.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Да не би случайно да я познаваш лично или вкарваш познатото мъжко тесногръдие, което ви е присъщо?
    Ами човек може да съди и само по действията за някого. Знам, че вие жените 90% оправдавате това поведение, за мен е признак на слабост и откровено малоумие. Да не говорим, че в случая го лъже с години, това може да ти каже доста за даден човек. Определено не искам да имам жена с подобно мислене до мен.
    Последно редактирано от draid : 02-07-2014 на 10:24

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ами човек може да съди и само по действията за някого. Знам, че вие жените 90% оправдавате това поведение, за мен е признак на слабост и откровено малоумие. Да не говорим, че в случая го лъже с години, това може да ти каже доста за даден човек. Определено не искам да имам жена с подобно мислене до мен.
    Нищо не оправдавам .. просто смятам, че човешката същност не може да се определи толкова лесно от една грешка. Хората по принцип се лъжат с години. Особено след сключване на брак. Налага се. Нищо вечно няма в тоя живот.

Хахах налагало се. И какво го налага ? Страх и липса на достойнство, айде не благодаря.

ти да не се казваш цвети примерно ?????????? Говоря за автора?????

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Авторке, сигурна ли си наистина във връзката ви? То продължението е изградено на една лъжа.
    Трябвало е да поемеш отговорност още тогава, когато си решила да се върнеш при приятеля ти. Да му дадеш право на избор.

И за какво съжаляваш? Да не би да не ти е харесало? Щом веднъж сте се отчуждили до толкова, че ти да търсиш друг сексуален партньор, то за каква връзка говорим. Още тогава е приключила.

А ако държиш да останеш с този човек се научи да живееш със съвестта си. Защото да му кажеш сега е егоистично. Ще го нараниш, а ако те остави ще се оправдаеш пред себе си, че ти просто си искала да бъдеш честна.

Обмисляйки дали да му кажеш не мислиш за него- ясно ти е че ще го нараниш, няма два варианта. Мислиш и се опитваш да оправдаеш себе си.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Хахах налагало се. И какво го налага ? Страх и липса на достойнство, айде не благодаря.
    .. или просто навик?

.. или просто навик?
    Още по лошо. Замълчи по-добре.

Баси тъпоумните лайнари са някои мъже тука! МОМИЧЕТО СТРАДА БЕ! И Господ прощава на разкаяните, вие кои сте, че да сте повече от Него?
    И кой ви дава право да увеличавате мъката на непознатото момиче, само з ада се изкарате по-морални!
    Отвратителни сте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Щом и Господ намесиха в схемата, значи положението е сериозно.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Кажи сбогом на рая и се покай, УЛИЧНИЦЕ!
    Ето едно типично ПСЕВДО МОРАЛНО мнение! Самият Господ прощава на разкаялите се, а този тука идиот мисли, че проявява християнски морал, като се прави на по-велик от Него!С това правиш по-голям грях, тъпоумнико злостен! И с това, че увеличаващ мъката на непозната, вместо да я утешиш!
    Прости се с рая ти, ако продължиш с такова комплексарско-позьорско проявяване на морала!

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Щом и Господ намесиха в схемата, значи положението е сериозно.
    Намесват го тези, които не познават нищо за Него!
    Кошмар!

То е много простичко-сгрешила си,иди и се извини.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от malkatavili99 Виж мнението
    Намесват го тези, които не познават нищо за Него!
    Кошмар!
    Тотална морална и духовна разруха! Анатема!
    Welcome to the Jungle...

Баси тъпоумните лайнари са някои мъже тука! МОМИЧЕТО СТРАДА БЕ! И Господ прощава на разкаяните, вие кои сте, че да сте повече от Него?
    И кой ви дава право да увеличавате мъката на непознатото момиче, само з ада се изкарате по-морални!
    Отвратителни сте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Господ може да прощава, ама какви сме ние, че да се месим в неговите дела ? Прошка се дава от господ, от мен да не я търси. И знаеш ли колко ме интересува дали страда или не ? А ако приятеля и разбере дали ще страда ? Да свиква живота е изпълнен със страдание.

А относно теб, леко е смешно да ми говориш за Бог и същевременно да ти гледам малоумният аватар. На тоя свят никой не прощава научи се. Прошка на думи не е прошка. Има една книга Разговори с бога, вземи я прочети ако можеш да я схванеш изобщо.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Да не би случайно да я познаваш лично или вкарваш познатото мъжко тесногръдие, което ви е присъщо?
    И от тебе нищо не става, ни са обяснявай да н' та правя да ривеш :*

Повече от фен Аватара на Mery_J
    Амин!

Супер фен Аватара на tireheb
    Ето едно типично ПСЕВДО МОРАЛНО мнение! Самият Господ прощава на разкаялите се, а този тука идиот мисли, че проявява християнски морал, като се прави на по-велик от Него!С това правиш по-голям грях, тъпоумнико злостен! И с това, че увеличаващ мъката на непозната, вместо да я утешиш!
    Прости се с рая ти, ако продължиш с такова комплексарско-позьорско проявяване на морала!
    ИСУС ХРИСТОС - АНАЛЕН НЕНАСИТНИК

Живей си с вината,инЪче всичко ще свърши.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от UltraBlue Виж мнението
    Живей си с вината,инЪче всичко ще свърши.
    Знаеш ли , според мен наистина по-добре е да свърши , няма смисъл нито тя да се тревожи , нито пък той да и вярва ... може би ще и '' олекне '' ако се разделят.

Повече от фен
    Щом '99 дават по-компетентни съвети от ГОЛЕМИ ХОРА... чудно ми е Митко и DarkTemplar какво търсят още тука...
    Относно @Didko_Beats - ти ако имаш 2 годишна връзка и се разделите заради 2 чукания още в първите 6 месеца как ще го понесеш?!?
    Последно редактирано от Rolezzz : 02-13-2014 на 16:38

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    И от тебе нищо не става, ни са обяснявай да н' та правя да ривеш :*
    А ти кой беше?

draid лошо или не - това е положението! Колкото жените изневеряват, толкова същото се отнася и за вас!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    ^И той къде по-точно е казал, че мъжете не изневеряват?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Женската изневяра е по-тежка. Факт.
    Защото утре като напълните корема и сами не сте сигурни от кого, оня с който явно не ви е кеф ще ви гледа копеленцето...
    И няма "аз не съм такава, аз не съм онакава"...В моментът в който тестът излеже положителен ще изберете сигурното, а ебачът сам ще полети далеч от ситуацията.

Още една причина да сте дискретни, да си мълчите и да се пазите повече от всякога, ако изневерявате. Защото утре ще ви изхвърлят като мръсно куче с думите "Аз как да знам, че си бременна от мен като лично от теб знам, че си се шибала с други?" и ще останете с пръст в уста...

А ти кой беше?

draid лошо или не - това е положението! Колкото жените изневеряват, толкова същото се отнася и за вас!
    Има хора с достойнство и лайна, това е положението.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    А ти кой беше?
    Аз съм Госпот бок, а твоето върховно житейско постижение беше девствеността ти, тъй като вече не си...

Понеже си тъпо парче и е скучно да се спори с теб, няма да ти обяснявам спецификата и същността на изневярата.
    Закривай се :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си