.
Затворена тема
Страница 2 от 195 ПървиПърви 1234561252102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 4861
    Мега фен Аватара на Colouring
    Ъм.. чудя се. Не е чак толкова много пари, но не знам дали да рискувам. Ще помисля още малко и ще се допитам до майка.
    Иначе ей сега почвам да уча. Днеска други планове нямам.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Мотивиран съм - не се отказвам лесно. Ще постигна желаните цели с цената на всичко.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не е истина как точното съобщение от точният човек може да те накара да излезеш от положението на почти пълна апатия и безразличие на случващото се около теб и да се върнеш към разни предишни мисли и усещания.
    Иначе както се казва: "Пусни птичката от клетката.Ако не се завърне значи никога не е била твоя."
    Иначе пък изминалата вечер преди сън се замислих за разни неща и успях да пусна сълза, сълза и половина.Напоследък не беше ми се случвало.Нещо съм станал като пресъхнал кладенец малко.Дори при най-големите скандали с баща ми напоследък и дори при най-тежките думи, които ми е казвал просто в съзнанието ми сякаш се включваше едно гласче казващо"Дреме ми на онази работа.Каквото е писано това ще стане.Ако така е речено ще си умра в мизерия и самота." Сякаш все по-малко неща успяваха да ме трогнат.
    Дали тя има такава сила над мен? А дали това е много хубаво с оглед на ситуацията...?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Lilanda
    @Niakoitam, забелязала съм, че в твоята ситуация или поне това, което описваш от нея, и двата варианта /чувствителност и безразличие/ не ти се отразяват много добре. А при теб и двете са по много..На моменти и едновременно. Трябва ти подкрепа..Мнооого голяма подкрепа. Защо не я потърсиш от някой от близките ти? Не ми се вярва да не се отзоват на призива ти за помощ. Най-малкото семейството ти винаги ще е до теб..;д

Аз съм добре..Малко изтощена, недоспала и умираща от болка навсякъде, но съм добре. Всичкото притеснение и цялата тази грижа по нещо "неизвършено" или по-скоро недоизвършено някак си отминава, когато е тук. Май и двамата имахме нужда от това. Дано всичко е наред занапред.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ех, вече ,ако ми трябва психоанализа тук ще търся специалисти....
    Имам лекции след малко,иначе ми е добре. Отразява ми се добре слънчицето.
    maDamn

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    [B][I]@Niakoitam, забелязала съм, че в твоята ситуация или поне това, което описваш от нея, и двата варианта /чувствителност и безразличие/ не ти се отразяват много добре. А при теб и двете са по много..На моменти и едновременно. Трябва ти подкрепа..Мнооого голяма подкрепа. Защо не я потърсиш от някой от близките ти? Не ми се вярва да не се отзоват на призива ти за помощ. Най-малкото семейството ти винаги ще е до теб..;д
    До голяма степен, но не напълно сам съм си виновен,защото съм слаб и не мога да си преодолея многото страхове.А има и други фактори.Не е от значение кой какво ще ми каже като така или иначе аз тряба да го изпълнявам.До някаква степен се чувствам сигурен за момента в ситуацията, която съм в момента.Не и за бъдещете и без екстра кой знае какво щастие обаче.Да споделям такива неща с близките хора, с които имам контакт в реалността...не, в никакъв случай. На никой не искам да се чувствам задължен, на никой не искам да досаждам с постоянното си мърморене още по-малко пък да бъда съжаляван от някого. На семейството ми...пълен абсурд.Особено пък на баща ми като се има впредвид че той в моменти на яд използва такива неща да ми натрие носа. Пък и не обичам никой да ме ръга с остена (образно казано) в задните части постоянно.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на 102
    колко познато ми звучиш
    свиркай, ако имаш нужда да пообщуваш и да си излееш помиите

Супер фен Аватара на Cloud9
    Странно е.Чувствам се уморена.Като затворено животно в клетка със сиви стени.Имам нужда да дишам спокойно,да се будя спокойна и да заспивам без тревога.Но не се е случвало от години. С него отношенията ни са повече от перфектни.не знаех че мога да обичам някого и то толкова много че да се съглася да се женя.Че даже и да съм ентусиазирана!Упражненият ми помагат здравословно, макар че май храната ми идва малко или упражненията са повече та така нямам сили.А и ми се спи.Много ми се спи.Жалко че не пия кафе

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Уморена,а имам да чистя...и то не малко ....
    Оф.
    Иначе айляк ми е някво.
    maDamn

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    До голяма степен, но не напълно сам съм си виновен,защото съм слаб и не мога да си преодолея многото страхове.
    Бих била ужасно щастлива ако успееш да ги преодолееш и ми разкажеш как.

Точно пиша пост тук как още не мога да си намеря обецата и още малко сълзичка ще ми капне от окото, когато се сещам къде единствено не съм проверила и я намирам ТОЧНО там. Толкова ми е щастливо, че си нямате идея! Няма да я слагам преди да намеря добър златар, който да и оправи закопчалката! Ще я прибера в някое пликче и ще я занеса на ремонт тези дни. Даже може и да и направя другарче някога, знам ли.
    Покрай тази случка си извадих поука - не трябва да давам душа на вещите си, защото ако някога нещо им се случи, ставам много тъжна. Всъщност въпросният предмет е пренебрежимо малък, едва се усеща на ухото, а и в ръката. Също не е и никак скъп - самата изработка не е нещо особено, даже е доста простичка на вид. Хората, от които ми бяха подарени украшенията обаче, са безценни и след някакво време вече няма да ги има, за да им се радвам. Бих искала да запазя този си подарък (почти) непокътнат. Долу-горе 7-8 години си се обичахме с обечките преди едната да си хване пътя по-миналата есен. Сега, когато осъзнах, че съм изгубила и другата, ми идеше да ревна от яд.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Напоследък работя по изясняване на някои важни неща и засега съм доволен от резултата. Ако и другото, което очаквам, се случи, ще съм още по-доволен.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Чувствам се ужасно.
    Не трябваше да става така...беше грешка.
    Последно редактирано от The Cheetah : 03-11-2014 на 17:25

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много ми е щастливо!

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq

съннн

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кой ме би по главата да ставам доктор, мама му старааааааааааааааа?!!!!!!!!!!! !!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на tori
    Калпазанке, какъв доктор? Смисъл към коя специалност ще се насочваш?

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Кой ме би по главата да ставам доктор, мама му старааааааааааааааа?!!!!!!!!!!! !!
    Да се отказвам докато е време освен? :Д

Супер фен Аватара на Cloud9
    Пада ми се роднина.Близка при това.Близка само по клоните на родословното дърво.Иначе...за нея не съществувам.Нищо че нося името й,че приличам на нея и че съм добър човек.тя има една внучка и това не съм аз.Има едно дете и това не е баща ми.Два пъти бях на Америка и вместо да пита как съм,жива ли съм и кога ще си дойда тя изразила своето дълбоко притеснение че братовчедка ми е на далеч на почивка в палма де майорка и сега нещо ставало студено та можела да настине.какво й пука-нали ще докарам пари та нашите ще престанат да искат каквото и да е от нея.Не че нещо е дала.Сеща се само за рождени дни и то само за да отбие номера.Идва даже мен като ме няма с по един карамфил и любимия шоколад на братовчедка ми.както и да е-идеята на тая експозиция беше да кажа че ме е страх да не чуе за сватбата и да се появи неканена и ненужна.Ако поканя братовчедка ми,към която нямам нищо против,няма как и тя да не се дотресе.ще дойде след цеременоията,ще ми стисне ръката и ще каже "Ех,кога ли братовчедка ти ще се ожени?Ще бъде хубава булка"

Супер фен Аватара на paradosou
    Независещите от мен обстоятелства почват яко да ми омръзват. Поне съм убедена, че вървя по правилната пътечка. Реално си е чисто втурване, де .

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Добре съм, даже много добре, времето днес е толкова топличко и слънчево, че даже и в душата ми просветна хихи, ще си направим разходката с малчо и докато се усетя денят ще си е заминал.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Пада ми се роднина.Близка при това.Близка само по клоните на родословното дърво.Иначе...за нея не съществувам.Нищо че нося името й,че приличам на нея и че съм добър човек.тя има една внучка и това не съм аз.Има едно дете и това не е баща ми.Два пъти бях на Америка и вместо да пита как съм,жива ли съм и кога ще си дойда тя изразила своето дълбоко притеснение че братовчедка ми е на далеч на почивка в палма де майорка и сега нещо ставало студено та можела да настине.какво й пука-нали ще докарам пари та нашите ще престанат да искат каквото и да е от нея.Не че нещо е дала.Сеща се само за рождени дни и то само за да отбие номера.Идва даже мен като ме няма с по един карамфил и любимия шоколад на братовчедка ми.както и да е-идеята на тая експозиция беше да кажа че ме е страх да не чуе за сватбата и да се появи неканена и ненужна.Ако поканя братовчедка ми,към която нямам нищо против,няма как и тя да не се дотресе.ще дойде след цеременоията,ще ми стисне ръката и ще каже "Ех,кога ли братовчедка ти ще се ожени?Ще бъде хубава булка"
    Историята ти звучи доста гадно, бахти жената ...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Цялото това нещо ми е толкова познато..До скоро и моето настроение се описваше горе-долу така всеки ден в продължение на 5-6 години..Дано нямаш скоро и ти общо с тази жена, както нямам и аз в момента..Наистина стискам палци..;д

Аз се чувствам идеално..4 минути до тръгване..

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Да се отказвам докато е време освен? :Д
    Считай се предупредена.

Отвратително ми е!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Добре съм... иии ще се боря за нея докато сърцето бие и след като спре да бие пак и така до безкрайност докато не си я върна !
    ESL !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си