.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    А, ти дебела!
    BonnieandClyde666, можеш ли веднъж да не се отнасяш по тоя начин?! Във всяка втора тема ти гледам надменните коментари и вече ми омръзва. Да, имаш хубаво тяло, постигнала си не малко във фитнеса... Е, и? И ти си започнала от някъде, така че постиженията ти не ти дават право да обиждаш някой. Нима и BaffaLsc не е постигнала много (и по снимките, които съм виждала и на двете ви, смея да твърдя, че нейното тяло ми харесва повече)... Тя обаче дава изчерпателни съвети и градивна критика.
    Сега и мен ли ще изкараш дебела?
    Последно редактирано от mayaaa : 03-13-2014 на 17:50

Голям фен Аватара на Dusty
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    BonnieandClyde666, можеш ли веднъж да не се отнасяш по тоя начин?! Във всяка втора тема ти гледам надменните коментари и вече ми омръзва. Да, имаш хубаво тяло, постигнала си не малко във фитнеса... Е, и? И ти си започнала от някъде, така че постиженията ти не ти дават право да обиждаш някой. Нима и BaffaLsc не е постигнала много (и по снимките, които съм виждала и на двете ви, смея да твърдя, че нейното тяло ми харесва повече)... Тя обаче дава изчерпателни съвети и градивна критика.
    Сега е мен ли ще изкараш дебела?
    Най-вероятно .. Наистина - във всяка тема, свързана я със спорт, я с диети, ти обесняваш на всички колко са дебели. Знам колко тъпо звучи, но не можеш да кажеш на черното бяло, нали? Вярно, някъде можеш да критикуваш, но обясни защо, а не раздавай обиди без послеслов ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си