- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Да седнеш и да си решиш задачите по математика вярно, след 50 часови главоблъсканици тази седмица,... е няма по-възбуждащо нещо :Д
Как ми се иска да остави всичко в миналото и да продължи напред. В момента, в който му споменах за сегашния ѝ приятел, си смени изражението. Знам, че го боли, но това си е било между тях и момчето няма нищо общо...А и минаха две години. Нормално е да е продължила, той също. Наистина искам да му помогна, но не мога, ако и той не го иска. Просто ще се опитам да не говоря за тях за сега...
А аз съм страшно сънена..Като си помисля, че утре ще трябва да стана в 6:30, да обиколя цял Бургас 3-4 пъти за 4 часа и после да отида на училище и че ще се прибера чак в 8 в нас, ми става лошо...;/
Последно редактирано от Lilanda : 01-26-2014 на 11:40
Значи ебах мама му, баш преди сесия ще се размажа тъй..
За 2 дни, два пъти до болницата, йес бе... Ох и как ме боли не е истина..
Фащам се да уча, че 2-рия изпит иде...
Иначе ми е добре, всичко се нареди, отново съм спокоен.. отново укротен...
Което е много добре и се радвам.. ндаам.. след малко хващам учебниците.. ;С
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Оф, смотани полети.
Нямам почивка.
К'во са решили баш ся да пътуват 8589302303 души.
Баси мамата.
Ох, добре ми дойде излежаването до 3
Ядосвам се на себе си, че не мога да остана сърдита, а той толкова умело се подмазва. Но все пак не ми е минало напълно.
Мисля да изляза да пийна едно кафенце (от сутринта не съм пила) и вероятно по - късно да се видим с него, ако успее да намери време, че с тия ремонти е натоварен.
Мх.. и утре съм почивка, а от вторник почва мъчението.![]()
Живей за мига!
модерен съм
Боли ме стомаха. По-добре съм от вчера, температурата е вече в миналото. Цял ден седя с учебника, погледът ми се движи бавно по текста, а в главата ми само "пишка, пишка, пишка". И то не от зор, от тъпотия.![]()
Тоя чай смърди на чубрица. Блякс!
Уффф!
От 7 часа гледаме Grimm, само още 2 епизода и приключваме до Петък![]()
Скапана. Днес надминах себе си... и предстоят все по-кошмарни дни и седмици, и направо ми писна, а сега и зима, бее
Обичам го беееееееее, обичам гооооооооо! А е толкова далеч. Искам да го напрегръщам, нацелувам, разроша..... АААААААААААА!
Изпадам в странни настроения. Искам просто да легна и само да спя.. и да изляза тогава когато аз поискам с който поискам.. имам нужда от почивка от абсолютно всеки..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Изтощена. И физически и емоционално.
Все по-добре осъзнавам, че не мога да отговоря на очакванията му. Жалко.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Обичам я! Обичам я! Обичам я! Обичам го това момиче!!!!
Жалко, че той не успя да свърши с работата си и да дойде да ги запозная.
Дано следващия път е свободен.
Обожавам я!!!
ще се побъркам вече, баси хората, баси нещото...................................... .............................
http://ask.fm/iwwkaa
Аз съм ебати изобретателното същество..;3 Направо недейте да ме питате к'ви простотии върша, за да си направя кефа.
Навън е ебати клинча, а аз съм си гушнала кучо и слушам как вие вятъра...;3 Щастливо ми е..;3
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана