- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Не знам кое сваля най-ефективно скапаната боя, но аз какво ли не слагах на косата си (говоря за домашни неща - яйце, масла, зехтин, тривитаминол и т.н.) и няма махане! Все едно вчера е боядисвана. А я боядисах пролетната ваканция миналата година. При фризьор, с професионална боя. Може и от това да е, защото е качествена боята. :/
Аз се мацах с Гарниер и така хвана, че не иска да пусне. Някак успрях да попроменя дължините, но краищата са гарваново черни и надеждата ми е в зехтина.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^На почти 17 съм и имам един бял косъм от доста време![]()
Някой от вас ползвал ли е конския шампоан? (Dermocan) И има ли рецепта за ползването му?![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Помня, че бях чела някъде тук, мисля от Щрудел, маска за сваляне на боя от обикновен шампоан. Не помня много-много как се правеше ама мисля, че си намацваш цялата коса с шампоан и седиш някакво време с него. Няколко момичета бяха бая доволни.
нда
Шампоан + стрити хапченца вит. Ц, аз мисля, че половин блистер бях сложила, или целия, не помня.. по-скоро половината.. в количество шампоан колкото да ти стигна да си намажеш косата, или пък да разпениш.. ест ако ти трябва повече шампоан,сигурно ще ти трябва и повече от половин блистер.. Но да знаеш, че изсушава косата малко.
Аз бях с черна коса (преди това не я бях боядисвала), с безамонячна боя и стоях така близо месец, но крайно не се харесвах и тогава прибегнах до този метод и ми махна всичкото черно..
ето снимка: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...94174372_n.jpg
а тук първо пробвах на кичур: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...41773873_n.jpg
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Щруделе, ще те обичам цял живот! Отивам за витамин ц.
Един: МАМА МУ, СТАНА! Не вярвах, че ще ми подейства, моята коса е известна с това, че е адски проклета. Няма следа от черното, но се сдобих със светло рижи корени.
Мисля да си направя още път маската и да видя дали може да изсветлее още.
Днес ще си правя пробната прическа ^^.
Последно редактирано от YSMF : 04-17-2014 на 11:03
Да кажеш какво мислиш![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хубаво. Едва ли ще ми е много меродавно мнението, защото това са първите кристали, които ползвам, но ще кажа, мда.
Мнения за шампоаните на Здраве? Взех си 1, но още нямам впечатления и исках още мнения
Ако ти е тънка косата, кристалите ще ти свършат по-добра работа. Маслата са нож с две остриета на суха коса, освен ако не е наистина гъста и с дебел твърд косъм.
Аз реших да се върна отново към черното. Косата ми много е изсветляла от слънцето и изглежда една такава нездрава, въпреки, че вече не е чак толкова увредена.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Честно казано си е бая тъничка като косъм, но е гъста и мекичка. Няма(ше) изтощено, начупено, изгоряло, само леко изтънели краища. Като тип я определям като нормална към смесена. Не я третирам с преси, маши, даже сешоар отказвам да ползвам. Мацката ми препоръча кристали вместо масло, защото било по-лесно да се сложи и даже да си взема по-голямо количество, няма да се омазни. Освен това се заплита в краищата и се наелектризира.
Имала съм само Здраве за мазна коса. Поне за мен вонеше уникално, едва изтрайвах в банята. Иначе страшно изсушаваше косата.
Приятеля ми ползва Здраве против пърхот, мисля е доволен. Казва, че докато го ползва, няма люспещи се кожи, но щом спре - прекрасностите пак се връщат.
Ох,моята коса почна много бързо да се омазнява отново ...
Мисля днес да и направя някаква маска защото не е в ред последно време,
стои доста суха,дано маската помогне .
Защо мислиш така? Моята е доста суха в краищата и не знам какво да я правя, ползвам масла ама като си я измия, същата работа пак.
От това масло на Макадамия в последно време изобщо не съм доволна, нищо не прави.. слагам го и докато нанасям усещам как се заглажда, като си измия ръцете от маслото и като я пипна пак е суха.
И ми е цялата една неравномерна, стърчащи косми навсякъде, даже като я изправя с пресата. Абе много ме нервира напоследък!! Ще я подстригвам, но точно в момента използвам стимуланта. Оф направо пред голяма дилема съмМай първо ще си взема кристали, тези на ЛинеаБио отдавна им се каня.
Щруделче, ти нали пробваш всякакви продукти да възстановиш изтощена коса, как върви?
Аз тази вечер ще се подстрижа сама. Косата ми е права. Искам да се получи добре и да си се подстригвам сама вече![]()
И още не съм решила коя вълшебна маска да си купя.
http://vianperfect.bg/products/uploa...i-kristali.jpg - От тези аз останах много доволна, има и по-малка разфасовка.Сега малко ги смених с други кристали с арганово масло и после пак ще си ги взема. ^^