.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    това, че едно женско същество не е майка все още, не означава, че не е жена
    Много здраве им пожелавам на 12 годишните кифли, които очакват същото отношение като към 40 годишните си майки...

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Цитирай Първоначално написано от VintageMorphine Виж мнението
    Много здраве им пожелавам на 12 годишните кифли, които очакват същото отношение като към 40 годишните си майки...
    Все е пак трябва да има уважение просто защото е живо същество ... И все е пак според мен годините са от огромно значение ... уважението към по възръстните за мен е строго задължително ...
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Мега фен Аватара на tori
    от тук нататък "феминистките просто си търсят драми - типично по женски. Голямо лицемерие...
    Много харесах тази част.

Пресоляват и бързат да пораснат. Не си позволявам да говоря по-нататък.

Хохи, тя такава беше идеята. Да видя кой какво и как мисли, да разуча нещата.

Моето мнение е далеч по-средно, ако мога да се изразя така. Ако ще е равенство, да е такова. Имам предвид навсякъде. Жени могат да мъкнат и опаковат мебели, както и мъже да продават в козметичен магазин тип ДМ. И обратното де. Майка ми и баща ми, наред с мен, готвят, чистят и поддържат жилището, в което живеем, заедно. Вземат/вземаме решенията заедно и нещата са фифти-фифти. Точно както би трябвало да бъде. Приятеля ми ми помага да си сготвим нещо заедно и после да почистим например. Така съм научена - няма ракии и салати, няма и чехльовци. Мисля също, че работния екип и семейството не се различават много. Зад всеки успял мъж, седи някаква подкрепа. Основно женска, защото съществува приятелката или съпругата, която е винаги зад него, помагайки му с разни дребни, битови неща. Де факто и обратното - зад женските седи съпруга/приятеля, който я разтрива със обезболяващ спирт като е болна и и връзва обувките когато е глътнала глобус.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си