Иначе..
По какъв начин си представяш бъдещето си?-1 или 2 деца, кариера, съпруг, апартамент, пиано барове в съботните вечери и кафе с приятелки в неделя...нещо такова бих искала..
Ще си съгласна ли бъдещия ти приятел да е агресивен?-ако е само на моменти и не е спрямо мен-да
А спокоен?-не! по-луд и по-енергичен, спокойните са скучни.
Способна ли си да задушаваш момчето, защото го обичаш прекалено много?-способна-сигурно, но не бих го допуснала, защото няма нормален мъж, който да търпи да бъде задушаван
Опиши границата, в която започва ревността ти, на какво искаш да се базира и всъщност на какво се базира?-зависи от тръпката към човека, но ако си падам повече по него и разговор би ме подлудил понякога...искам да няма ревност, не обичам да ревнувам и да ме ревнуват. Базира се на това колко ми показва, че държи на мен и дали е спечелил доверието ми или не.
А сдържала ли си се/би ли се сдържала да не му казваш, когато го ревнуваш?-не
Защо хората ревнуват?-защото си нямат доверие?
Способна ли си да водиш връзка от разстояние?-връзката от разстояние е измислена от хора, на които не може да им върже на живо, така че-не
Какви са твоите маниери?-нормални предполагам, не знам какво да отговоря точно..
Някога помисляла ли си за самоубийство?-гълтала съм хапчета дори..но оживях хаахх, като цяло на тоя акъл в момента не бих го помислила/направила, но карах тежък пубертет и така
Защо някои хора го правят и какви са те, като характер?-слаби, мислещи че няма друг изход, че няма как да се справят с проблемите си и че е по-лесно да избягат от тях
В България ли искаш да си останеш?-да.
По какъв начин се обличаш?-зимата-пуловери , сака, ризки , дънки , ботуши, ако е за по-специално излизане,поли, блузки разни...като цяло по-елегантно отколкото спортно май..
Защо вселената е безкрайна?-защото и глупостта на хората е безкрайна!
Можеш ли да се обясняваш в любов?-повече от харесвам те или обичам те-не. Трудно ми е да си изразявам чувствата в думи.
Можеш ли да шиеш?-чорапи -да, друго-трудно, но да кажем-да
А да плетеш?-не..
Родителите ти(или прародителите ти) от село ли са?-майка ми е от малко градче в източна Бг , биологичният ми баща си е от Благоевград, бабите и дядовците са от села и са се преселили към градове, да.
Глуповата ли си на моменти?-често говоря без да мисля и така излиза, да
Най-голямата ти грешка?-отговорих нагоре
Защо ни я каза/защо не ни я каза?-защото не се срамувам от грешките си, приемам ги като опит
Съпричастна ли си към добрите дела?-винаги
Би ли помогнала на някого(по-малък от теб), рискувайки живота си?-да, и на по-малък, и на по-голям..
А би ли се жертвала за някого, ако имаш гаранция, че той ще оживее?-единственият човек за когото бих дала живота си е сестра ми, но да-бих.
Мислиш ли, че заради факта, че младото поколение е свикнало да има всичко, правителството няма да се справи с протестите, които младите ще наложат?- младото поколение не е свикнало да има всичко, а правителството-жалки подобия на управляващи, ламтящи за пари..няма да се махнат от там скоро
Пушиш ли?-да
Пиеш ли?-да
Любима марка дрехи?-нямам, важното е да ми е удобно, да ми отива, да е на достъпни цени, такива неща