Как се забавляваш? Като правя това, което обичам. А с приятели е още по-забавно. Обаче детството, пълно с усмивки, смях, игри.. как искам да го върна.
Нещо, което правиш с лекота...? Голям съм непукист. Мога да загърбя нещо, което не ми харесва много лесно, без да мисля много много.
Случка, в която си изненадал самия себе си, оказвайки се прав

?

Бяхме на планина веднъж и вървяхме доста, но имаше още около 500-600 метра, докато стигнем до една чешма. Бяхме тръгнали към 4 следобяд и ако не се бяхме изкачили бързо, щеше да е тъмно на връщане. И момичето, което беше с нас се измори много и аз на шега викам, че след 2 минути ще седнем на някоя пейка и те се изсмяха, защото знаем, че няма пейки, преди тази чешма. И въпреки това, за моя изненада, след като вървяхме малко и видяхме една пейка, между две дървета. Смяхме се там, 'щото въобще и не знаехме, че са я направили, въпреки че бяхме ходили скоро.

Какво не искаш никога да се променя в теб (като черта на характера)? Амбициозността
Зодия? Овен
Написал си тролска тема. Какво ще е заглавието :д?

Не знам.. Може би "Сестра ми е shemale и си прави фелацио"

Лесно ли свикваш с промените? Да. Доста познати са за мен.
Имаш ли някакви необичайни навици? Не мисля, освен като да не настъпвам ъгъла на плочката или канала между две плочки, докато вървя.

Коя професия не си представяш да работиш? Сега си представи, че все пак я работиш и опиши един произволен работен ден. Може би да работя в топла витрина. Ами по цял ден сигурно ще бягам наляво-надясно, както правят всички, за да си върша работата, но би ме погнусило това да ям. Сигурно няма да имам апетит. Но в последствие най-вероятно ще свикна. Като се прибера сигурно ще си взема един душ и ще си легна.