- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Лирика беше, ЙЕС!
Изсмуках си от пръстите накрая. Надявам се за 5-5,50.
Пълно 6 няма да е, защото си открих няколко грешки.
Това е така очакваната скала.
![]()
*сън*
Не съм много запозната, но скалата не е ли като миналогодишната?
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
В това е иронията.
Казаха, че ще има промени, после били решили, че нямало нужда от промяна.
*сън*
Темата беше страшно добра за есе и не толкова за ЛИС.
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
скалата си остава същата, йей
мен ме беше страх да пиша есе и едвам си изсмуках от пръстите и аз 3 страници и половина съчинение, то тая творба няма толкова тропи и фигури, само две смислови части и айде.. ама лесно беше де, само тоя тъп 20-ти въпрос и на първия запецнах :Д другите ще си ги сверя после, ако я качат матурата
lol, сайта на МОН крашва, въпреки че има още бая време докато публикуват отговорите
Кога се очаква да ги публикуват?![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Аз попринцип съм пълна скръб в писането на анализи, но този път успях да напиша нещо. Стихотворението не е толкова зле, можеше да ни се падне нещо много по-лошо...Имаше няколко въпроса с пунктуацията за които доста се зачудих но както и да е.....
След всичките изчетени инструкции и въпросите по тях, мина една учителка и каза "След малко ще минат да ви вземат и ДНК тест" ....
![]()
![]()
като гледам кога излизаха отговорите на кандидат-студентските изпити, до 16:30-17:00 би трябвало да са излезнали отговорите
Хаха, много ми е весело. :Д Не знам как съм се представила де, обаче ми е доволно. Общо взето беше лесна работа. Стихотворение - йес. Макар че на Вапцаров в даскало не присъствах изобщо и миналия ден случайно бях прочела "Кино", заедно с още 1-2 негови, защото се сетих, че всъщност въобще не ми бяха познати като текстове. Лепнах 4 страници обаче. :Д
Чакам отговори сега иии.. мда. Добре беше, добре.
Ето отговорите :
http://dox.abv.bg/files/listtree![]()
Какво сте направили?
Аз нямам грешка.![]()
Остава да видя как ще ми оценят анализа, тезата и резюмето.
между 58 и 64 съмно предпологам, по-близко до второто
като гледам предполагаемата ми оценка по БЕЛ е нищо в сравнение с тва, което ще изкарам на математиката
btw, на кого от вас ще му трябва оценката от матурата по БЕЛ?
тъпият 20-ти въпрос съм объркала, там много се чудех между В и Г :д и имам една грешка там на живописта, все съм си мислела, че е от мъжки род живопис и го писах живописа :с
йес, йес, йееееееееееееееееееееес!
с тва 'кино' , отидоаме на кино. да, ама неееееееееееееееееее!
кефффффффффф!
тестът беше елементарен, а темата снощи съм я учила ;д
Имам 53 точки без да броим есето, ако предположа, че там имам около 20, на пробните матури все толкова имах... става задоволителен резултат.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Граматиката и литературните въпроси бяха най-лесните, които са ми се падали, откакто започнах 12ти клас и ни налегнаха с пробни матури.Само един въпрос от литературната част ме затрудни, но смятам, че успях да нацеля правилния отговор.
Писах интерпретативно, но не знам колко добре съм се справила с него. Зарадвах се, че е Вапцаров, но да си таковам на късмета. Напълно ми блокира главния, когато извадих черновите и се приготвих да си нахвърлям някои точки, по които да пиша. Може да съм се изложила малко с него, но здраве да е. Поне за останалите 40 задачи се чувствам сигурна и доволна от себе си! ^^
само от теста съм закачил 53т., надявам се да ми дадат някоя точка за тезата, резюмето и есето и да ги докарам до към 63-4. Дай боже 5!
Васко, не си само ти... Все има време - има време, докато не дойде 19-ти...![]()
Ако са ми дали точките за текстовете ще имам 60 точки и "дай боже" още поне 15-20 точки от лис-а и ще ги обичам много! :д
*сън*
Аз без ИС имам между 60-66 точки, ИС-то ми е 4 страници и малко над половината, ако помня правилно, но като цяло не е много добро и писах с краката си, надявам се да имам 17 или 11 точки от него. Като оценка ме задоволява минимум 5.00, а даже направо се кефя, че имам сигурна такава, а пък ако имам 5.50 и ЩЕ ПОЛУДЕЯ ОТ КЕЕЕЕФ!