.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 128

Hybrid View

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Абсолютно нищо лично към конкретната потребителка, първо да отбележа! Но държа да попитам... момичетата връзват ли се на това? Щото е мегаголямата простотия. Един вид... "аз може с другите момичета да се държа като с парцали, ама щом с теб се държа различно, какъв е проблемът?". Сериозно ли няма значение как половинките ви се държат с другите хора? Наистина ли има толкова тесногръди, погълнати от себе си и сляпо влюбени девойки, че само персоналното му отношение към тях да има значение?

/не очаквам смислен отговор, само негодувам.
    Има фльорци, с които аз се държа зле. Как да очаквам Х-ът да се държи по-различно? Има и такива, които са толкова прости, че даже не се усещат като ги юркаш - чисто и просто забава.

А съвсем конкретния отговор на въпроса е, че всяка иска жабата и да се превърне в принц. Нейният принц.
    Ако твоя се държи абсолютно еднакво с теб и всичките му останали познати от женски пол, дали няма да опищиш света, че не те кара да се чувстваш специална и обичана, и както там още се чувствате жените във връзка?
    Питам абсолютно извън контекста на темата.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Ако твоя се държи абсолютно еднакво с теб и всичките му останали познати от женски пол, дали няма да опищиш света, че не те кара да се чувстваш специална и обичана, и както там още се чувствате жените във връзка?
    Питам абсолютно извън контекста на темата.
    Прави разлика между "държи се еднакво с всички от женски пол" и "държи се с мен като с принцеса, а с другите - като с парцал".
    Смятам, че всяко момиче наоколо заслужава коректно поведение - учтиво и възпитано. А отношението му към мен, разбира се, че ще е различно. Става въпрос да не си оправдава грубите действия и постъпки спрямо други момичета с тъпата реплика "ама нали с теб съм различен?". Лично аз нито го разбирам, нито го възприемам.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Прави разлика между "държи се еднакво с всички от женски пол" и "държи се с мен като с принцеса, а с другите - като с парцал".
    Смятам, че всяко момиче наоколо заслужава коректно поведение - учтиво и възпитано. А отношението му към мен, разбира се, че ще е различно. Става въпрос да не си оправдава грубите действия и постъпки спрямо други момичета с тъпата реплика "ама нали с теб съм различен?". Лично аз нито го разбирам, нито го възприемам.
    Тиху там.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си