.
Затворена тема
Страница 221 от 288 ПървиПърви ... 121171211217218219220221222223224225231271 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 501 до 5 525 от общо 7188
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Да не споменавам черната роза и влака в Стара Загора, а?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Тцъ.. просто няам думи. Ужасно грозно, ама ужасно.

Уморих се, нужен ми е един сън, че утре пак ще ставам в нечовешки час, че катар ме зове.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Не бъди жесток. С това си изказване сигурно ще и вдъхнеш напразни надежди. Пък иначе пак прави каквото сметнеш за добре.
    Мислех да напиша нещо умно и дълго, но ме мързи..
    Ще кажа само.. Нье.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Да не споменавам черната роза и влака в Стара Загора, а?
    Дафуя? жаааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааалко
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Мислех да напиша нещо умно
    невъзможно.

anonymous895156
    Guest
    ох, бейби, чувствам се толкова талантлив
    добре, че е кристалната ми същност, та да осветява пътя на неверните като фенер във филм на индиана джоунс

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    невъзможно.
    Смартасс.
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Сърби ме кура, ае да ми го изближете.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Тъкмо понечих да си изтрия мнението и видях колко шитни сте изсипали всички..Мех..

Извинявам се на модераторите за спама, който причиних.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Вземете си ползвайте тая глава по преднзначение.....

Dr. Gregory House

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Сериозно.... застреляйте се някъде. На никой не му дреме за шибаната ви драма, още повече че тва стана бетер Биг Брадър.... сеир и позьорщина...
    ти, draid и още един сте обявени за сухар на годината
    това е вашата награда, момчета, разделете си я и говорете за старите времена, когато всичко беше хубаво http://static.framar.bg/snimki/lubop...ove-framar.jpg

anonymous895156
    Guest
    получавате и по един комплект бастун + калъф

Мега фен Аватара на xoxi
    Поредната ми контузия съвсем не е толкова сериозна, колкото той си мислеше. Последиците са сравнително сериозни и покрай него, дори аз се притесних, но ще ми се размине ходенето в болница и този път. Найс. Дори вече и болка не усещам... Чудя се кога ще трябва да му кажа?! Докато ме глези и се грижи за мен, мисля да си мълча.

Отвратително ми е, отвратително. И ревливо.
    Аз ли го предизвиках това?

Хубав ден беше, а по-хубавото е че продължава Малко плановете ми пак не излезнаха точни, ама какво да се прави, все пак не съм единственият човек в живота му, и други хора искаха да го видят днес. Май няма да успея да го накарам да духа свещи или поне не докато не си останем само двамата

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Остави ги, няма да им дое акъла, преди няколко месеца имаше драми от някой от тях.. преди година от други..
    Ще дойде време, когато те ще се чувстват скапани ОТНОВО, тогава ще им сипя..
    Кога, моля?
    Щото аз съм с моя човек доста по-дълго време и такива освен да се захапем из някоя друга тема, друго форумът от нас не е видял. Дявол го взел, по-зле сте/бяхте от Шадоу и Сиси, те поне бяха позитивни постоянно и беше забавно да им следим секс живота. ;д
    Да не говорим за една камара форумни двойки, дето дори не ги знаем, че са двойки.

По темата - прекалено рано станах, прекалено сериозни неща си мисля, за да заспя пак, пък да изкарам куче в момента е мисия невъзможна. Искам да си го прегърна.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 01-21-2014 на 05:30

Супер фен Аватара на socareless
    доста се напоших макло ас

Думите му ме нараниха ужасно много но е безкрайно прав .Аз просто отблъсквам хората около мен . А толкова искам да хвана някой за ръката и той да не ме пусне .Искам да обичам някой а не мога ..

Мега фен Аватара на Niakoitam
    А на мен пък ми писнА от неудовлетворени хорица, които гледат да не си показват емоцията дори и в някакъв форум и го обръщат на злоба и хранеш на другите. Тоя форум се пълни все повече и повече с такива хора и започва да става все по безинтересен. Темата се казва: "Как се чувствате?" бе да го еба. Обаче то както и в живота така и във форума е много лесно да хванеш някой паднал и да го риташ,риташ,риташ докато мърда помпайки си за негова сметка егото пред себе си, а и пред масата.Защото на масата така и харесва. Сигурно и аз затова започнах да си имам вече много антифенове в тоя форум.Защото не обичам да се намърдвам в разни схемички, в който едни са лидери, а други са овчиците. Най вероятно често и затова в живота съм бил вълк единак...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Пък вие всичките сте умрЕли за драма, бе! Оставете си им я на хората, тяхна си е, да си я ядат, да си я готвят, да си я търпят, да си я изливат, каквото си искат да си я правят. Що инвестирате енергия в тва да коментирате кой какъв бил? Я всеки да си гледа паницата.
    Честно на ви кажа, утре ако изпиша сърцераздирателен ферман в някоя тема ще е точно защото имам нужда някой да ми го прочете, да ми подклажда драмите или да ме успокоява. Ако е толкова "да си го излея" ще си го напиша в шибаната тетрадка-дневник, ще я затворя и ще ми мине. Ама не, хората понякога имат нужда от внимание. Кво толкова? Като не искате да им го давате, не им го давайте, толкова просто е. FFS.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Поредната ми контузия съвсем не е толкова сериозна, колкото той си мислеше. Последиците са сравнително сериозни и покрай него, дори аз се притесних, но ще ми се размине ходенето в болница и този път. Найс. Дори вече и болка не усещам... Чудя се кога ще трябва да му кажа?! Докато ме глези и се грижи за мен, мисля да си мълча.
    Хахахаха, колко познато! Всеки месец, когато съм в цикъл много ме боли корема дори и да не ме боли много корема. Ей така, за глезотията и за всичките чайчета и жилибончета и мили прегръдки и целувки дето се раздават из апартамента.

Да ми минава изпита, дето го влача от миналия вторник и да ходя на бира с Тереза, мър! Искам слънце, една полянка и як моабет!

JustaLittleKid
    Guest
    Стереометрия, умри.
    Не ги разбирам тия скапани задачи. А днес ще правя контролно... Как да стане?!
    А дано господинът да бъде в настроение и да разреши на момичето до мен да ми помага (тоест да не я премести и да се прави на мъъъничко сляп). Не е хубаво да разчитам на това, ама...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Като почнете с тия нападки към потребителите ... Темата не случайно се казва "Как се чувствате" и всеки може да си изрази моментната емоция!!!
    А и добре ви го казаха на предната страница - колко сте ревали и вие в тази тема (не всички, но повечето) не е истина ама ся кат' ви е малко по-добре от преди и се чудите как може друг да го прави ... Смешка!

По темата: Времето е скапано Имам само час да се оправя Пак ще пътувам близо два часа с тъпия автобус, но ще го видя!!! Супер ми е! Влюбена съм! Щастлива ... В петък заминавам в Русе и ще си видя другите шматки Толкова много ми липсват! Ех ... Всичко се нарежда по възможно най-хубавия начин
    И напук на лошото време ще си слушам нещо морско, лятно и леко старо, но пък ми е кеф! http://www.youtube.com/watch?v=wzqdVJK5rCY
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    102 не си вдига мобифона, ще взема да го сиктирдосам.
    ше използвам дадения ми шанс за да помрънкам малко и аз шото гледам че се превръща в мода. болен съм или по-скоро бях вчера. първо и най-важно надявам се да не звучи като хвалба но лайното ми беше в режим батман. смисъл беше черно. главата ме болеше доста ама сигурно е било от много възвишени мисли. синузитът ми разбира се се активира ама немах нищо за шмъркане и така си е и до днес. ще го мислим днес как да го преборим. изядох два големи дюнера щото нямах сили за нищо да си направа. тва за дюнерите го споменавам като поздрав към AnarchyBoy. а да. пак срах. батман не ме напускаше. сигурно все нещо съм забравил ама както и да е. а да всъщност се сетих пих някво греяно вино и се замотах странно защо. заспах рано и те така.

ся. Цецко и Лилето - продължавайте в същия дух. много ме разсмивате сладури. по-смешни от вас са ми само другите които ви се връзват. като например тоя valdesbg ahaahahahah e ne. бати самочувствието майна. некой спомена или самия той че не е мрънкал и тем подобни. не че нещо ама не знам кой пускаше теми как приятелите му са го предали и подобни глупости. секо мнение му е пропито с комплексарщина. да не се разбира погрешно. тва много разсмива ама да казваш че не си мрънкал и да се правиш на голямата работа пред дечицата.. рофлол. и последно но не по важност valdesbg в секи пост ми изглежда като някъв комплексиран путьо. сигурно е и такъв. лялялял Ниакоитам или Някъвтам не помна кво точно беше пък е човек дето ме кефи. мрънка си ама си личи че ги изживява тия неща. не е някво позьорско като AnarchyBoy i Lilanda. Ниакоитам/Някъвтам продължавай и ти в същия дух. ако ти трябва приятел аз съм насреща. ;д

Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си