Първоначално написано от
IronGirl
Ама не започнах първа аз обидите, нали? И нищо по-особено не съм казала, освен това, как отговарям за това, какви обувки нося. Къде видя обида??
Не си никоя, че точно пък на теб да ти се доказвам. Ако на теб целта ти е да се доказваш на непознати хора в Интернет, моята не е такава. И не, никой не съм нападнала. Въобще прочете ли ми първото мнение до края та коментираш? Ако не си - прочети го, защото жестоко си се заблудила. Нищо специално към всички ниски хора не съм написала, колкото и да ти се иска да се заядеш с мен за това. Просто говоря за хората, които казват, че било грозно високи момичета да носят високи обувки и било "неестествено". Нищо повече.
Добре, че беше ти да ми кажеш, че света не се върти около мен! Просто никога нямаше да го разбера. Само не знам как така се засягаш, без дори да съм споменала за някой конкретно, още по-малко и за теб. Явно точно заради ръста ми ме нападаш. Ако не беше заради ръста, нямаше да ми говориш за "плоското ми мнение", ей, така, без нищо. Предполага се, че си ниска и това, което съм написала явно въобще не ти изнася. Или се дразниш на по-високите и как така, с тяхното безумие, си позволяват да носят високи обувки. Твой проблем. Мен това не ме касае.
Спирам да отговарям по темата. Комплексите си ги избивайте някъде другаде, не по форумите. Изглежда много жалко.
Лека вечер.