.
Отговор в тема
Страница 195 от 436 ПървиПърви ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 851 до 4 875 от общо 10898
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Сега съм с нея, даже точно от златна рибка си я взех :Д Доволна съм, ползвам я и за къдрици

Голям фен Аватара на monroe999
    търся си измиващ гел за лице, дори два един по-лек за сутрешно измиване и един за вечерта, който да почиства много добре кожата, остатъци от грим и т.н., ползвах Iwostin, но искам да опитам нещо друго

кожата ми е смесена

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    http://storage4.album.bg/562/untitle...b_31165595.png
    Злато или сребро? И двете ми харесват, но не мога да преценя.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    http://storage4.album.bg/562/untitle...b_31165595.png
    Злато или сребро? И двете ми харесват, но не мога да преценя.
    Зависи за какво го искаш, но залагам на среброто

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Зависи за какво го искаш, но залагам на среброто
    и аз така

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Да попитам тук някой ползвал ли е маска за лице на freeman ? Изглежда хубава и казват, че мирише страхотно

Супер фен
    Хей момичета можете ли да ми кажете каква е цената на прозрачната спирала на есенс? Качествена ли е и за мигли и за вежди?

Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    Да попитам тук някой ползвал ли е маска за лице на freeman ? Изглежда хубава и казват, че мирише страхотно
    В момента ползвам тази с авокадо, добра е, омекотява, маха черните точки на носа (при мен за кратко де) пък и е икономична.

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Затвориха Рефана на Графа, а само за там знаех, че продават наливни парфюми. Да знаете къде другаде в техен магазин в София има наливни парфюми?
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от Speedz Виж мнението
    В момента ползвам тази с авокадо, добра е, омекотява, маха черните точки на носа (при мен за кратко де) пък и е икономична.
    Как една маска може да премахва черни точки?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Някой да сподели мнение за парфюмите на Avon Little red dress, Little gold dress? Какви са им базовите нотки?:Д

Ии питам за някакво кремче за лице. Кожата ми е много чувствителна и не понася всичко. Много е суха, с изключение на челото.

Повече от фен Аватара на Тодор
    http://outstanding-bg.eu/index.php/p...d-dress-detail
    Надявам се тук да намериш отговор за аромата

Град
    Manhattan *
    Благодаря, погледнах ги. И все пак, ако някой ги е ползвал моля да се изкаже

Повече от фен Аватара на Тодор
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Благодаря, погледнах ги. И все пак, ако някой ги е ползвал моля да се изкаже
    Еми то трябва пак ти да видиш дали щети хареса аромата,то сие въпрос на вкус.За тази цена едвали ще държи повече от ден, то е ясно.

Град
    Manhattan *
    На мен това ми е пределно ясно.Дори ден не ми се вярва :Д
    Ще го вземе между другото, ако ми хареса изобщо Имам си достатъчно трайни хубави парфюми.

Някой да каже за изкуствените мигли на Есенс- цяла лентичка ли са или на снопчета? С какво и как точно се слагат? (:

Супер фен
    Дайте мнение за безцветната спирала на есенс

Кой парфюм държи повече от ден?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

http://www.enigmashopping.com/media/...ef9eb0b121.jpg

В първите 15 минути даже ми докарва главоболие. И после го усещам по якето си няколко дена. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Някой може ли да ми обясни как се ползва това нещо хахах http://www.catrice.eu/bg/produkti/li...ealer-010.html
    Четох кое за какво е, но за бога, под фдт ли трябва да ги слагам за да не ми седи зелено или розово по лицето ? Сигурно въпроса ми е малоумен, но за първи път ползвам такава палитра
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен
    Град
    <3
    Аз пък искм да кажа, че не съм очарована, дори разочарована от маската на Макадамия. ^^ Т.е.. може би очаквах твърде много, но вчера си измих косата и й сложих от останалото ми балсамче от боята на Сайъс примерно и *изненада*.. косичката ми сега седи по-добре и по-жива от колкото когато ползвам Макадамията. Не казвам, че е точно заради това балсамче. Ползвала съм и балсамчетата от Олиа-та, които са в малко шишенце и пак е по-добре.. И дори да не е от боя за коса.. Мисля, че с всеки друг балсам/маска би имало същия, ако не и по-добър резултат от Макадамия. Мф. Косата ми след нея става сякаш прекалено перушинеста, гадно бухнала и неподредена на кичурчета :33
    Следващия път ще си поръчам отново Лореалската маска от рибката, тя е най-прекрасна. <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Нищо не разбирам от боядисване на косата, къна и т.н. Въпросът ми е - Естественият ми цвят е тъмно кестеняв. Ако се боядисам с тъмно червена къна какъв ще е резултатът, ако изобщо има такъв? В смисъл, искам пак да си е моят цвят, но да има червен оттенък примерно.

Първо-каните нямат особено разнообразна гама от цветове и червеното, което се предлага е бабешки махагон.
    Второ-няма как да си ти остане твоят цвят с червен оттенък.
    Трето-за да постигнеш близък до този ефект просто разгледай каталозите на боите и си избери този, който се доближава до това, което желаеш.(имай предвид, че там боите са нанасяни на обезцветени коси)

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    http://www.enigmashopping.com/media/...ef9eb0b121.jpg

В първите 15 минути даже ми докарва главоболие. И после го усещам по якето си няколко дена. xD
    Аз не усещам на другия ден дори Chanel Allure Sensuell, което мирише супер мощно. :Д може би си е в мен проблемът
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Аз не усещам на другия ден дори Chanel Allure Sensuell, което мирише супер мощно. :Д може би си е в мен проблемът
    Hermes, но за какво ти е да мирише толкова дълго нали ще се изкъпеш все пак

Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Някой може ли да ми обясни как се ползва това нещо хахах http://www.catrice.eu/bg/produkti/li...ealer-010.html
    Четох кое за какво е, но за бога, под фдт ли трябва да ги слагам за да не ми седи зелено или розово по лицето ? Сигурно въпроса ми е малоумен, но за първи път ползвам такава палитра
    Зеленото прикрива зачервявания, прасковеното неутрализира хиперпигментация, петна и някои видове тъмни кръгове, това кафевеещото може да се ползва като основен коректор или за контуриране, следващото отново е нормален коректор, а най-светлото или хайлайтър за контуриране или е за момичета с по-светли кожи.

Имам въпрос към тези, които носят лещи. Преди 3-4 седмици ми се случи като се опитах да си сложа един чифт лещи да ми се зачерви ужасно окото. Пареше страшно много и едвам извадих лещата. На другото око се случи същото нещо. Тогава извадих лещите от кутийката и ги сложих в нова с друг разтвор. И от тогава с този чифт не съм имала проблеми. Но днес ми се случи същото нещо с друг чифт лещи. Не са престоявали много без да се сменя разтвора. Някаква идея от какво може да се получава това? Не знам дали разтвора ми прави някаква реакция или е някакво друго замърсяване.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си