.
Отговор в тема
Страница 70 от 91 ПървиПърви ... 206066676869707172737480 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 726 до 1 750 от общо 2259
    Мега фен Аватара на Dagichka
    ^ аз лично не бях, но всички останали от класа ми общо взето да хах :Д не знам за тази неделя как са били, но на предишния предварителен са били наистина сравнително лесни, ще видим на редовния кво ще забият :д

за подаръка това с парите принципно е така, но класният ми е инженер, бачка си успоредно по строежи, така че няма да ги изхарчи за сметки :д но да му подарим нещо, което само ще събира прах (в нас имаме около 50 вази и статуетки, тъй като майка ми също е класна и кви ли не ненужни глупости са и подарявали през годините :Д) за мен няма абсолютно никакъв смисъл, а като го знам него къв е директен ще си каже, че не му харесва и ще го хвърли :Д

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз да се включа с голям офтопик, ама относно изпита на ТУ, на които изкарват слаби оценки - изпитът не от най-трудните математически изпити в никакъв случай. Задачите са сравнително лесни и приятни. Трябват ти основни, но стабилни знания и ще се справиш. Въпросът е, че ако се целиш към специалностите, на които искат висок бал, ти трябват точно няколко по-гаднички задачи, които да ти преобърнат каруцата.
    Мен много ме е яд, че не отидох в София на изпита. Не знам дали някой би посмял да каже, че не беше най-лесният от трите там. Все тая де. Бях на останалите два и съм се справила на този на 26.04 по-добре.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Аз пък ще посмея да кажа, че изпитът в София беше най-лесен, но и другите два са ... доста лесни.

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Аз пък ще посмея да кажа, че изпитът в София беше най-лесен, но и другите два са ... доста лесни.
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Не знам дали някой би посмял да каже, че не беше най-лесният от трите там.
    И аз това казвам де.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    айй, днеска имахме mösspåtagning иии една част от празнуването вече е отбелязана! :Д
    оправиха стаите, заключиха, дрън дрън, понеделник - 15 изпита, бринг ит он, момчета!
    в неделя - математика.
    и тееей.

ентусиазирано ми е, ноо тъжно.
    усмивка от мен https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...71876192_n.jpg

Супер фен Аватара на Jaune
    ^Ох, че си сладка.

Да ва са пофаля:

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...55623976_n.jpg

Конкурс за есе на тема "София - европейска столица на културата" (мега банално, да), председател на журито - Деян Енев /пише за Култура/.

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    ^ браво
    Оф, с тази работа изостанах с ученето и днес ще си наваксам. Няма да си дам почивка до 15 юни- изпита в софийския.. имам доста още да уча и да преговарям, имам чувството, че никога няма да свърша с това учене..
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    айй, днеска имахме mösspåtagning иии една част от празнуването вече е отбелязана! :Д
    оправиха стаите, заключиха, дрън дрън, понеделник - 15 изпита, бринг ит он, момчета!
    в неделя - математика.
    и тееей.

ентусиазирано ми е, ноо тъжно.
    усмивка от мен https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...71876192_n.jpg
    Тамън щях да кажа, че момъкът до теб има интригуващ профил... и загледах къде е ръката му. :д
    УСПЕХ!

Супер фен Аватара на Deadlock
    ДД, изглеждате прекрасно!

Jaune, дай да прочетем

Град
    София, България
    Jaune, браво!!!

Ина, това е приятелят ми хаха. Благодаря ти.

Deadlock - благодаря и на теб

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...49503134_n.jpg
    да ни се порадвате.
    направо, тъжно ми е, че ще свърши след месец
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 05-01-2014 на 12:22

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Моите изобщо не ми липсват, даже започнах да съжалявам, че ще ходя на бал, но си платих и няма как. Май само заради учителите и заради няколко приятелчета си заслужава цялата работа.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Моите изобщо не ми липсват, даже започнах да съжалявам, че ще ходя на бал, но си платих и няма как. Май само заради учителите и заради няколко приятелчета си заслужава цялата работа.
    !! и аз така, направо ми се реве, като гледам колко пари изхарчих до момента, а не е като аз да съм примадона и да искам само лъскави и скъпи неща, даже се дърпах за обувките ми за изпращането, които са 100кинта.. саламандър, несаламандър, пак ми е абсурдна цената :д но пък след 15дни ще съм с тях и ще се забавлявам надявам се в ресторанта с класния, ето тоя човек ще ми липсва много..

DD, големи сладури сте
    Последно редактирано от Dagichka : 05-01-2014 на 13:53

Град
    София, България
    Недейте толкова негативно. В такива моменти всички са страшно емоционални и няма начин да не си прекарате хубаво. Аз обувки си намерих за 35 лева, портмоне в същия тон за 20 и роклята ми беше 140 май. Грим и прически - вкъщи - и това :Д доволна съм.

благодаряяя

Супер фен Аватара на tonssy
    Моите изобщо не ми липсват
    Абсолютно ! От класа ми смятам да поддържам връзка с максимум 4-5 човека, другите си пожелавам никога повече да не ги видя Просто през толкова проблеми, интриги и драми, заради лицемерните ми съученици преминах тази година, че нямаше как да не ги намразя. Въпреки че на бала ще се наложи пак да съм с целия ми клас, въобще не ми дреме- ще си го прекарам с удоволствие, с моите хора. Не свързвам бала със съучениците ми, а с мен, роклята, обувките, колата, ресторанта, снимките, дискотеката- с цялата тази 'традиция'.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    И аз не харесвам класа си, общувам си точно с трима човека. Макар че последните два месеца не мисля толкова лоши неща за него, понеже ми се случи да видя какво е положението в другите класове. Но все тая, пак не искам да ги виждам повече, даже и на бал не мислех да ходя, но се навих и сега се радвам, защото ще си имам и кавалер и заради него ще си изкарам чудесно (:

И да си кажа за изпитите - започнах да ходя на някакви уроци по английски за кандидат-студентския, за матурите все още не съм започнала да уча сериозно, но смятам в скоро време да започна да преговарям авторите от миналата година, че както сменихме 4 учители нищичко не научихме.
    Но пък изобщо не ми е притеснено за нищо и се радвам за това (:

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Не мога да повярвам, че след един месец всичко ще е свършило. Чувствам, че е все още ноември и аз не вярвам на класната си, че времето ще мине страшно бързо. Вероятно ще ме привикат спешно в училище да си доплащам бала и да се снимам за таблото, ама айде да е по - следващата седмица.

Английската граматика вероятно е много лесна, но не се разбираме. Правя матурите и точно на упражненията с нея се дъня невероятно.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Това.
    *сън*

Английската граматика вероятно е много лесна, но не се разбираме. Правя матурите и точно на упражненията с нея се дъня невероятно.
    ух и аз така. тия перфектни времена и conditional-и нещо не ги разбирам явно. :с по литература напредвам бавно, но славно. пиша си на един (или колкото станат накрая хаха) лист биографични данни, творчество и по 3-4 изречения за всяко произведения на автора, пък това колко ще ми помогне е друг въпрос.. трябва да науча всеки герой откъде е, че там ги омотвам без да искам.
    още 12 дни и изпращане.. кога мина тва време, кога?
    едит: абе хора, според вас кой автор ще ни се падне? днеска преговарях Вазов и някак си не искам (освен гражданската му лирика) да се пада, твърде.. отговорен го чувствам хах
    Последно редактирано от Dagichka : 05-03-2014 на 19:37

Аз има някакво предчувствие за Далчев и Гео Милев... и направо не знам. Първия добре, той е лесен, ама втория - не ща бе! Ама всички викат, че това ще ни се падне, защото нашия набор винаги е бил прецакан и ся ще ни дадат нещо гадно. Иначе сякаш имам желание за Ралица или Cis moll на Славейков. Тях най-много ги учих и ще са ми най лесни, наред с Далчев.

Аз днес си принтирах почти всички произведения на почти всички автори. (без романите и разказите) Сега ще ми е супер лесно да си ходя в даскало само с една папка и помагала само по литература. <3
    Момчето, което ми ги е принтирало ги е направило така, че да имам място да си пиша анализите на другата страна на листа. Йей! По английски няма да уча, ще направя още една пробна и ако нещо не се получи ще седна да направя едно 100-тина трансформации, защото понякога не се обичаме с тях и няколко лисънинг-а и съм готова. Поне за това се радвам, че няма нужда да се мъча толкова. А по литература... не знам как ще се оправя. Дано да е лесна матурата...
    *сън*

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    На всичко друго се надявам,но само да не са Ботев и Вазов...Някак си не ми допадат много (с риск да бъда нападната,но е така).Надявам се на Багряна,Елин Пелин,Алеко..
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Супер фен Аватара на paradosou
    Вазов... не знам. Мисля, че няма да е той. А и от него вече са се падали "Левски" и "Под игото", странно ще е.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Сигурна съм, че единият от трите варианта ще е с Вазов :Д
    Дали ще ни се падне е друг въпрос.

Иска ми се да е Алеко или Далчев или Багряна... някой по-еднозначен и лесен :д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз се надявам на Алеко или Багряна. По английски съм тотално наплашена, че ще се издъня на трансформациите и вече се виждам как ще се от отказвам от международния бизнес, защото не съм изкарала 5.00.

http://www.scribd.com/doc/30507071/T...ra-Za-Maturata

Не знам дали ще ви помогне, мен ми дава идеи какво да пиша в една от всичките ми нахвърляни из компютъра таблици. Все пак си го поствам. Не е много, но отчасти е полезно.
    *сън*

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Оу стига с тоя Вазов, моля ви Супер скучен ми е. Надявам се на Йовков, Елин Пелин или Димов ("Тютюн" ми е голяма страст)
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си