- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Time of my Life
Значи, едно подпийнало и танцувално ми еЗнам, че всички ми казват, че танцувам като вокала на Boney M, но какво пък. Усещам как ако Брижит Бардо ме осинови ще пренапишат "Танцуващия с вълци" на "Танцуващия с мечки"
Може пък само "Умрелия лебед 2" да има...
Бах. Писна ми хората да съдят само по външния вид.
Аз съм толкова повече от една хубава усмивка и едни големи очи.
И ако още някой ми каже, че съм сбъркала попрището или че трябвало да запиша в НАТФИЗ, ще прекъсна всякакви отношения. Не ми трябват хора, чиито теми за разговор свалят IQ-то на цялата улица.
Разочарована съм.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Едва ли.
Не съм в настроение.
Xuahahahoa.
Представих си го.
едит: мина ми вече.
Чаят е универсално решение.
Имам си нов фаворит - от копър, кимион и анасон.
102, през живота си не съм яла в McDoof. Колкото и да ми е зле, едва ли ще започна сега.
В Габрово не съм била от години. Не мисля да се връщам скоро.
Ама ми се ходи на увеселителен парк.
Правя си кафе и сядам да уча по математика.
От 3-ти ми почват 15-те изпита. Поне свършват на така "любимия" ми Св. Валентин, и ще можем да се поглезим с моя за добре свършена работа.
Тази сутрин станах с усмивка!
Плановете за деня са ми - мързел за закуска, мързел за обяд, малко раздвижване за вечеря.
Чак за довечера имам малък ангажимент, но пък е свързен с нея, тъй че от приятно - по-приятно. Дано той успее да си свърши работата и да дойде с нас. Много искам да ги запозная.
Да станеш рано в неделя с нагласата, че си на училище и ти предстои писмена в/у Далчев или Багряна... безценно.
сладурка.
Хубаво ми започна деня,хубаво и продължава, а довечера едната ми Котка има рожден ден ! Ще е забавно.
ПС: ЩЕ СИ ИЗКИХАМ БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ
Последно редактирано от granger : 01-26-2014 на 10:43
maDamn
Много яко вали сняг вънка <3 обичам да гледам как вали и да си пия топлия шоколад
Последно редактирано от baby_baby : 01-26-2014 на 10:55
ух,дано си изкара добре и всички дойдат,
не искам на този специален ден за нея да се разочарова!
от друга страна ми писна от моите разочарования,
не знам какво става ,май нещата не вървят,но не мога
постоянно само аз да се раздавам.искам да виждам желание
и от другата страна .
Сънено ми е. Ще ми се да пльощя задник цял ден, да си чета книжка, да съм си самичка със мислите и кафето си. Получавам обаче задача да боядисам майка ми, ще ходя до баба и ще мръзна. Пф. Иначе ми е хубаво - с майка ми сме сготвили страшно много сладкиши от вчера и днес. Тъпото е, че момчето ми няма да дойде днес. Ама пък си ми е кеф.