- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
В момента не чета нищо. Най-вероятно ще започна нещо на Кинг.
Днес докато си обновявах профила в Goodreads видях, че са пуснали "2014 Reading Challenge" и ми стана любопитно дали вие си поставяте за цел да прочетете определен брой книги през годинатаАз се записах с доста скромна цифра, която се надявам да надмина, но предвид липсата на време не е много сигурно ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Спрях да си поставям за цел, да изчета определен брой книги.. Често не ми стига времето, на принципа съм колкото-толкова ;д
по темата : Шерлок Холмс - 1 том в момента, последно Тургенев - Бащи и деца
в момента чета "Синухе египтянина" доста е интересна
после смятам да чета "Аз, Клавдий"
бавно и трудно чета книги от телефона, сигурно ще я мотая сумати време :Д
nigga stole my bike
Започнах "Азбучни убийства" на Агата Кристи, нооо за сега ми е скучна![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
В момента чета две книги - "Ана Каренина" - Л. Толстой, и "Приказки" от Оскар Уайлд. : )
Просто все едно чета някаква детска приказка, филма е по-добър за мен което рядко се случва. Да не говорим да я сравнявам с филмите по властелина.
Ами то си е приказка.
Не знам какво толкова си очаквал.
Не може да се сравнява с Властелина, камо ли със Силмарилион.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Новият сборник на Величка Настрадинова, „Кой крепи света“.
Чета и се чудя – има ли даже една измислица в тези истории?
П.П. „Силмарилион“ не ви ли дойде малко като... учебник по история?
Тъкмо приключих със "Аномалии" на Людмила Филипова и останах доста доволен от книгата . Има и малко история , малко фантастика и разбира се малко любов .
А тая сутрин подхванах На Иток от Рая на Стайнбек и на един дъх прочетох стотина странички ... не на всеки ще се хареса , но за мен лично е много добра , поне до този етап![]()
Казваш много си постигнал , на миналото гръб обърнал, как ще знаеш докъде ще стигнеш,щом не помниш откъде си тръгнал... ?
Страхотна книга!!!
По темата: първо, реших, че съм се надценила с 2014 Reading Challenge в Goodreads с 55 книги, затова ги намалих на 40. В последните дни ми се четеше нещо лесно и неангажиращо, затова си избрах един любовен роман със сладка история: Twin of Ice на Джуд Деверо. Не беше лоша ^_^.
почти свърших 'Възкресение' на Толстой. харесва ми, доста се припознах в образа на Нехлюдов. единственото, което ме нерви е бавното развитие.
Прочетох и "Twin of fire". Другата книга повече ми хареса (:
Вчера изчетох "Изгубеният символ" на Дан Браун - много доволен останах, сега 2-3 дена леко отдих и започвам "Танцуващият замък", Робин Джарвис.