- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Game of thones
Лично на мен тая Талиса въобще не ми харесва като героиня (актрисата е симпатична - внучка на Чаплин). За какво я вмъкнаха, като с Джейн Уестърлинг нещата са много по-интересни. За тези, които не са чели - в книгата Талиса от Волантис въобще не присъства - на нейно място е една девойка от Уестърлинг - дом, заклет на Ланистър и тя не е убита на Червената сватба, за разлика от Талиса.
На въпроса какво би станало със Шайрийн след смъртта на Станис, много е важно да отговорим какво ще се случи със Станис преди смъртта му. Аз си мисля, че е доста вероятно да си вземе Железния трон с помощта на Желязната банка . Та ако това стане и после се гътне, Шайрийн ще стане кралица. И тогава тежко и горко на Вярата на седемте, защото Селайз ще е кралица регент.В случай, че Станис си умре в сегашното положение, предполагам, че Селайз и Шайрийн ще избягат отвъд Тясното море.
А да попитам, че съм забравил, Вал показвали ли са ни я във филма или тепърва ще ни я представят?
Последно редактирано от UnkNoWn12 : 04-20-2014 на 13:10
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..