.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 128

Hybrid View

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абсолютно нищо лично към конкретната потребителка, първо да отбележа! Но държа да попитам... момичетата връзват ли се на това? Щото е мегаголямата простотия. Един вид... "аз може с другите момичета да се държа като с парцали, ама щом с теб се държа различно, какъв е проблемът?". Сериозно ли няма значение как половинките ви се държат с другите хора? Наистина ли има толкова тесногръди, погълнати от себе си и сляпо влюбени девойки, че само персоналното му отношение към тях да има значение?
    Не съм вложила такъв смисъл в написаното. Исках да кажа, че ако наистина има самочувствието на момиче от класа, няма да й пука как другите момичета се държат и какво искат те от приятеля й, а ще гледа той какво прави (ако въобще прави нещо). Аз не разбирам момичетата, които изръсват троснато "Тая що та гледа?", тъпо е. Той ако не я гледа, кво значение има онази гледа ли го.

Иначе като цяло съм съгласна с бейбито. За мен има значение как се държи с другите хора. Можеш да имаш съвсем нормално отношение към тях, ама и тва към теб ако е същото този човек ти е много други неща, ама не и любовен парт. Нали все пак почваш да градиш връзка с някой, който намираш за по-специален от останалите, ако отношението не е различно, значи сте по-скоро приятели, които се чукат и нищо повече. Аз поне така го разбирам.

Мацката на автора може да е яко във филма и да е комплексирана, ама като му гледам неговите разсъждения, пак казвам, направо си заслужава държанието й. И двамата не знаят кво искат.

Авторе, дано поне за ебане ставаш.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Авторе, дано поне за ебане ставаш.
    Като е ретард как ще стигне до ебането ?

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Като е ретард как ще стигне до ебането ?
    Говоря принципно. Сигурно само външния вид го спасява и понеже е редард, поне да компенсира с добър секс.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си