- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
^ аз лично не бях, но всички останали от класа ми общо взето да хах :Д не знам за тази неделя как са били, но на предишния предварителен са били наистина сравнително лесни, ще видим на редовния кво ще забият :д
за подаръка това с парите принципно е така, но класният ми е инженер, бачка си успоредно по строежи, така че няма да ги изхарчи за сметки :д но да му подарим нещо, което само ще събира прах (в нас имаме около 50 вази и статуетки, тъй като майка ми също е класна и кви ли не ненужни глупости са и подарявали през годините :Д) за мен няма абсолютно никакъв смисъл, а като го знам него къв е директен ще си каже, че не му харесва и ще го хвърли :Д
Аз да се включа с голям офтопик, ама относно изпита на ТУ, на които изкарват слаби оценки - изпитът не от най-трудните математически изпити в никакъв случай. Задачите са сравнително лесни и приятни. Трябват ти основни, но стабилни знания и ще се справиш. Въпросът е, че ако се целиш към специалностите, на които искат висок бал, ти трябват точно няколко по-гаднички задачи, които да ти преобърнат каруцата.
Мен много ме е яд, че не отидох в София на изпита. Не знам дали някой би посмял да каже, че не беше най-лесният от трите там. Все тая де. Бях на останалите два и съм се справила на този на 26.04 по-добре.
Аз пък ще посмея да кажа, че изпитът в София беше най-лесен, но и другите два са ... доста лесни.![]()
айй, днеска имахме mösspåtagning иии една част от празнуването вече е отбелязана! :Д
оправиха стаите, заключиха, дрън дрън, понеделник - 15 изпита, бринг ит он, момчета!
в неделя - математика.
и тееей.
ентусиазирано ми е, ноо тъжно.
усмивка от мен https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...71876192_n.jpg
^Ох, че си сладка.
Да ва са пофаля:
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...55623976_n.jpg
Конкурс за есе на тема "София - европейска столица на културата" (мега банално, да), председател на журито - Деян Енев /пише за Култура/.
^ браво
Оф, с тази работа изостанах с ученето и днес ще си наваксам. Няма да си дам почивка до 15 юни- изпита в софийския.. имам доста още да уча и да преговарям, имам чувството, че никога няма да свърша с това учене..
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Jaune, браво!!!
Ина, това е приятелят ми хаха. Благодаря ти.
Deadlock - благодаря и на теб
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...49503134_n.jpg
да ни се порадвате.
направо, тъжно ми е, че ще свърши след месец![]()
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 05-01-2014 на 12:22
Моите изобщо не ми липсват, даже започнах да съжалявам, че ще ходя на бал, но си платих и няма как. Май само заради учителите и заради няколко приятелчета си заслужава цялата работа.
!! и аз така, направо ми се реве, като гледам колко пари изхарчих до момента, а не е като аз да съм примадона и да искам само лъскави и скъпи неща, даже се дърпах за обувките ми за изпращането, които са 100кинта.. саламандър, несаламандър, пак ми е абсурдна цената :д но пък след 15дни ще съм с тях и ще се забавлявам надявам се в ресторанта с класния, ето тоя човек ще ми липсва много..
DD, големи сладури сте![]()
Последно редактирано от Dagichka : 05-01-2014 на 13:53
Недейте толкова негативно. В такива моменти всички са страшно емоционални и няма начин да не си прекарате хубаво. Аз обувки си намерих за 35 лева, портмоне в същия тон за 20 и роклята ми беше 140 май. Грим и прически - вкъщи - и това :Д доволна съм.
благодаряяя![]()
Абсолютно ! От класа ми смятам да поддържам връзка с максимум 4-5 човека, другите си пожелавам никога повече да не ги видяПросто през толкова проблеми, интриги и драми, заради лицемерните ми съученици преминах тази година, че нямаше как да не ги намразя. Въпреки че на бала ще се наложи пак да съм с целия ми клас, въобще не ми дреме- ще си го прекарам с удоволствие, с моите хора. Не свързвам бала със съучениците ми, а с мен, роклята, обувките, колата, ресторанта, снимките, дискотеката- с цялата тази 'традиция'.
И аз не харесвам класа си, общувам си точно с трима човека. Макар че последните два месеца не мисля толкова лоши неща за него, понеже ми се случи да видя какво е положението в другите класове. Но все тая, пак не искам да ги виждам повече, даже и на бал не мислех да ходя, но се навих и сега се радвам, защото ще си имам и кавалер и заради него ще си изкарам чудесно (:
И да си кажа за изпитите - започнах да ходя на някакви уроци по английски за кандидат-студентския, за матурите все още не съм започнала да уча сериозно, но смятам в скоро време да започна да преговарям авторите от миналата година, че както сменихме 4 учители нищичко не научихме.
Но пък изобщо не ми е притеснено за нищо и се радвам за това (:
Не мога да повярвам, че след един месец всичко ще е свършило. Чувствам, че е все още ноември и аз не вярвам на класната си, че времето ще мине страшно бързо. Вероятно ще ме привикат спешно в училище да си доплащам бала и да се снимам за таблото, ама айде да е по - следващата седмица.
Английската граматика вероятно е много лесна, но не се разбираме. Правя матурите и точно на упражненията с нея се дъня невероятно.
ух и аз така. тия перфектни времена и conditional-и нещо не ги разбирам явно. :с по литература напредвам бавно, но славно. пиша си на един (или колкото станат накрая хаха) лист биографични данни, творчество и по 3-4 изречения за всяко произведения на автора, пък това колко ще ми помогне е друг въпрос.. трябва да науча всеки герой откъде е, че там ги омотвам без да искам.
още 12 дни и изпращане.. кога мина тва време, кога?
едит: абе хора, според вас кой автор ще ни се падне? днеска преговарях Вазов и някак си не искам (освен гражданската му лирика) да се пада, твърде.. отговорен го чувствам хах
Последно редактирано от Dagichka : 05-03-2014 на 19:37
Аз има някакво предчувствие за Далчев и Гео Милев... и направо не знам. Първия добре, той е лесен, ама втория - не ща бе! Ама всички викат, че това ще ни се падне, защото нашия набор винаги е бил прецакан и ся ще ни дадат нещо гадно.Иначе сякаш имам желание за Ралица или Cis moll на Славейков. Тях най-много ги учих и ще са ми най лесни, наред с Далчев.
Аз днес си принтирах почти всички произведения на почти всички автори. (без романите и разказите) Сега ще ми е супер лесно да си ходя в даскало само с една папка и помагала само по литература. <3
Момчето, което ми ги е принтирало ги е направило така, че да имам място да си пиша анализите на другата страна на листа. Йей! По английски няма да уча, ще направя още една пробна и ако нещо не се получи ще седна да направя едно 100-тина трансформации, защото понякога не се обичаме с тях и няколко лисънинг-а и съм готова. Поне за това се радвам, че няма нужда да се мъча толкова. А по литература... не знам как ще се оправя. Дано да е лесна матурата...
*сън*
На всичко друго се надявам,но само да не са Ботев и Вазов...Някак си не ми допадат много (с риск да бъда нападната,но е така).Надявам се на Багряна,Елин Пелин,Алеко..![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Вазов... не знам. Мисля, че няма да е той. А и от него вече са се падали "Левски" и "Под игото", странно ще е.
Сигурна съм, че единият от трите варианта ще е с Вазов :Д
Дали ще ни се падне е друг въпрос.
Иска ми се да е Алеко или Далчев или Багряна... някой по-еднозначен и лесен :д
Аз се надявам на Алеко или Багряна. По английски съм тотално наплашена, че ще се издъня на трансформациите и вече се виждам как ще се от отказвам от международния бизнес, защото не съм изкарала 5.00.
http://www.scribd.com/doc/30507071/T...ra-Za-Maturata
Не знам дали ще ви помогне, мен ми дава идеи какво да пиша в една от всичките ми нахвърляни из компютъра таблици. Все пак си го поствам. Не е много, но отчасти е полезно.![]()
*сън*
Оу стига с тоя Вазов, моля виСупер скучен ми е. Надявам се на Йовков, Елин Пелин или Димов ("Тютюн" ми е голяма страст)
![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..