- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Пробна матура, нали? Успех, то и на братовчед ми ще му трябва.
Малко мързеливо го раздавам днес... Поне ще изляза по-рано, че да се разходя преди упражнението. С тази смяна на времето се чувствам нещо недоспал, а уж трябва да е обратното... Довечера в 22:00 съм в леглото.![]()
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Просто имам най-прекрасния мъж на земята! Не знам дали е възможно някой да ме прави по-щастлива.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Обичливо! Само той ще цъфне толкова рано, за да ме придружи в болницата. А пък жената в аптеката така ме разсмя! :Д
Днес ми е супер нервно, макар да нямам сили да нервнича. Отпускам се в леглото, пък каквото стане - стане. Утре отбелязвам поредния месец с него ии ми е обличливо, мдам. Многомногомногомногомного многоо!
Ужасно. Много мразя да съм болна и да ми се лежииии постоянно, въпреки че по принцип от 4-5 години насам свикнах да си изкарвам настинките на крак. Сега нещо съм се предала, точно ваканцията .....
И всички само ме ядосват. Искам да идва лятото и да започвам пак да работя, там поне се разтоварвах.
http://ask.fm/iwwkaa
Преди 2 седмици скъсах връзки на левия глезен и ми е малко тъпо, че не мога да карам скейт... но пък мога да концентрирам повече време на учене... извличам позитивното хаха. Иначе се чувствам добре
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Предавам се, не се чувствам добре и е крайно време да го призная и пред себе си. Тежко ми е, изтощено и безсилно, самотно, едно такова отчаяно, плаче ми се, но не заплаквам... дано се пооправя, се пак утре е нов ден, може и да е късметлийски)))
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Поне до половината си изпълних плановете, пак е нещо.
Сега ме чака една брошура, която отлагам от месеци. Всичко щеше да е страхотно, ако главата не ме цепеше така.
Ооо, след две седмици съм поканена в Единбург, имам покана за стаж, ахахаха, много ми е добре.
Now - The waaaaaaaalking dead
хм, осъзнах, че съм адски НЕамбициозна. някво не ме вълнуват тия работи, не искам куп пари, успешна работа, огромна къща , лъскава кола и тн.. и колкото и другите да си мислят и да ми казват, че тва е временно, тва е щото съм малка и бла бла.. аз си се чувствам отвътре такава и такава ще си остана през целия ми живот.
Добре, не разбирам.
Как може да нямам една толкова близка приятелка, с която да споделя даже такива дребни неща като момче, което ми е направило впечатление и т.н. и да очаквам наистина заинтересован отговор на това, което съм казала. Супер тъпо.
Приятно ми е сега, с мацките сме си се събрали вкъщи и ми е чудесно
Иначе днес цял ден пътувам напред-назад,след тва по университети. Поне се видях с колегите, такива са милинки душички.
Иии те така.Чудесничко ми е .
Видях днес едно момче в автобуса,някакъв адски сладък, много чаровен, ама беше разстроен, беше плакал...стана ми супер гадно, имах лепка за хладилник с едно смайли и без да види го пъхнах в джоба на якето му...аз съм изрод.![]()
maDamn
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
[предполагаем спойлер]
Еееееееееее, аз все се надявах да им се случи нещо хубаво. Горките хорица колко изстрадахаИ не знам що реших, че им предлагаха човешко месо
Много ми напомни т'ва на играта TWD, в единия епизод там пак някакви такива филми забъркани имаше
[/предполагаем спойлер]
Изглеждаше ми страшно позитивен човек, даже не мога да повярвам на нещата, които чета в тази тема
Аз.. ох, разбита съм психически. Защо хората са толкова неуважителни и неблагодарни; не разбират какво им се говори и дори да си подходил добронамерено към тях са толкова нагли и направо ти се качват на главата. Не знам вече аз ли съм различната или просто не съм сред правилните хора. Не мога да давам непрекъснато шансове на всеки и да не виждам никакво старание за промяна. Трудно ми е![]()
^
#yolo
Тццтцтцтцт т'ва момче така и не си каза зодията :/
Но, не ще се предам![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN