- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото си
Ох, ама ти наистина си зле.
Гените за височина и гръдна обиколка (примерно) трудно се борят. Ген за очи и коса - очевидно изобщо не подлежат на промяна. Искам или не, стабилни цици няма да имам. ШАНС. Това не зависи от мен.
Ама да ми обясняваш, че ако генетично ми е предразположено да съм дебела, ще съм дебела, е с-м-е-ш-н-о. Аз ти давам примери, ти пак си на идеята "едно си баба знае, едно си бае".
Има гени и гени. Да кажеш, че гените са напълно определящи, е да си пораженец. Точка.
Ето на тая снимка идеално се вижда колко ти е "голям" гърбът и каква мижава разлика имаш между линията на кръста и линията, която е точно под подмишниците, където обикновено мъжете с голям гръб имат "перки".
На останалите снимки, както казаха вече, е изцяло поза и светлосенки. Но признавам, на тях наистина изглеждаш голям.
Но... както каза - ген си е. Съученик имах с ген като твоя - много готино момче, слаб, строен, висок, хубав гръб, но в сравнение с един наистина широк, стабилен гръб, си беше слаб. Баща ми е със същия ген като твоя, същите мерки, така че... "на стар краставичар краставици ще продаваш" е лаф, който добре описва ситуацията. Никой не казва, че изглеждаш зле, само казвам(е), че "голям гръб" е... ще се повторя, но... неописателно и неотговарящо на истината.
Ама айде... момиче съм, не разбирам, момчетата да кажат какво мислят.
Ако някой от спортуващите активно каже, че греша и че гърбът ти е голям, ще се извиня, нямам проблем да призная, че съм сгрешила.
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-22-2014 на 12:44