.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 259
    Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от stefan99s Виж мнението
    Разбери, че момчето преди това не се е било. Няма опит в боя и е нормално така да стане. Следващият път ще се подобри и накрая ще ги бие наред.
    По твоята логика , ако човек бъде пребит 50 пъти ... ще стане 50 пъти по-добър ?

Начи зубарите ще ни млатят до неузнаваемост

Мега фен Аватара на RapExotic
    Авторе, виждам че ако не мускули или техника, то поне дар слово имаш. Използвай го. То също е доста силно оръжие. С него може да избегнеш такива ситуации. Освен това не е лошо да помислиш за някакъв друг начин за самозащита при евентуални бъдещи нападения. Боксовете и електрошоковете са си безобидна играчка в ръцете на човек, който не знае как да ги използва. Най-добре обмисли варианта за газово оръжие или нож, но за ножа също ще ти се наложи да придобиеш някаква техника. И не е лошо да тренираш нещо.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Авторе, виждам че ако не мускули или техника, то поне дар слово имаш. Използвай го. То също е доста силно оръжие. С него може да избегнеш такива ситуации. Освен това не е лошо да помислиш за някакъв друг начин за самозащита при евентуални бъдещи нападения. Боксовете и електрошоковете са си безобидна играчка в ръцете на човек, който не знае как да ги използва. Най-добре обмисли варианта за газово оръжие или нож, но за ножа също ще ти се наложи да придобиеш някаква техника. И не е лошо да тренираш нещо.
    Караш го да носи нож в себе си ? ...

Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Караш го да носи нож в себе си ? ...
    Защо не? Стига да знае как да го използва. Функцията на ножа е основно за да сплаши отсрещния и да го пребие, а не да го ръга.

Кво сплашване , по-скоро самия той няма да му стиска да го направи

http://pushka.eu/product/%D0%95%D0%B...BE%D0%BA%D1%81 - Ама това е добра идея

Кво сплашване , по-скоро самия той няма да му стиска да го направи

http://pushka.eu/product/%D0%95%D0%B...BE%D0%BA%D1%81 - Ама това е добра идея
    Това като го гледам най-много да му даде на късо в ръката и да се самоопърли .. Свястен електрошок за по-малко от 100лв. няма. Пък и както казах това няма да му помогне ако не знае как да го използва.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Това като го гледам най-много да му даде на късо в ръката и да се самоопърли .. Свястен електрошок за по-малко от 100лв. няма. Пък и както казах това няма да му помогне ако не знае как да го използва.
    Абе, аз съм си правил електрошок за 5лв и уж на ташак тръшнах един авер в даскало... Не вярвах, че чак толкова яко може да пере ток от 9V батерия и шепа чарколяци...
    Ножове по-добре не носи, ако нямаш някаква техника, че да не се налага да ти ги вадят от задника...

Момчета, какви боксове, какви пистолети, какви електрошокове? Не разбирате ли, че аз не съм човек, който би използвал подобни неща? Не намирам за удачен варианта да коля или стрелям по хора. Пък и както казахте, си трябва и да можеш да използваш такива неща, при мен, най-много да стане с моите камъни, по моята глава.

Човече знаеш ли защо те бият? Защото си прекалено мил с всички. Виж само! Хората те наричат путка, слабак, а ти съвсем кротко и спокойно пишеш и разговаряш с тях. Трябва да станеш, как да ти кажа - малко по-буен

Цитирай Първоначално написано от Lighting Виж мнението
    Човече знаеш ли защо те бият? Защото си прекалено мил с всички. Виж само! Хората те наричат путка, слабак, а ти съвсем кротко и спокойно пишеш и разговаряш с тях. Трябва да станеш, как да ти кажа - малко по-буен
    нали знаеш че това не става ей така с едно щракване ... човека си е такъв по природа

Цитирай Първоначално написано от sweet_boy Виж мнението
    Момчета, какви боксове, какви пистолети, какви електрошокове? Не разбирате ли, че аз не съм човек, който би използвал подобни неща? Не намирам за удачен варианта да коля или стрелям по хора. Пък и както казахте, си трябва и да можеш да използваш такива неща, при мен, най-много да стане с моите камъни, по моята глава.
    Ама кой е казал да колиш и да стреляш ... просто ще си ги носиш като аксесоари бе човек

А й много ще ми е интересно както каза за това с камъните ... серизно ли няма да можеш да си стискаш бокса в ръката ще ми стане интересно , ако някого го набият с неговия бокс

ще ми стане интересно , ако някого го набият с неговия бокс
    Не е рядък феномен...

Супер фен Аватара на socareless
    ами ако животът ти зависеше от това да се защитиш,пак ли щеше да се изживяваш като боксова круша?

Не разбирате ли, че аз не съм човек, който би използвал подобни неща? Не намирам за удачен варианта да коля или стрелям по хора.
    А ти не разбираш ли, че с т'ва ти мислене + неумението ти да преценяваш ситуацията, ще те мачкат постоянно, както физически, така и психически?
    hint Блъфа също е тактика...

Голям фен Аватара на sneering
    Приятел хич да не ти дреме ! Тук е модерно да си хулиган и всякакъв подобен който малтретира,обижда и този стереотип се харесва повече от този който си. Нормално е расли са в лоши условия,имали са купчина липси,средата им е агресивна и не са виновни че са такива.

Гледай си приятелката и радостта в живота и ич не им обръщай внимание,нека си мерят тоягите и да се бият и всичко останало,нека си страдат в собствения маймунски свят.

Не се подвеждай че трябва да си като тях,нито пък не съжалявай и не се самообвинявай че си се разплакал,проблема е в ТЯХНИЯ телевизор...

Просто тук е една толкова скапана джунгла и толкова назад върви и възпитание и мироглед,че ако тези въпросните слепи прогледнат,ще ослепеят

Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Приятел хич да не ти дреме ! Тук е модерно да си хулиган и всякакъв подобен който малтретира,обижда и този стереотип се харесва повече от този който си. Нормално е расли са в лоши условия,имали са купчина липси,средата им е агресивна и не са виновни че са такива.

Гледай си приятелката и радостта в живота и ич не им обръщай внимание,нека си мерят тоягите и да се бият и всичко останало,нека си страдат в собствения маймунски свят.

Не се подвеждай че трябва да си като тях,нито пък не съжалявай и не се самообвинявай че си се разплакал,проблема е в ТЯХНИЯ телевизор...

Просто тук е една толкова скапана джунгла и толкова назад върви и възпитание и мироглед,че ако тези въпросните слепи прогледнат,ще ослепеят
    Хахаха, ти между това да се защитаваш и това да малтретираш правиш ли разлика? Щото съм убеден, че не се брои за малтретиране това да приспиш някой, който те е ударил или ще те удари след 1 секунда. Също съм убеден, че ако беше момиче, нямаше да искаш приятелят ти да не е в състояние да те защити...

Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението

Ужасно съгласен съм с теб.

Така, чудех се, дали да го споделя това, понеже до момента не малко бях упрекван, че съм мекушав и бях наричан "путка" и тем подобни, но реших да го споделя. Днес пак ме биха, оказахте се прави, че тоя няма да се кротне. Някакво напълно непознато момче ме наби след училище, сега окото ми е още по-синьо от преди . Убеден съм, че е приятел на оня, просто нямам друго обяснение, за първи път го виждам тоя дето ме би днес, ей така, без предупреждение, без нищо да казва си ме наби . Нямам доказателство, че му е приятел, но просто няма друго обяснение, почти съм сигурен, че заради оня ме наби, за да не го изключат него, ако пак ме бие. И сега вече си давам сметка, че това може да продължи до безкрай, да си ме бият някакви негови приятели от време на време......ужасна тъпотия ....... Тия неща не могат така да продължат.....ще трябва нещо по-генерално да се направи. Супер ме е яд, цял ден съм бесен заради това.

Така, чудех се, дали да го споделя това, понеже до момента не малко бях упрекван, че съм мекушав и бях наричан "путка" и тем подобни, но реших да го споделя. Днес пак ме биха, оказахте се прави, че тоя няма да се кротне. Някакво напълно непознато момче ме наби след училище, сега окото ми е още по-синьо от преди . Убеден съм, че е приятел на оня, просто нямам друго обяснение, за първи път го виждам тоя дето ме би днес, ей така, без предупреждение, без нищо да казва си ме наби . Нямам доказателство, че му е приятел, но просто няма друго обяснение, почти съм сигурен, че заради оня ме наби, за да не го изключат него, ако пак ме бие. И сега вече си давам сметка, че това може да продължи до безкрай, да си ме бият някакви негови приятели от време на време......ужасна тъпотия ....... Тия неща не могат така да продължат.....ще трябва нещо по-генерално да се направи. Супер ме е яд, цял ден съм бесен заради това.
    Дано си трол... :/

ще трябва нещо по-генерално да се направи
    Супер , продължавай само така ... в същия дух на оня може да му омръзне и да си намери някой друг ... успех ...

Супер ме е яд, цял ден съм бесен заради това.
    Ят те е .. мале ... 90 % съм сигурен че пак си стоял и си молел за милост ... абе човек ти не рабираш ли че това няма да спре докато не покажеш някаква ... не знам как точно но леко се опълчвай бе човек ... оня те е бил - ти си стоял ... и без туй нямаше какво да губиш ... и без това пак ще си тръгнеш син ... защо и ти не вземеш да ... се пробваш

Абе ти кеч не си ли гледал

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Дано си трол... :/
    ??? Май не те разбирам

Супер , продължавай само така ... в същия дух на оня може да му омръзне и да си намери някой друг ... успех ...

Ят те е .. мале ... 90 % съм сигурен че пак си стоял и си молел за милост ... абе човек ти не рабираш ли че това няма да спре докато не покажеш някаква ... не знам как точно но леко се опълчвай бе човек ... оня те е бил - ти си стоял ... и без туй нямаше какво да губиш ... и без това пак ще си тръгнеш син ... защо и ти не вземеш да ... се пробваш

Абе ти кеч не си ли гледал
    А бе човек, опитах този път да се защитя, но си ме наби А и изобщо не го очаквах това, налетя ми с удари съвсем неочаквано и изневиделиця Какво да направя? Отнасяте се така, сякаш сте бесмъртни и непобедими, лесно е да пишете и да ме упреквате, че не съм се защитавал, но сигурно, ако не всички, то не малка част от вас също няма да успеят да се защитят.

??? Май не те разбирам
    Съжалявам те... Сега разбра ли?

Голям фен Аватара на Illusion772
    А бе човек, опитах този път да се защитя, но си ме наби А и изобщо не го очаквах това, налетя ми с удари съвсем неочаквано и изневиделиця Какво да направя? Отнасяте се така, сякаш сте бесмъртни и непобедими, лесно е да пишете и да ме упреквате, че не съм се защитавал, но сигурно, ако не всички, то не малка част от вас също няма да успеят да се защитят.
    Човек не се залъгвай - че като пишем тук сме някакви ММА шампиони - всички, ама всички сме яли бой и все пак не се застраховани че и утре на улицата нема да го изядем пак.
    Чудя се - ти приятели нямаш ли ? Добре защо не ги помолиш за помощ? Все някои би се отзовал - потърси някакви други варианти освен боксове/електрошокове и ножове които трудно би използвал.

Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    Човек не се залъгвай - че като пишем тук сме някакви ММА шампиони - всички, ама всички сме яли бой и все пак не се застраховани че и утре на улицата нема да го изядем пак.
    Чудя се - ти приятели нямаш ли ? Добре защо не ги помолиш за помощ? Все някои би се отзовал - потърси някакви други варианти освен боксове/електрошокове и ножове които трудно би използвал.
    Аз приятели имам, но не мисля да ги замесвам. Има си хора за всичко. А и аз следобед се чух с директорката и и разказах какво се случи, казах и подозренията си и обеща, че ще помисли какви мерки да вземе и тя от нейна страна. Но нещо определено ще трябва да се направи, това може да си продължи така, докато завърша. А и не искам да сменям училището.

Мега фен
    ^Аз не съм, само съм бил. Шанс. А вие сте супер жалкари да му сипвате, се тая трол или не.

Шоковете, боксовете и ножовете са оръжия. Май я пропускате тази част. Другият вариант е изобщо да не притежавате такива, а третият - да сте толкова мижитурки, че полицията да не си прави труда даже да ви спре за проверка. Че да видите тогава к'ъв цирк е.

Толкова комплексарщина в тая тема, не е истина просто.

А авторът да отива в полицията и да дава подробно описание на въпросното леке, което му е налетяло. Все ще са го прибирали за нещо и преди или ще го приберат в най-скоро време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си