- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли да се бият децата..
да
не
Насе извратено копеле, изчезвай от форума..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Във всеки секс шоп има, едва ли съм питал товаА аз с моите приятели не правя такива неща
![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
На наско показалката за частните уроци..
Така педалите възприемат по-добре, а ако някое дете не слуша, го "налага" с него, къде... Само той и малките херувимчета си знаят. ;С
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ти не беше ли учител? Доста по-задълбочени мнения очаквах, честно казано.
По темата:
Зависи много от детето. Аз съм била такава, че дето видя граница, не само съм я настъпвала, ами направо съм я прекрачвала, за да видя какво ще стане. Бая са ме наказвали, шамари съм си отнасяла също, бой съм яла само веднъж по спомен, ама беше стабилен. От майка ми :д Мисля, че от около 3 години не са ме удряли. За сметка на това сме водили дискусии до 3 през нощта.
Баща ми замахна с бутилка (не ме докосна), когато бях на 17. Месец и половина не му проговорих, а живеехме в една къща все пак. Месец и половина се подминавахме по коридора, дори "Добро утро" не си казвахме. Майка ми беше ужасно наранена, че беше между чука и наковалнята, макар че не я намесвахме.
Сестра ми е на 15 и още отнася чат-пат по някой шамар. Не е трагедия, не смятам, че е трагедия да си удариш детето, но това съм само аз. Има доста по-послушни деца, които не го заслужават и биха били същисани.
Искаш ли да те светна нещо? След 3-4 години ще казваш същото, а след 7-8 познай? Пак същото..![]()
Успокой се, далеч си от зрялост и готовност за семейство, даже за мен още мислиш по детски.. Щото в сериозните теми си мислиш, че пишеш сериозни неща, ама пишеш глупости. (в което няма нищо лошо, аз пиша глупости постоянно)![]()
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
А не може ли детето да е малко от малко интелигентно (щото и такива има) и да му се каже човешки СПРИ и то да спре!?
ДДз аз бях такова дете, че като ми кажат да спра и спирам.. Виж ся ако не са го казали предварително съм си правел простотиите.. Всичко е до възпитание и до структурата в семейството, ако се говори от ранна възраст и не се глези детето (което не значи да го биеш, а просто да не му позволяваш да е лигаво лайно) няма нужда от насилие.![]()
Dr. Gregory House
Главата на семейството е-факт. Това значи, че трябва при всяка беля да ходи и да бие ли?
Смея да твърдя, че баща ми е мъж на място..Единствения път, в който съм видяла да замахва /след което се спря, защото осъзна, че няма смисъл/, беше на котката, която беше раздрала цялата стена /с чисто нови тапети/..
Ако при теб баща ти е скачал да те бие на всяка беля, лошо за него /както и за теб, защото след време ти ще си същия вероятно/..
Е сега..Едно е да си по-умен, друго е да казваш, че съм малка, защото имам друго мнение..![]()