- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Набиха ме пред новата ми приятелка и ме е страх да не ме напусне.
Авторе, виждам че ако не мускули или техника, то поне дар слово имаш. Използвай го. То също е доста силно оръжие. С него може да избегнеш такива ситуации. Освен това не е лошо да помислиш за някакъв друг начин за самозащита при евентуални бъдещи нападения. Боксовете и електрошоковете са си безобидна играчка в ръцете на човек, който не знае как да ги използва. Най-добре обмисли варианта за газово оръжие или нож, но за ножа също ще ти се наложи да придобиеш някаква техника. И не е лошо да тренираш нещо.
Кво сплашване , по-скоро самия той няма да му стиска да го направи
http://pushka.eu/product/%D0%95%D0%B...BE%D0%BA%D1%81 - Ама това е добра идея![]()
Абе, аз съм си правил електрошок за 5лв и уж на ташак тръшнах един авер в даскало...Не вярвах, че чак толкова яко може да пере ток от 9V батерия и шепа чарколяци...
Ножове по-добре не носи, ако нямаш някаква техника, че да не се налага да ти ги вадят от задника...![]()
Момчета, какви боксове, какви пистолети, какви електрошокове? Не разбирате ли, че аз не съм човек, който би използвал подобни неща? Не намирам за удачен варианта да коля или стрелям по хора. Пък и както казахте, си трябва и да можеш да използваш такива неща, при мен, най-много да стане с моите камъни, по моята глава.
Човече знаеш ли защо те бият? Защото си прекалено мил с всички. Виж само! Хората те наричат путка, слабак, а ти съвсем кротко и спокойно пишеш и разговаряш с тях. Трябва да станеш, как да ти кажа - малко по-буен
нали знаеш че това не става ей така с едно щракване ... човека си е такъв по природа
Ама кой е казал да колиш и да стреляш ... просто ще си ги носиш като аксесоари бе човек
А й много ще ми е интересно както каза за това с камъните... серизно ли няма да можеш да си стискаш бокса в ръката
ще ми стане интересно , ако някого го набият с неговия бокс
![]()
ами ако животът ти зависеше от това да се защитиш,пак ли щеше да се изживяваш като боксова круша?
Приятел хич да не ти дреме ! Тук е модерно да си хулиган и всякакъв подобен който малтретира,обижда и този стереотип се харесва повече от този който си. Нормално е расли са в лоши условия,имали са купчина липси,средата им е агресивна и не са виновни че са такива.
Гледай си приятелката и радостта в живота и ич не им обръщай внимание,нека си мерят тоягите и да се бият и всичко останало,нека си страдат в собствения маймунски свят.
Не се подвеждай че трябва да си като тях,нито пък не съжалявай и не се самообвинявай че си се разплакал,проблема е в ТЯХНИЯ телевизор...
Просто тук е една толкова скапана джунгла и толкова назад върви и възпитание и мироглед,че ако тези въпросните слепи прогледнат,ще ослепеят
Хахаха, ти между това да се защитаваш и това да малтретираш правиш ли разлика? Щото съм убеден, че не се брои за малтретиране това да приспиш някой, който те е ударил или ще те удари след 1 секунда. Също съм убеден, че ако беше момиче, нямаше да искаш приятелят ти да не е в състояние да те защити...
Така, чудех се, дали да го споделя това, понеже до момента не малко бях упрекван, че съм мекушав и бях наричан "путка" и тем подобни, но реших да го споделя.![]()
![]()
Днес пак ме биха, оказахте се прави, че тоя няма да се кротне. Някакво напълно непознато момче ме наби след училище, сега окото ми е още по-синьо от преди
. Убеден съм, че е приятел на оня, просто нямам друго обяснение, за първи път го виждам тоя дето ме би днес, ей така, без предупреждение, без нищо да казва си ме наби
. Нямам доказателство, че му е приятел, но просто няма друго обяснение, почти съм сигурен, че заради оня ме наби, за да не го изключат него, ако пак ме бие. И сега вече си давам сметка, че това може да продължи до безкрай, да си ме бият някакви негови приятели от време на време......ужасна тъпотия
....... Тия неща не могат така да продължат.....ще трябва нещо по-генерално да се направи. Супер ме е яд, цял ден съм бесен заради това.
Супер , продължавай само така ... в същия дух на оня може да му омръзне и да си намери някой друг ... успех ...
Ят те е .. мале... 90 % съм сигурен че пак си стоял и си молел за милост ... абе човек ти не рабираш ли че това няма да спре докато не покажеш някаква ... не знам как точно но леко се опълчвай бе човек ... оня те е бил - ти си стоял ... и без туй нямаше какво да губиш ... и без това пак ще си тръгнеш син ... защо и ти не вземеш да ... се пробваш
Абе ти кеч не си ли гледал![]()
А бе човек, опитах този път да се защитя, но си ме набиА и изобщо не го очаквах това, налетя ми с удари съвсем неочаквано и изневиделиця
Какво да направя? Отнасяте се така, сякаш сте бесмъртни и непобедими, лесно е да пишете и да ме упреквате, че не съм се защитавал, но сигурно, ако не всички, то не малка част от вас също няма да успеят да се защитят.
Човек не се залъгвай - че като пишем тук сме някакви ММА шампиони - всички, ама всички сме яли бой и все пак не се застраховани че и утре на улицата нема да го изядем пак.
Чудя се - ти приятели нямаш ли ? Добре защо не ги помолиш за помощ? Все някои би се отзовал - потърси някакви други варианти освен боксове/електрошокове и ножове които трудно би използвал.
Аз приятели имам, но не мисля да ги замесвам. Има си хора за всичко. А и аз следобед се чух с директорката и и разказах какво се случи, казах и подозренията си и обеща, че ще помисли какви мерки да вземе и тя от нейна страна. Но нещо определено ще трябва да се направи, това може да си продължи така, докато завърша. А и не искам да сменям училището.
^Аз не съм, само съм бил. Шанс. А вие сте супер жалкари да му сипвате, се тая трол или не.
Шоковете, боксовете и ножовете са оръжия. Май я пропускате тази част. Другият вариант е изобщо да не притежавате такива, а третият - да сте толкова мижитурки, че полицията да не си прави труда даже да ви спре за проверка. Че да видите тогава к'ъв цирк е.
Толкова комплексарщина в тая тема, не е истина просто.
А авторът да отива в полицията и да дава подробно описание на въпросното леке, което му е налетяло. Все ще са го прибирали за нещо и преди или ще го приберат в най-скоро време.