- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Аз мога да отслабна, ами ти?Освен, че си и неграмотна...
Ти си супер жалка комплексарка, заклевам се. Иначе ня'аше да скачаш на всеки. Ще ти отворя очите за нещо, защото очевидно не ти е ясно. 99.9% от коментарите в разадела/форума не са насочени към теб!
Не се разхищавай толкова да отговаряш персонално на повечето. И без т'ва нямаш нищо смислено за казване.
Последно редактирано от babity : 03-13-2014 на 17:35
BonnieandClyde666, можеш ли веднъж да не се отнасяш по тоя начин?! Във всяка втора тема ти гледам надменните коментари и вече ми омръзва. Да, имаш хубаво тяло, постигнала си не малко във фитнеса... Е, и? И ти си започнала от някъде, така че постиженията ти не ти дават право да обиждаш някой. Нима и BaffaLsc не е постигнала много (и по снимките, които съм виждала и на двете ви, смея да твърдя, че нейното тяло ми харесва повече)... Тя обаче дава изчерпателни съвети и градивна критика.
Сега и мен ли ще изкараш дебела?![]()
Последно редактирано от mayaaa : 03-13-2014 на 17:50
Най-вероятно .. Наистина - във всяка тема, свързана я със спорт, я с диети, ти обесняваш на всички колко са дебели. Знам колко тъпо звучи, но не можеш да кажеш на черното бяло, нали? Вярно, някъде можеш да критикуваш, но обясни защо, а не раздавай обиди без послеслов ..