- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- УЖАСНО ЧУВСТВО ЗА ВИНА ....!!!!!!!!
Ами човек може да съди и само по действията за някого. Знам, че вие жените 90% оправдавате това поведение, за мен е признак на слабост и откровено малоумие. Да не говорим, че в случая го лъже с години, това може да ти каже доста за даден човек. Определено не искам да имам жена с подобно мислене до мен.
Последно редактирано от draid : 02-07-2014 на 10:24
Хахах налагало се. И какво го налага ? Страх и липса на достойнство, айде не благодаря.
ти да не се казваш цвети примерно ?????????? Говоря за автора?????
Авторке, сигурна ли си наистина във връзката ви? То продължението е изградено на една лъжа.
Трябвало е да поемеш отговорност още тогава, когато си решила да се върнеш при приятеля ти. Да му дадеш право на избор.
И за какво съжаляваш? Да не би да не ти е харесало? Щом веднъж сте се отчуждили до толкова, че ти да търсиш друг сексуален партньор, то за каква връзка говорим. Още тогава е приключила.
А ако държиш да останеш с този човек се научи да живееш със съвестта си. Защото да му кажеш сега е егоистично. Ще го нараниш, а ако те остави ще се оправдаеш пред себе си, че ти просто си искала да бъдеш честна.
Обмисляйки дали да му кажеш не мислиш за него- ясно ти е че ще го нараниш, няма два варианта. Мислиш и се опитваш да оправдаеш себе си.
Баси тъпоумните лайнари са някои мъже тука! МОМИЧЕТО СТРАДА БЕ! И Господ прощава на разкаяните, вие кои сте, че да сте повече от Него?
И кой ви дава право да увеличавате мъката на непознатото момиче, само з ада се изкарате по-морални!
Отвратителни сте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Щом и Господ намесиха в схемата, значи положението е сериозно.![]()
Welcome to the Jungle...
Ето едно типично ПСЕВДО МОРАЛНО мнение! Самият Господ прощава на разкаялите се, а този тука идиот мисли, че проявява християнски морал, като се прави на по-велик от Него!С това правиш по-голям грях, тъпоумнико злостен! И с това, че увеличаващ мъката на непозната, вместо да я утешиш!
Прости се с рая ти, ако продължиш с такова комплексарско-позьорско проявяване на морала!
То е много простичко-сгрешила си,иди и се извини.
Господ може да прощава, ама какви сме ние, че да се месим в неговите дела ? Прошка се дава от господ, от мен да не я търси. И знаеш ли колко ме интересува дали страда или не ? А ако приятеля и разбере дали ще страда ? Да свиква живота е изпълнен със страдание.
А относно теб, леко е смешно да ми говориш за Бог и същевременно да ти гледам малоумният аватар. На тоя свят никой не прощава научи се. Прошка на думи не е прошка. Има една книга Разговори с бога, вземи я прочети ако можеш да я схванеш изобщо.
Щом '99 дават по-компетентни съвети от ГОЛЕМИ ХОРА... чудно ми е Митко и DarkTemplar какво търсят още тука...
Относно @Didko_Beats - ти ако имаш 2 годишна връзка и се разделите заради 2 чукания още в първите 6 месеца как ще го понесеш?!?
Последно редактирано от Rolezzz : 02-13-2014 на 16:38
^И той къде по-точно е казал, че мъжете не изневеряват?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Женската изневяра е по-тежка. Факт.
Защото утре като напълните корема и сами не сте сигурни от кого, оня с който явно не ви е кеф ще ви гледа копеленцето...
И няма "аз не съм такава, аз не съм онакава"...В моментът в който тестът излеже положителен ще изберете сигурното, а ебачът сам ще полети далеч от ситуацията.
Още една причина да сте дискретни, да си мълчите и да се пазите повече от всякога, ако изневерявате. Защото утре ще ви изхвърлят като мръсно куче с думите "Аз как да знам, че си бременна от мен като лично от теб знам, че си се шибала с други?" и ще останете с пръст в уста...