- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
"Ама то аз не те излъгах, само скрих истината".
Жалкарска история, честно.
Да подскажа - бих, ако не ме изнервят. Да поискам да препиша означава да се доверя на нечии други способности повече отколкото на моите собствени. Това е български, няма хора, на които бих се доверила повече отколкото на себе си.
Не, зачертавам последното. Това е изпит. Въпрос на чест е.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Говоря за размяна на две-три думи с най-добрата ми приятелка, която стои отпред. Не виждам нищо жалкарско. Даже съм убедена, че по БЕЛ тя няма с какво толкова да ми помогне де, но аз бих й казала нещо, върху което се двоуми, примерно. Не ти говоря за сравняване на всички отговори или опит за преписване на анализ, а за консултиране 1-2 пъти за 4 часа, ако квесторите го позволват.
А по математика в стаята нямам хора, на които така или иначе мога да се доверя. Ще разчитам само и единствено на себе си.
Как става тая схема с отговорите, че не ми е ясно, а пък ми е доста интересно? 'Някой си' знае отговорите на тест, който не е изтеглен? Наивна панда съм явно, ама т'ва ми се струва просто бърз начин за печелене на парички, от пълни малоумници. Същата работа е и с темите според мен. Възможно е да има информация за възможни 4-5 автори, но чак точната тема ми идва малко като пълна измислица. Голямо нищожество трябва да си дори само, ако си помислиш да даваш пари за отговори на тест, който е правен като за бързоназадващи.
УСПЕХ!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Утре съм си в моето училище, на 23-ти отивам чак извън града.
Успех на всички!
ми всякакви връзкари ги има, тия са едни богаташчета, които лично на мен ми писаха :Д аз отказах де и не знам подробности, но ако си платиш след час от началото ти пращат смс с отговорите.. а как ще стане тва, като телефоните ни ги взимат, е друг въпрос :Д
успех на всички утрее :3
Преговорете Багряна - нали било кръгла годишнина от смъртта й и сиг ще я включат в жребия.
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Ако се паднат Багряна или "Гераците" ще играя ръченица от училище до нас.
И как по-точно е кръгла годишнина от смъртта й, като тази година се навършват 23г. откакто е починала?
Ами така е като се доверявам на хората без да проверя. Права си. И по-добре, че не искам Багряна.
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
И аз искам "Тютюн". Мога да кажа, че това е единственото произведение от матуритетните (заедно с някои разкази), което бих чел не по задължение.![]()
Просто реши миналогодишните и ще придобиеш усещането. :Д
Аз искам поезия, независимо кой автор е. Наистина.. даже и лир. миниатюри да ми се паднат. Със сигурност ги предпочитам пред романите.
Наминавам само да ви пожелая успех, дано ви се падне някаква по-прилична (така да кажем) тема.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Danke!
Я да ви питам, сега след промяната на форума, как по-точно се добавя подпис? Въобще възможно ли е?![]()
Клюка: вдигнали тройката на 28 точки.
Ще влязат с два телефона.
Винаги има начин, няма какво да ги мислите богатите/ връзкарите. И да имах излишни пари за глупости, пак нямаше да си платя матурите по дяволите, това е НАЙ-ЖАЛКОТО, дъното- при положение, че са елементарни.
Колкото до темите отново- единственият автор, който не искам да се пада е Димов. "Тютюн" ми е неприятен, а и най-малко съм се подготвяла за него. Каквото и друго да се падне, все ще си напиша прилично съчинение. Миниатюра не мисля, че въобще е възможно да се падне ;д И дано не се.
Последно редактирано от tonssy : 05-20-2014 на 15:01
Аз не вярвам да е поезия,но силно се надявам.Имам чувството,че ги редуват,а миналата година беше елегия.Дано да греша!
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
ох, аз се надявам на Алеко, книгите, разказите на Йовков и Елин Пелин и Ботев.
данооооооооо!