.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 109
    Голям фен
    Град
    София
    Ненормалници! Месо не ядяли?!
    Queen of the Damned

Не го обичам, защо да го ям?
    Не съм го изключила тотално от менюто си, но не ям по 4-5 пържоли на ден като някои хора.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Всичко, което съм обичала и съм яла и пила всеки ден, съм си мислила, че е невъзможно да го спра, и че НЕ МОГА без него...
    Е да ама нЕ!
    Газираното- от 6-7 години не пия, отвратително ми е... може би само спрайт бих пила, ама то ще се случи на годината 1 път.
    Пържено - в къщи много рядко може да се види такова нещо ;д, пък и много не обичам.
    Сладко- от месец и нещо не ям, а всеки ден някой се сеща да ми предложи шоколадче, валфличка, еклерче, тортичка, бонбонче и не ме изкушават тея купени сладкишчета, ако са домашни мъфини, палачинки с шоколад, домашен сладкиш, тогава става трудно.. дори онзи ден имаше течен шоколад и така и не се изкуших да си намажа и шоколадово яйце киндер имам в шкафа и не съм го докоснала, няма и да го скоро... а бях наркоманка на тема сладко О.о не мога да се позная
    Кафето - за него наистина, бях убедена, че не мога БЕз и няма как да се събудя и да съм свежа..ама ми се наложи да го спра и без него пак си се събуждам и съм си същата, днес се пробвах да пия иии много непознат ми се стори вкуса му, не ми хареса, явно съм свикнала и без него...
    Та, така че без всичко можем, само без въздух и вода-не, всичко друго са наши внушения
    Последно редактирано от Wwwooow : 03-25-2014 на 16:51
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Та, така че без всичко можем, само без въздух и вода-не, всичко друго са наши внушения
    Едно е да можеш, съвсем друго е да има смисъл да го правиш.
    Няма вредна храна, има само глупави хора, които търсят кого да обвинят за проблемите си.
    Като си спряла сладкото какво ? Да не си отслабнала, да не би да ти се е подобрило нещо ?

Като ви чета глупостите почвам да съжалявам, че не съм червей, толкова хубави трупове щяхте да ми оставите.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Ненормалници! Месо не ядяли?!
    Бе, на вас, в дълбоката провинция, няма ли вече да ви спират интернета?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Едно е да можеш, съвсем друго е да има смисъл да го правиш.
    Няма вредна храна, има само глупави хора, които търсят кого да обвинят за проблемите си.
    Като си спряла сладкото какво ? Да не си отслабнала, да не би да ти се е подобрило нещо ?

Като ви чета глупостите почвам да съжалявам, че не съм червей, толкова хубави трупове щяхте да ми оставите.
    Ами да, да ти кажа отслабнах, малко или много.Много по-важно ми е да ми е хубаво тялото, да си се чувствам добре в него, от колкото да ям боклуци (удоволствие за 1 минута) и после да се чудя как да отслабвам и да ме е срам в собственото ми тяло. Пък и хората, които могат да се контролират и да си кажат стоп, няма проблем да си хапват, аз не мога, по-лесно ми е да го спра, от колкото да изям две редчета шоколад и да спра, примерно.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Eдин ред да е, ама на място да е!

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    хохохохо!! :ДД

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Ами да, да ти кажа отслабнах, малко или много.Много по-важно ми е да ми е хубаво тялото, да си се чувствам добре в него, от колкото да ям боклуци (удоволствие за 1 минута) и после да се чудя как да отслабвам и да ме е срам в собственото ми тяло. Пък и хората, които могат да се контролират и да си кажат стоп, няма проблем да си хапват, аз не мога, по-лесно ми е да го спра, от колкото да изям две редчета шоколад и да спра, примерно.
    Хахахахаха, въобще мислиш ли, докато пишеш ?
    По-лесно е да спреш да ядеш нещо, отколкото да го намалиш ?
    Поправяй последиците, защото те мързи да премахнеш причината.
    Чувстваш се добре в хубаво тяло, защото си овца, интерсува те главно мнението на другите, нямаш собствено мислене.

anonymous708973
    Guest
    Чувстваш се добре в хубаво тяло, защото си овца, интерсува те главно мнението на другите, нямаш собствено мислене.
    Мисля, че това е умозаключението на форума! И веднага щом оправят опцията, възнамерявам да си го сложа за подпис!

Бих за радвал, ако успееш да ме убедиш, че си го разбрала.
    За съжаление ти не знаеш значението на много думи, сегашния ти подпис го доказва.

anonymous708973
    Guest
    За съжаление си полуграмотен, пък правописът стои малко над семантиката по важност

Идеално разбирам какво се опитваш да кажеш, фактът е, че изпускаш една-две стабилни подробности. Плюс че си категоричен и арогантен. Аз такива индивиди не се опитвам да убеждавам, безсмислено е, ти не владееш изкуството на спора, не умееш да изграждаш теза и аргументи и да проследяваш такива.

Търси изкуство при при приятелите си, а правопис и граматика не са важни.
    Не бих спорил с теб, както вече казах, ти нямаш елементарна обща култура, не знаеш значението на думите, които ползваш.
    Нормално е да съм категоричен, защото доказвам с факти, не с някви общи приказки, както правиш ти.
    Бях написал на дупето ти/защото сте като дупе и гащи/ че само бавноразвиващ се би съчинил тая простотия в подписа ти, а какъв ли трябва да си, за да го сметнеш за умно и да си го сложиш.

anonymous708973
    Guest
    Видях те колко спориш с факти, като ти разтълкувах изречението на Вируса, а ти се измъкна с "Той не е плувал, не може да каже". Това какъв факт е? Научи ти значението на думата "факт", очевидно не го знаеш.

Подписът ми е така от над година сигурно и не мога да го променя.

Напоследък усещам, че "Някои хора толкова си могат" обобщава всяка една тема в този форум.
    Комично е да ми говориш за обща култура предвид факта, че възпитанието ти е несъществуващо.
    Къде, викаш, са ти фактите? Аз друго от "моят е по-голям" не виждам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Видях те колко спориш с факти, като ти разтълкувах изречението на Вируса, а ти се измъкна с "Той не е плувал, не може да каже". Това какъв факт е? Научи ти значението на думата "факт", очевидно не го знаеш.
    пантеро, разбирам да тренираш заради теглото, нали иначе си щяла да се превърнеш в свиня, но поне по време на тия тренировки научи нещо.
    Олигофрена пише олигофрения и ти смяташ, че разтълкувайки същата тази олигофрения, ще преобърнеш целия смисъл на думите в негова полза.
    Нищо не можеш да разясниш, защото ходи тренирай за долна част на тялото с тия щанги, а после ела да си мерим горната, нали не се правила маса.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз друго от "моят е по-голям" не виждам.
    И кво, хваля си се.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Значи, вече сериозно ще се замислям дали да вляза в някоя тема, ако ти видя името в "Последно мнение".

Добре, че си ти! Иначе учените (и не само) щяха да си живеят в заблуда още милиони години...
    Като си спряла сладкото какво? Да не си отслабнала, да не би да ти се е подобрило нещо?
    Ами всъщност да. Не съм отслабнала и не го целя, напротив. Много ми беше удобно като се почувствам леко гладна, особено вечер, да посягам и да изваждам някой шоколад от шкафа. Сега обаче не го правя, вместо него ям пълноценна храна. Според теб това не помага ли? Не съм го спряла, не искам да стигам до крайност, но определено по-малките количества влияят доста добре на организма ми.

Хахахахаха, въобще мислиш ли, докато пишеш?
    Малко отклонение, прочети си цитата, може да ти е полезен.
    По-лесно е да спреш да ядеш нещо, отколкото да го намалиш ?
    Ами да, по-лесно е да не купуваш шоколад, отколкото да го купиш и да изядеш две парчета/реда. Изказването ти звучи много добре на теория, но не е валидно на практика.
    Пантерката правилно ти го каза, така че няма смисъл да ти анализирам гениалността на дълго и на широко, но просто реших да отчета, че рядко се виждат такива бисери.
    Последно редактирано от mayaaa : 03-25-2014 на 22:57

Късаме ли с теб ?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    няма смисъл да ти анализирам гениалността на дълго и на широко, но просто реших да отчета, че рядко се виждат такива бисери.
    Анализирай, моля ти се.

Някои хора в тоя форум са особено изостанали ..от света въобще

Супер фен Аватара на Deadlock
    Поправяй последиците, защото те мързи да премахнеш причината.
    Това твърдение всъщност е право в целта. Ако спортуваш, за да имаш хубаво тяло, то спортуваш, за да се харесаш на другите. Всяко нещо, което правиш за външния си вид, е опит да се харесаш някому. Успяваш ли, получаваш нестабилно самочувствие, а не истинско приемане на себе си. Не съдя.

Мега фен
    При повечето е така,но наистина е така.Просто всеки,който се занимава сериозно не с цел да се хареса на някого или да върви на плажа все едно с дини под мишниците ,а с цел просто да се усъвършенства и подобри знае за какво става въпрос.
    Можеш да станеш същински Микеланджело и тялото да е твоята торба и от нищо да правиш нещо,а това само по себе си е нещо велико,когато говорим за сериозни резултати,а не просто човек,който "си личи,че тренира" . И не само това,ами пътят и знанията,които придобиваш,когато наистина стане,така ставаш по-добър и можеш да помагаш и на други хора със знанията,защото познаваш абстрактно нещата. Има и друг тип хора,които имат себепознание единствено,но си мислят,че знаят всичко и могат да дават съвети на всекиго. Това е като ученето,ако назубриш нещо,ти ще го си го знаеш,ама на никого няма да можеш да обясниш ,защото не можеш да го приложиш в друга ситуация.

На мен ми е интересно що пък някои решихте че спортуване означава автоматично че искаш да се харесаш на околните?
    Някои хора не се интересуват от мнението на околните и показноста а от съвсем други неща.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Кои са тия "някои"? DownloadVirus говори за алтернатива. Papugai се обърна към конкретен човек. Никой не е обобщил, че това, да се харесаш на другите, е единствената възможна причина да спортуваш. Аз твърдя, че е често срещана. Не си представяй директно да ти се върти в главата мисълта "Искам другите да ме харесат, искааам".

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    а това само по себе си е нещо велико,когато говорим за сериозни резултати,а не просто човек,който "си личи,че тренира" .
    Боже Господи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си