- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ама ти да не би да се помисли за умен бе? хахахаххааах
не ми отговаряй, моля те.
тирехеб, в СУ преподавателката ми по фонетика сподели, че нямало заверки от 15 години, но може и да се е отнасяло само за ФКНФ, не знам
Убразовай се
http://kaksepishe.com/tag/%D1%83%D1%...F%D0%BA%D0%B0/
Като няма какво друго да кажем, се хващаме за правопис у интернет.. йеп
Пиши ми още изливай си злобата доказвай кой е по-глупавия, аз само ще ти се смея..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
рофлмао баси цирка
В България ли? Това първо.
И второ - имах предвид директно записване, а не с държане на приравнителни, защото това е напълно нормално.
Еми, как ще ми запишеш магистър бизнес администрация, като не си имал един час по икономика, статистика, висша математика, мениджмънт?! Не би трябвало да е разрешено. С приравнителни изпити, както каза Лейди Ди - естествено, защо не? Ама иначе е чисто и просто дебилно.
А какъв мениджмънт, щото то бая видове има.
Едит: Тва с "е, то се води литературознание, ама всъщност е психология, щото темите са еди-какви-си" може и да не се води за мазна лъжа, но е измъкване по терлици... или както обича да казва баба ми - като пръдня. "На изпита по психология"... втф.
И да, освен за дива неграмотност, в каквато въпросният момък неотдавна обвини питомците на останалите университети, бих се хванала и за "У ФКНФ" - така може и да се говори в някое диво село, но не прилича на млад човек да се изразява така. Като се броим граждани, поне да не изкарваме селския диалект, м?
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-26-2014 на 17:03
Като пръдня из гащи е лафът в моя край хаха
В България , да, филологията е от СУ, БА-от АУБ обаче , което има голямо значение в случая.
За мениджмънта-честно казано, това беше на прима виста малко, за момента нямам фиксирана идея какво искам да уча после, не знам какви са видовете, но нещо такова би ми допаднало. Но доколкото се познавам най-вероятно ще е лингвистика просто, ама карай.
А за диалектите и столичното гражданство-стига си се заяждала, ти не разбираш ли, че също като мен, си на дъното и като погледнеш наоколо нищо не виждаш?!
Въпреки че тук за пореден път бих цитирала Уайлд- ''Може и да сме на дъното, но гледаме звездите''
много жалко, че се хващате за неща като "у ФКНФ" което е явно ебавка, реално не говоря тъй..
А пантерке, не е измъкване по терлици, защото цял семестър едно произведение не сме имали да прочетем- учим само за нек'ви психоанализи/желания/скрити сексуални такива и прочие и това не са мой думи, а думи на професора, който оприличи предмета на психология и ни каза, че е по-удачно да му казваме така.. и да знам, че мъж ти също е бил в ЦИЕК и не ми пука, аз ти казах на мен какво ми е казано и предадено, не си била с мен нито на лекциите нито на упражненията нито аз на твоите, няма как да знаем на кой какво му се е случило нали?
Жалкото знаете ли кое е? Правите се на всичко разбиращи/можещи и си навирате носовете в непонятни за вас области, което е адска грешка в живота.. една дума се мери 5 пъти преди да се каже, това май не са ви го казвали.. поне не са ли ви научили като не сте компетентни (сиреч наясно с нещо) да не си отваряте устите?
Примерно Ина ако ме пита нещо за своята специалност няма да мога да кажа нищо, съответно няма смисъл да споря, бих я оставил да ми обясни... Ако Ивета ми каже нещо за португалския сейм, или пък Плами за МО-то, но естествено вие всички сте видни специалисти в областта на източните езици и култури, имате дългогодишен стаж в ЦИЕК и прочие и знаете кое, как и защо от първа ръка..
Проблема ви обаче е, че като ви оборя се хващате за правопис и неща като "У ФКНФ" които са просто смешни, ако не хващате иронията в употребата на "у" не знам защо въобще си хабя клавиатурата за вас.. Странно е, че не разбирате, че за мен тоя форум е място да си изхвърля всички боклуци и да си позволявам да се държа просташки, да изпусна напрежението ако щете.. не го вземам на сериозно тук просто разпускам, явно за вас обаче т'ва е най свещеното място, което е едновременно клюкарник/плювалник/изпит по български и много още.
Сериозно ви казвам, спрете да ми отговаряте и то да ми се злобите, аз както виждате обърнах полюса и си мълча вие си плюете там, само дето е грозно и смешно да говорите като не сте наясно... елементарно възпитание му се вика.
Айде със здраве госпожи специалистки във всичко.
Dr. Gregory House
Псув, псув.
Ако искаш да запишеш магистратура "Право на ЕС" ,ако си филология например, ще си набиеш толкова изпити по право,икономика и политология,че ще съжаляваш,че дори си опитал...
Имаше една мацка,караща магистратура "конферентен превод и нещо си там" , която беше на изпит по икономика с нас, 1ви курс. Ама щеш -не щеш, ще го караш.
Едит: 20:21... I can't stand this bulshit ...
Последно редактирано от granger : 02-26-2014 на 17:22
maDamn
А, ти като 5 пъти помисли преди да си отвориш устата, реши да ми кажеш как ще ми счупиш краката, ако те нарека още веднъж лъжец?
И това с иронията на друг го разправяй. От няколко дни все попадам на твои коментари, в един не съм видяла да си написал "В" вместо селското "У".
Абсолютно не претендирам да знам кой знае какви подробности за ЦИЕК, обаче ставаш смешен, като обясняваш 5-10-годишен план, в който липсват една камара неща, които далеч не са в графа "детайли". Плам хубаво ти каза за изпитите.
Това ти е проблемЪТ, драги. Самият ти се хващаше за правописа на коментиращите в собствения си профил в аск.фм, но като ти написах един абсолютно правилен коментар, в който не съм те нареждала на всякакъв, а само ти поправих три от милионите грешки, не го публикува, нали? Защото не ти изнася. И не ми обяснявай как това е форум и затова няма смисъл да се стараем. Да пишеш "кво" вместо "какво", случайно да изядеш буква и да напишеш "се" вместо "все" - това е едно. Да не оправяш пълен член - съвсеееем друга бира. Ето ти пример за случай, в който се заяждаш за нещо, в което просто... сестра ми ще те сложи в малкия си джоб - осми клас, бтв. Да си ме видял да споря за характеристики на компютри или на коли? Няма и да ме видиш.
Не ми приписвай собствените си глупости.
Едит: Лейди Ди, разбрахме се![]()
не, имах предвид друго
пак с мен ще дам пример
понеже идвам от икономическа специалност, магистратурата ми по филология беше 4 семестъра, вместо 3 (т.е. 2 семестъра с магистърските предмети по специалността и 1 семестър за дипломната работа), в моя случай допълнителният четвърти семестър беше за приравнителните изпити - подготовка, посещение на лекции и явяване на изпити
Вярно ли, магистърът в България е 3 години?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
да де, баш така
ама аз на тоя допълнителен семестър, в който се учи това, дето е от бакалавърската програма, накрая изпитите не им викам "приравнителни". нещо затва се объркваме ;д. "приравнителен" мислех, че е такъв, дето го полагаш предварително за да покриеш някакви предварителни изисквания за допускане в курса на обучение.
та в тоя смисъл, в СУ не са приравнителни (по мойта логика)
3 семестъра... година и половина
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
на практика са си приравнителни в тоя смисъл, че реално учиш тва, дето се очаква да го знаеш от бакалавъра
ама от друга страна, не съм сигурен как стоят съвсем нещата, щото мисля, че просто се записваш магистратура, започваш курса на обучение и оттам нататък се движиш като в бакалавъра.. ако не вземеш изпит, продължаваш натам и си го взимаш на поправки в последствие. ясно, че ако не вземеш изпит не можеш да се дипломираш, както и при бакалавъра.
Аз викам да изклася поне 1ви курс, пък тогава ще му мисля по-сериозно за магистратура![]()
maDamn