- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Според вас ще си ходи ли бежова рокля с ярки оранжеви високи обувки ?
^дай снимка на роклята и обувките. Много зависи какви нюанси са.
Аз с червени бих я съчетала.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Докато са още червени, стриите могат ли да се премахнат
След като отмиеш балсам/маска за коса отделно почистваш ли си гърба? Защото гадните съставки на шампоаните и другите продукти за коса много изпъпчват кожата. На мен и гърба ми и лицето (в близост до косата) винаги ми излизат пъпки когато не изчистя маските и шампоаните от кожата. Прави това и отделно забърсвай гърба със салицилов спирт, редувай го с някакъв тоник от тези на Garnier или Clean&Clear.
Здравейте поръчвали ли сте от ebay ? Има ли мито ако продукта които искам е от Китай ?
няма мито за продукти от китай. поръчвала съм, само че от един китайски сайт за над 100 лв. и си ми дойде пратката в пощата.
Зависи как е обявана. Попринцип ги пишат с по-малка стойност или като ''подарък'.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Въпрос към Джоли, на който сигурно си отговаряла 100пъти, но каква розова вода да си взема?![]()
![]()
Ползвали ли сте някой от шампоаните на Orzene Beer и какви впечатления имате?
^На мен ми една приятелка ми препоръча шампоана им за мазна коса и каза, че е останала доволна, но след изместно време косата и започнала да става на клечки. Сподели също, и че къдрел косата и придавал повече обем?![]()
аз съм ползвала тоя за боядисана, не съм очарована - обикновен шампоан нисък клас
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ето такава плоска
Аз преди само него ползвах- този за мазна. Нищо особено, не забелязах да придава повече обем или да ми прави косата на клечки СЛЕД ЦЯЛА ГОДИНА ползване, но да.. обикновен шампоан з мазна коса. Като че ли като го ползвах не ми се омазняваше чак толкова бързо косата, пък ся като съм с елсев- на 2,3 дни се налага да я мия.
^^![]()
Последно редактирано от Lourenço : 03-31-2014 на 20:36
Белтък. Виждала съм в клип на една съфорумка да си маца лицето с разбит (мисля) белтък и реди пластове тоалетна хартия/салфетка/кърпичка нещо такова.
http://www.youtube.com/watch?v=n4AEh...=share&index=4