.
Отговор в тема
Страница 79 от 95 ПървиПърви ... 296975767778798081828389 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 951 до 1 975 от общо 2375
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Не знам кое сваля най-ефективно скапаната боя, но аз какво ли не слагах на косата си (говоря за домашни неща - яйце, масла, зехтин, тривитаминол и т.н.) и няма махане! Все едно вчера е боядисвана. А я боядисах пролетната ваканция миналата година. При фризьор, с професионална боя. Може и от това да е, защото е качествена боята. :/

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз се мацах с Гарниер и така хвана, че не иска да пусне. Някак успрях да попроменя дължините, но краищата са гарваново черни и надеждата ми е в зехтина.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Здравейте хораа! : ) Отдавна не съм писала. :Д Аз онзи ден пак се боядисах с боята на Лореал Кастинг, с която и преди се бях боядисвала. За съжаление обаче този път не можа да хване добре и стана еднаа... Не е истина колко много съжалявам, че изобщо се боядисах. Сега се мъча да оправя кашата и не мога. Казват ми да ходя на фризьор с къна да ме боядиса, ама не знам още. Ако много се отчаям може и да ида. хД Хубавото е, че косата ми порасна доста и е здрава. И всички го забелязват, значи не си втълпявам. :Д Ех, само и цвета да беше какъвто исках.. Тези сигурно ще дам снимка.

Джоли, косата ти изглежда много яка на профилната. :д
    Благодаряя ! Липсваше ни!
    Аз преди няколко дни си открих първия бял косъм като стана дума за боядисване
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^На почти 17 съм и имам един бял косъм от доста време

Някой от вас ползвал ли е конския шампоан? (Dermocan) И има ли рецепта за ползването му?
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Мега фен Аватара на tori
    Помня, че бях чела някъде тук, мисля от Щрудел, маска за сваляне на боя от обикновен шампоан. Не помня много-много как се правеше ама мисля, че си намацваш цялата коса с шампоан и седиш някакво време с него. Няколко момичета бяха бая доволни.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Помня, че бях чела някъде тук, мисля от Щрудел, маска за сваляне на боя от обикновен шампоан. Не помня много-много как се правеше ама мисля, че си намацваш цялата коса с шампоан и седиш някакво време с него. Няколко момичета бяха бая доволни.
    нда

Шампоан + стрити хапченца вит. Ц, аз мисля, че половин блистер бях сложила, или целия, не помня.. по-скоро половината.. в количество шампоан колкото да ти стигна да си намажеш косата, или пък да разпениш.. ест ако ти трябва повече шампоан,сигурно ще ти трябва и повече от половин блистер.. Но да знаеш, че изсушава косата малко.
    Аз бях с черна коса (преди това не я бях боядисвала), с безамонячна боя и стоях така близо месец, но крайно не се харесвах и тогава прибегнах до този метод и ми махна всичкото черно..

ето снимка: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...94174372_n.jpg

а тук първо пробвах на кичур: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...41773873_n.jpg
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Щруделе, ще те обичам цял живот! Отивам за витамин ц.

Един: МАМА МУ, СТАНА! Не вярвах, че ще ми подейства, моята коса е известна с това, че е адски проклета. Няма следа от черното, но се сдобих със светло рижи корени.
    Мисля да си направя още път маската и да видя дали може да изсветлее още.

Днес ще си правя пробната прическа ^^.
    Последно редактирано от YSMF : 04-17-2014 на 11:03

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Мацки, имам въпрос. Днес ходих да си пооформя косата и фризьорката ми каза да ползвам кристали във връхчетата или бадемово масло. Кое е по-добрата алтернатива според вас? А от кристалите каква марка да си взема? Предложи ми Линеа Био, тях харесвате ли ги? Иначе косата ми е нормална към смесена. Върховете ми не са много изтощени и начупени, нито нацъфтели, само са леко изтънели - тя така каза. Мерси за отговорите.
    Линеа Био-то си купих. Смятам утре-в други ден да ги пробвам, че вече съм със бадемово масло и няма да усетя разликата между двете. Загледах се и в Виталкеър-а ама викам другия път.

Да кажеш какво мислиш
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на tori
    Хубаво. Едва ли ще ми е много меродавно мнението, защото това са първите кристали, които ползвам, но ще кажа, мда.

Супер фен
    Мнения за шампоаните на Здраве? Взех си 1, но още нямам впечатления и исках още мнения

Ако ти е тънка косата, кристалите ще ти свършат по-добра работа. Маслата са нож с две остриета на суха коса, освен ако не е наистина гъста и с дебел твърд косъм.

Аз реших да се върна отново към черното. Косата ми много е изсветляла от слънцето и изглежда една такава нездрава, въпреки, че вече не е чак толкова увредена.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Ако ти е тънка косата, кристалите ще ти свършат по-добра работа. Маслата са нож с две остриета на суха коса, освен ако не е наистина гъста и с дебел твърд косъм.
    Честно казано си е бая тъничка като косъм, но е гъста и мекичка. Няма(ше) изтощено, начупено, изгоряло, само леко изтънели краища. Като тип я определям като нормална към смесена. Не я третирам с преси, маши, даже сешоар отказвам да ползвам. Мацката ми препоръча кристали вместо масло, защото било по-лесно да се сложи и даже да си взема по-голямо количество, няма да се омазни. Освен това се заплита в краищата и се наелектризира.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Имала съм само Здраве за мазна коса. Поне за мен вонеше уникално, едва изтрайвах в банята. Иначе страшно изсушаваше косата.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Имала съм само Здраве за мазна коса. Поне за мен вонеше уникално, едва изтрайвах в банята. Иначе страшно изсушаваше косата.
    Същата работа. Не съм впечатлена.

Мега фен Аватара на tori
    Приятеля ми ползва Здраве против пърхот, мисля е доволен. Казва, че докато го ползва, няма люспещи се кожи, но щом спре - прекрасностите пак се връщат.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Ох,моята коса почна много бързо да се омазнява отново ...
    Мисля днес да и направя някаква маска защото не е в ред последно време,
    стои доста суха,дано маската помогне .

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Ох,моята коса почна много бързо да се омазнява отново ...
    Мисля днес да и направя някаква маска защото не е в ред последно време,
    стои доста суха,дано маската помогне .
    Каква маска ползваш като ти се омазни?

Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Защо мислиш така? Моята е доста суха в краищата и не знам какво да я правя, ползвам масла ама като си я измия, същата работа пак.
    От това масло на Макадамия в последно време изобщо не съм доволна, нищо не прави.. слагам го и докато нанасям усещам как се заглажда, като си измия ръцете от маслото и като я пипна пак е суха.
    И ми е цялата една неравномерна, стърчащи косми навсякъде, даже като я изправя с пресата. Абе много ме нервира напоследък!! Ще я подстригвам, но точно в момента използвам стимуланта. Оф направо пред голяма дилема съм Май първо ще си взема кристали, тези на ЛинеаБио отдавна им се каня.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Защо мислиш така? Моята е доста суха в краищата и не знам какво да я правя, ползвам масла ама като си я измия, същата работа пак.
    От това масло на Макадамия в последно време изобщо не съм доволна, нищо не прави.. слагам го и докато нанасям усещам как се заглажда, като си измия ръцете от маслото и като я пипна пак е суха.
    И ми е цялата една неравномерна, стърчащи косми навсякъде, даже като я изправя с пресата. Абе много ме нервира напоследък!! Ще я подстригвам, но точно в момента използвам стимуланта. Оф направо пред голяма дилема съм Май първо ще си взема кристали, тези на ЛинеаБио отдавна им се каня.
    Няма да сбъркаш с кристалите на ЛинеаБио ! Моята коса беше много зле, а сега е много по-жива, мека и т.н.

Град
    ..в близката далечина..
    ^Тези с арган ли?

Супер фен Аватара на Deadlock
    Щруделче, ти нали пробваш всякакви продукти да възстановиш изтощена коса, как върви?

Аз тази вечер ще се подстрижа сама. Косата ми е права. Искам да се получи добре и да си се подстригвам сама вече
    И още не съм решила коя вълшебна маска да си купя.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    ^Тези с арган ли?
    http://vianperfect.bg/products/uploa...i-kristali.jpg - От тези аз останах много доволна, има и по-малка разфасовка. Сега малко ги смених с други кристали с арганово масло и после пак ще си ги взема. ^^

Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Сега малко ги смених с други кристали с арганово масло
    Каквиииии? :Д
    Линеа био са с ленено семе мисля.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more