.
Затворена тема
Страница 61 от 354 ПървиПърви ... 115157585960616263646571111161 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 501 до 1 525 от общо 8834
    Супер фен Аватара на Anonys
    Задавайте въпроси до 00:00 и ще сложа някой на стола утре.

Супер фен Аватара на paradosou
    Какъв си в отношенията си с околните? Сдържан, весел и усмихнат, провокиращ...? Възможностите са толкова много, че колкото повече предположения добавям, толкова по-ограничено ще изглежда .
    Защо мислиш, че си късметлия?
    Научи ли нещо тук?
    Първите впечатления на приятелите ти от теб...?
    Изгрев или залез?
    Ако беше вещ щеше да си...?
    3 необмислени неща, които си правил?
    Какво може истински да те изнерви?

( :

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Какъв си в отношенията си с околните? Сдържан, весел и усмихнат, провокиращ...? Гледам да се държа така, както другите се държат към мен. По принцип харесвам да съм причината за нечия усмивка. Не съм сдържан, точно обратното, весел съм, но от това недоспиване и толкова много неща за вършене не съм се смял истински от доста време... Да, усмихнат съм. Дори и провокаторите(биячи) по пътя ги приемам с усмивка. Много съм спокоен, не се изнервям бързо. Изнервям се, но мога да не го показвам, което и правя. Провокатор съм, само ако имам полза и е в мой интерес. Като например, да провокирам някого от класа ми с въпрос(по време на час), за да направя впечатление на г-жата. Обичам също, ако нещо не стане така, както аз смятам за правилно, наистина за правилно, с въпроси да накарам човека отсреща да го направи. Никога обаче не заповядвам. Провокацията е най-добрия начин. :P Вежлив съм, помагам на хората по улицата, пък и не само. Чаровен съм, поне така са ми казвали, имам самочувствие, което обаче преди беше по-голямо. Смятам се за умен и интелигентен, но имам още много да се развивам. Понякога съм голям дразнител обаче. Мога да раздразня хората до толкова, че да започнат да крещят. Май и питам прекалено много(но по-близките), което изнервя някои. Не съм от онези хора, които се правят, че знаят всичко. Ако не знам нещо - питам, колкото и "тъп" да е въпроса.
    Възможностите са толкова много, че колкото повече предположения добавям, толкова по-ограничено ще изглежда . Така е
    Защо мислиш, че си късметлия? Заради случките и късмета, който ме е връхлетял. Вчера намерих на улицата 5лв. Честно казано доста неща, които наричам късмет са всъщност моя характер. Действията ми и влиянието ми върху чувствата и мислите на другите. Но съм си късметлия.
    Научи ли нещо тук? Да, научих, че в България има доста ограничени и неграмотни хора. Научих също, че трябва да си затваряш устата понякога. Научих, че не съм най-умния и че трябва уважението ти към някого да се изгражда не от първо впечатление, а от общуването ти с него. Научих доста житейски уроци.
    Първите впечатления на приятелите ти от теб...? Не знам. Казвали са ми, че съм готин тип, че може лесно да се общува с мен. Да, много съм общителен. Може би, че им допадам.
    Изгрев или залез? Залез.
    Ако беше вещ щеше да си...? Четирилистна детелина. Искам да съм трудно откриваем.
    3 необмислени неща, които си правил? Да говоря, преди да помисля. Да дам пари за нещо, без да помисля, че не ми е нужно. Да се държа лошо и отблъскващо(безразлично) към някои хора, без да искам.
    Какво може истински да те изнерви? Приятелката ми. Може би и насилието. Нечовешките отношения на хората. Нечестните ситуации, в които има жертва(на каквото и да е).

( :

Мерси за въпросите, искам още.
    Последно редактирано от Anonys : 02-18-2014 на 13:26

Как се забавляваш?
    Нещо, което правиш с лекота...?
    Случка, в която си изненадал самия себе си, оказвайки се прав ?
    Какво не искаш никога да се променя в теб (като черта на характера)?
    Зодия?
    Написал си тролска тема. Какво ще е заглавието :д?
    Лесно ли свикваш с промените?
    Имаш ли някакви необичайни навици?
    Коя професия не си представяш да работиш? Сега си представи, че все пак я работиш и опиши един произволен работен ден.

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Как се забавляваш? Като правя това, което обичам. А с приятели е още по-забавно. Обаче детството, пълно с усмивки, смях, игри.. как искам да го върна.
    Нещо, което правиш с лекота...? Голям съм непукист. Мога да загърбя нещо, което не ми харесва много лесно, без да мисля много много.
    Случка, в която си изненадал самия себе си, оказвайки се прав ? Бяхме на планина веднъж и вървяхме доста, но имаше още около 500-600 метра, докато стигнем до една чешма. Бяхме тръгнали към 4 следобяд и ако не се бяхме изкачили бързо, щеше да е тъмно на връщане. И момичето, което беше с нас се измори много и аз на шега викам, че след 2 минути ще седнем на някоя пейка и те се изсмяха, защото знаем, че няма пейки, преди тази чешма. И въпреки това, за моя изненада, след като вървяхме малко и видяхме една пейка, между две дървета. Смяхме се там, 'щото въобще и не знаехме, че са я направили, въпреки че бяхме ходили скоро.
    Какво не искаш никога да се променя в теб (като черта на характера)? Амбициозността
    Зодия? Овен
    Написал си тролска тема. Какво ще е заглавието :д? Не знам.. Може би "Сестра ми е shemale и си прави фелацио"
    Лесно ли свикваш с промените? Да. Доста познати са за мен.
    Имаш ли някакви необичайни навици? Не мисля, освен като да не настъпвам ъгъла на плочката или канала между две плочки, докато вървя.
    Коя професия не си представяш да работиш? Сега си представи, че все пак я работиш и опиши един произволен работен ден. Може би да работя в топла витрина. Ами по цял ден сигурно ще бягам наляво-надясно, както правят всички, за да си върша работата, но би ме погнусило това да ям. Сигурно няма да имам апетит. Но в последствие най-вероятно ще свикна. Като се прибера сигурно ще си взема един душ и ще си легна.
    Кой иска на стола?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    сложи някой който ти е интересен

DarkTemplar? Ако иска и ако е свободен ест. Или Pedigree.

A кой се е кандидатирал по принцип? 'Щото искам да сложа най-много papugai или Баща Ти или 102.

Мега фен Аватара на pandabear
    без 102. не заслужава.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    A кой се е кандидатирал по принцип? 'Щото искам да сложа най-много papugai или Баща Ти или 102.
    Тате беше някъде по-назад..;д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    сложи който искаш, но от тези, които каза само papugai не е сядал. или поне аз не си спомням.

Мега фен Аватара на 102
    лал

Мега фен
    сложи Иваааааааааааааааааааааа

да попием малко акъъъъъъъъъъъъл от нея

Ех, да бе. Айде, Ива на стола.

Мега фен Аватара на 102
    повърнааааааах

хах, ами предпочитам да не ви го причинявам (а и на себе си също). щом като не ме харесвате толкова, сложете друг, който ще ви е приятен

Relax, 420. Сядай.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Ивок

Бременна ли си ?

На колко години си ?

Наистина ли се казваш Ива ?

А да си расист случайно ?

Цвят на кожата ?

Любим/о цвят, животно, марка кола ?

Какво учиш ?

Пич ли си ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Ивок

Бременна ли си ? - по последни данни - не

На колко години си ? - 18

Наистина ли се казваш Ива ? - нещо такова

А да си расист случайно ? - това някъв подвеждащ въпрос ли е :О

Цвят на кожата ? - хммм...телесен цвят ^^

Любим/о цвят, животно, марка кола ? - зелено, вълк, Бентли

Какво учиш ? - да кажем нещо икономическо.. засега. слава Богу се отървавам тази година

Пич ли си ? - а НЗ
    ...

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Йехе ..,нова жертва

Какво учиш или какво си учила ?
    Кои са ти трите любими неща за правене?
    Как се виждаш след 10 години?
    Любим алкохол?
    Любимата ти вид музика?
    Любима група/изпълнител?
    Защо се регистрира тука?
    к'ва зодия?
    А обвързана ли си?
    Лесно ли се ядосваш?
    Говориш ли други езици, освен български?
    Доверчива ли си?
    Как се чувстваш в момента?

Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Йехе ..,нова жертва

Какво учиш или какво си учила ? - в икономическа паралелка съм - финанси, счетоводство, а-у
    Кои са ти трите любими неща за правене? - да гледам зимни спортове (биатлон и ски бягане) на първо място, да спя, да се разхождам на село ^^
    Как се виждаш след 10 години? - честно казано не се виждам в България. иска ми се да работя в някоя по-екзотична държава (в Африка примерно) и да бъда ветеринар (това ми е мечта), но дори и да не съм в Африка си се представям като отдаден вет. с деца не се виждам. поне на този етап.
    Любим алкохол? - водка!
    Любимата ти вид музика? - вече не съм онова момиче, което отрича всичко, освен метъла, но да кажем алтернативен метъл, хард рок и тнт
    Любима група/изпълнител? - Мерилин Менсън и Металика
    Защо се регистрира тука? - май, за да питам нещо. не си спомням.
    к'ва зодия? - везни
    А обвързана ли си? - сложно е за обяснение, но да кажем не
    Лесно ли се ядосваш? - да, но не го показвам. изглеждам много спокоен и уравновесен човек, но всъщност не съм такава. имам нуждата да си изкарвам яда и много често не е върху правилните хора.
    Говориш ли други езици, освен български? - ми английски г/д
    Доверчива ли си? - не съм човек, който подлага под съмнение всичко, на което попадне. от една страна съм много доверчива и много често наивна, защото смятам, че хората не са способни на толкова подмолни неща, но много пъти съм била разочарована и наранявана. от друга страна съм недоверчива от гледна точка на това да споделям на някого. нямам приятели, роднини и тн, които да ме познават истински.
    Как се чувстваш в момента? - добре. заредена положително. денят ми мина доста хубаво
    ...
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 02-21-2014 на 17:05

1 Гледаш ли хокей ?
    2 Кой ти е любимия биатлонист?
    3 Искаш ли да продължи повече олимпиадата ?

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    1 Гледаш ли хокей ? по принцип не, но когато попадна гледам. твърде груб ми е на мен
    2 Кой ти е любимия биатлонист? - Мартен Фуркад! Оле Ейнар Бьорндален също. изпитвам огромен респект към този човек, който спечели златото в спринта на 40г
    3 Искаш ли да продължи повече олимпиадата ? не, защото няма да е толкова специално събитие. иска ми се само да имах времето да гледам повече. тази олимпиада я претупах.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Хареса ли ти филма?
    Харесваш ли комедийни филми с негра?
    От къде си?
    Какви други спортове харесваш освен зимните?
    Кое ти е любимото животно?

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Хареса ли ти филма? - да, не беше лош
    Харесваш ли комедийни филми с негра? - негра? -.- харесвам. всъщност предпочитам да гледам комедии с афроамериканци
    От къде си? - от къде ли не
    Какви други спортове харесваш освен зимните? - лека атлетика и волейбол
    Кое ти е любимото животно? - казах вече. вълк.
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си