На мъжете им е доста по-лесно в много професии. И е факт, че за една и съща работа често мъжът взима по-голяма заплата.
Познавам мъже, които си мислят, че жената трябва да ражда деца и да си стои вкъщи с ракията и салатата цял живот. Както и жени, на които не им дреме за семейството им и си гледат само себе си и кариерата си.
Често преуспялата жена, за да е преуспяла трябва да е била по-добра от всички мъже кандидати за позицията ѝ.

Честно казано май не деля кой какво може на това дали е жена или мъж. Смея да твърдя, че се справям страхотно с всекидневните битовизми. Освен, че не мога да готвя, но пък се храня добре както аз си знам. И не обичам деца, защото съвсем бързо ме докарват до истерия.
да сме зле женските? Моите наблюдения сред наборите са, че на този етап младите жени се справят доста по-добре, защото по незнайни причини твърде много родители се държат здраво за синовете си и упорито отказнат да ги пуснат на свобода, че да се научат на елементарни неща. Дано просто да е само период, а да не стане цяло поколение.

А на 8-ми март му се радвам. Обичам пролетните празници! Толкова са ми свежи с цветята.