- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
търся си измиващ гел за лице, дори дваедин по-лек за сутрешно измиване и един за вечерта, който да почиства много добре кожата, остатъци от грим и т.н., ползвах Iwostin, но искам да опитам нещо друго
кожата ми е смесена
http://storage4.album.bg/562/untitle...b_31165595.png
Злато или сребро? И двете ми харесват, но не мога да преценя.
Да попитам тук някой ползвал ли е маска за лице на freeman ? Изглежда хубава и казват, че мирише страхотно![]()
Хей момичета можете ли да ми кажете каква е цената на прозрачната спирала на есенс? Качествена ли е и за мигли и за вежди?![]()
Затвориха Рефана на Графа, а само за там знаех, че продават наливни парфюми. Да знаете къде другаде в техен магазин в София има наливни парфюми?
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Някой да сподели мнение за парфюмите на Avon Little red dress, Little gold dress? Какви са им базовите нотки?:Д
Ии питам за някакво кремче за лице. Кожата ми е много чувствителна и не понася всичко. Много е суха, с изключение на челото.
http://outstanding-bg.eu/index.php/p...d-dress-detail
Надявам се тук да намериш отговор за аромата
Благодаря, погледнах ги. И все пак, ако някой ги е ползвал моля да се изкаже![]()
На мен това ми е пределно ясно.Дори ден не ми се вярва :Д
Ще го вземе между другото, ако ми хареса изобщоИмам си достатъчно трайни хубави парфюми.
Някой да каже за изкуствените мигли на Есенс- цяла лентичка ли са или на снопчета? С какво и как точно се слагат? (:
Дайте мнение за безцветната спирала на есенс![]()
Кой парфюм държи повече от ден?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://www.enigmashopping.com/media/...ef9eb0b121.jpg
В първите 15 минути даже ми докарва главоболие. И после го усещам по якето си няколко дена. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Някой може ли да ми обясни как се ползва това нещо хахах http://www.catrice.eu/bg/produkti/li...ealer-010.html
Четох кое за какво е, но за бога, под фдт ли трябва да ги слагам за да не ми седи зелено или розово по лицето ?Сигурно въпроса ми е малоумен, но за първи път ползвам такава палитра
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Аз пък искм да кажа, че не съм очарована, дори разочарована от маската на Макадамия. ^^ Т.е.. може би очаквах твърде много, но вчера си измих косата и й сложих от останалото ми балсамче от боята на Сайъс примерно и *изненада*.. косичката ми сега седи по-добре и по-жива от колкото когато ползвам Макадамията. Не казвам, че е точно заради това балсамче. Ползвала съм и балсамчетата от Олиа-та, които са в малко шишенце и пак е по-добре.. И дори да не е от боя за коса.. Мисля, че с всеки друг балсам/маска би имало същия, ако не и по-добър резултат от Макадамия. Мф. Косата ми след нея става сякаш прекалено перушинеста, гадно бухнала и неподредена на кичурчета :33
Следващия път ще си поръчам отново Лореалската маска от рибката, тя е най-прекрасна. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първо-каните нямат особено разнообразна гама от цветове и червеното, което се предлага е бабешки махагон.
Второ-няма как да си ти остане твоят цвят с червен оттенък.
Трето-за да постигнеш близък до този ефект просто разгледай каталозите на боите и си избери този, който се доближава до това, което желаеш.(имай предвид, че там боите са нанасяни на обезцветени коси)
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Зеленото прикрива зачервявания, прасковеното неутрализира хиперпигментация, петна и някои видове тъмни кръгове, това кафевеещото може да се ползва като основен коректор или за контуриране, следващото отново е нормален коректор, а най-светлото или хайлайтър за контуриране или е за момичета с по-светли кожи.
Имам въпрос към тези, които носят лещи. Преди 3-4 седмици ми се случи като се опитах да си сложа един чифт лещи да ми се зачерви ужасно окото. Пареше страшно много и едвам извадих лещата. На другото око се случи същото нещо. Тогава извадих лещите от кутийката и ги сложих в нова с друг разтвор. И от тогава с този чифт не съм имала проблеми. Но днес ми се случи същото нещо с друг чифт лещи. Не са престоявали много без да се сменя разтвора. Някаква идея от какво може да се получава това? Не знам дали разтвора ми прави някаква реакция или е някакво друго замърсяване.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en