.
Отговор в тема
Страница 64 от 68 ПървиПърви ... 1454606162636465666768 ПоследнаПърви
Резултати от 1 576 до 1 600 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Аз съм чувала, че е хубаво да хапнеш веднага след тренировката, защото до 30 мин след нея метаболизмът ти е много бърз.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Пука ми!
    Мно'о си проста!!!!

Мега фен Аватара на ameli
    Ох, не знам, ама имам ужасяващото чувство, че само след тренировка ми е хубаво тялото и ако на следващия ден не правя нищо ще увисна и ще се върна в нулева позиция ;д Убедете ме, че не е така, моля ви

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Мно'о си проста!!!!
    А, ти дебела!
    Queen of the Damned

А, ти дебела!
    Аз мога да отслабна, ами ти? Освен, че си и неграмотна...
    Ти си супер жалка комплексарка, заклевам се. Иначе ня'аше да скачаш на всеки. Ще ти отворя очите за нещо, защото очевидно не ти е ясно. 99.9% от коментарите в разадела/форума не са насочени към теб!
    Не се разхищавай толкова да отговаряш персонално на повечето. И без т'ва нямаш нищо смислено за казване.
    Последно редактирано от babity : 03-13-2014 на 17:35

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Аз съм чувала, че е хубаво да хапнеш веднага след тренировката, защото до 30 мин след нея метаболизмът ти е много бърз.
    А ако не си гладен? Това е едно към едно като да си купиш нещо, защото пише SALE с големи червени букви на магазина. :Д
    Даже е по-тъпо, щото на парцалчето ще му се радвам после :д

БонииКлайд бая полезни неща може да сподели по темата, ама е избрала да се държи като патка. Причините ще останат неизвестни за простолюдието.

Супер фен Аватара на mayaaa
    А, ти дебела!
    BonnieandClyde666, можеш ли веднъж да не се отнасяш по тоя начин?! Във всяка втора тема ти гледам надменните коментари и вече ми омръзва. Да, имаш хубаво тяло, постигнала си не малко във фитнеса... Е, и? И ти си започнала от някъде, така че постиженията ти не ти дават право да обиждаш някой. Нима и BaffaLsc не е постигнала много (и по снимките, които съм виждала и на двете ви, смея да твърдя, че нейното тяло ми харесва повече)... Тя обаче дава изчерпателни съвети и градивна критика.
    Сега и мен ли ще изкараш дебела?
    Последно редактирано от mayaaa : 03-13-2014 на 17:50

Голям фен Аватара на Dusty
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    BonnieandClyde666, можеш ли веднъж да не се отнасяш по тоя начин?! Във всяка втора тема ти гледам надменните коментари и вече ми омръзва. Да, имаш хубаво тяло, постигнала си не малко във фитнеса... Е, и? И ти си започнала от някъде, така че постиженията ти не ти дават право да обиждаш някой. Нима и BaffaLsc не е постигнала много (и по снимките, които съм виждала и на двете ви, смея да твърдя, че нейното тяло ми харесва повече)... Тя обаче дава изчерпателни съвети и градивна критика.
    Сега е мен ли ще изкараш дебела?
    Най-вероятно .. Наистина - във всяка тема, свързана я със спорт, я с диети, ти обесняваш на всички колко са дебели. Знам колко тъпо звучи, но не можеш да кажеш на черното бяло, нали? Вярно, някъде можеш да критикуваш, но обясни защо, а не раздавай обиди без послеслов ..

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А ако не си гладен? Това е едно към едно като да си купиш нещо, защото пише SALE с големи червени букви на магазина. :Д
    Даже е по-тъпо, щото на парцалчето ще му се радвам после :д

БонииКлайд бая полезни неща може да сподели по темата, ама е избрала да се държи като патка. Причините ще останат неизвестни за простолюдието.
    Ами питах дали да обядвам преди или след тренировката си и това ми обясниха, ако си гладен по-добре след, отколкото преди. Ако не си гладен, не ядеш. :Д
    Може и да сподели, но ненавиждам начина, по който някой ти казва какъв си без да те е виждал. Мен ме подразни, явно е често явление. Ако опитваме да постигнем нещо повече с телата си, значи задължително сме поне 150 кила, целулит навсякъде и три реда корем като на шар-пей? Мога да и даря метаболизма си, ще стане поне 90 кила. :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Успокойте ме бе, стига се карахте

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Ох, не знам, ама имам ужасяващото чувство, че само след тренировка ми е хубаво тялото и ако на следващия ден не правя нищо ще увисна и ще се върна в нулева позиция ;д Убедете ме, че не е така, моля ви
    И аз съм така.Пропуснах втори ден поради натоварен график и имам чувството че съм по-дебела от преди.А усещам че една рокля,дето ми беше тясна,сега ми виси.Което е супер!Това е внушение и е нормално като ти се иска нещо мноооого силно.
    Аз съм чела че поне час и половина след тренировка не трябва да се яде.може да се хапне малко пилешко или банан,но нищо повече.тогава се горяло повече мазнините и хапването го затормозявало.Но то толкова много теории се появяват всеки ден че вече не знам на кое да вярвам.

anonymous708973
    Guest
    Мани, с тия внушения е просто абсурдно. Като се подуя преди цикъл, мязам и се чувствам като бременна в петия месец (включително и болките в кръста, хаха). Като мине цикълът - 2 дни по-късно се чувствам като фиданка, не ми се яде, супержизнерадостно и доволна ми е :д

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    ^ и аз така, направо бях в депресия и сега също де...и корема и паласките, което ме натъжи най-много, щото не знаех, че и мц се отразява и на паласките
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Фен
    Град
    botevgrad
    Здравеите на всички има ли някой, който би се съгласил да изпрати Инсинитъ по скъпе? в германия съм и няма как да я сваля от торрент сайт без да получа мило писмо с глоба.
    Ще съм много благодарна

Днес завърших първо ниво, утре се глася за второ.
    Иначе за първи път си правих тренировката на гладно (както всички препоръчват) и беше ужасяващо.

Голям фен Аватара на Dusty
    Аз си дадох почивка петък и събота и потичах малко. Днес времето беше НЕВЕРОЯТНО! Точно като за разходка Иначе в неделя правя 4-ти ден на 2-ри левел

И аз днеска ще го направя, първия левъл де. За тонус, 'щото имам енергия.

Приключих първи ден от ниво 2. Определено има разлика в натоварването и откровено казано ниво 1 ми беше скучно. С това сякаш времето минава по-бързо, някак си или поне на мен така ми се струва. Харесва ми, но осъзнах сериозния ми проблем с липса на равновесие, особено в частта с напъдите ;д

Град
    В театъра

Последно редактирано от Wwwooow : 03-16-2014 на 18:13
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Мен такива картинки ме антимотивират.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    В театъра
    Защо :O ?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Първо - тая бягащата - мразя. Второ - в момента ставам в 5 и се прибирам в 9, нямам време да спя, какво остава за тренировка. Някаква си пръчка да ми се обяснява от екрана на лаптопа - за коя се мисли?! :ДДДД Още повече, че тази третата няма хубав задник.
    Да, такива снимки въобще не ме мотивират, а точно обратното. :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Cloud9
    Радвам се че не съм единствената демотивирана.повечето мацки по снимките са или пръчки,или прекалено напомпани.А и имат структура,различна от моята,което значи че и да ги гледам ,и да тичам точно като тях няма да стана.като ми липсва мотивация гледам Before and after снимки.Има хиляди в tumblr.
    Иначе съм мноооого зле.домързя ме яко тия дни и от 3 дена някъде не съм правила упражненията и храненето ми е мъка.Уморена се чувствах тая седмица.Вторият опит на второ ниво беше още по-кошмарен.завърши със задух, болки в сърцето и уплах у приятеля ми.Днес продължавам с ден 3 от ниво 2.Обещала съм си да го направя 11 дена пък да видим.Упражненията са трудни /то и кой ме кара да правя по-сложния вариант е въпроса/ и е кофти че нямам гирички и се мъча с бутилки вода,ама...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Второ - в момента ставам в 5 и се прибирам в 9, нямам време да...
    Изненада - така ще си цял живот! Ама едва ли някога повече ще си необвързана, без деца, живееща с родители, които поемат по-голямата част от домакинската работа. Да се оплакваме на по 20 години от липса на време е като някой в гимназия да ми се оплаква колко трудно смогва с материала.

Специално в момента пътувам по 100км всеки ден и наистина няма как да се получи, съжалявам. Определено няма да ставам в 5 сутринта цял живот. И да, в гимназията смогвахме трудно с материала, защото имахме по 100 задачи домашно и голям текст по немски да разказваме + няколко урока на български - за утре. Ето затова говоря - нито може да ме мотивира, нито демотивира някой, който няма хал-хабер какъв е моя живот и както се казва walk a mile in my shoes и тогава говори.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове