- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Те напоследък, такива като пантерата, доста често ги изшиват на обратно, ама те още го вземат за шега и решават, че това било унизително за мъжете. Не че съм съгласен, но има доста пребити жени, които смятат за геройство това, че са успели да предизвикат мъжете, които ги пребиват. Пребитите, смятат че унижението е било за мъжете, щото слабият пол бил по-силния.
http://vbox7.com/play:fc4005a131
Нещо интересно по темата![]()
Не, не, не си ме разбрал.
Имах предвид, че смятам, че е унизително за един мъж да получи шамар от жена.
А че е малоумщина да си удариш приятелката/жената... продължавам да го вярвам, но няма да споря с теб повече.
До тоя горе - написала съм ГАДЖЕ. Няма как да знаеш дали е било на шега.
мен една като бяхме 10 клас какъв ми зашлеви ;/
а после как я псувах ... ;/
шамари много, важното е да кажеш след тях - и все пак, яде ли ти се топено сирене или не?!
аз съм ги приемал като част от BDSM връзката помежду ни
n00bs
Интересно е, ама това е по-интересно!
http://www.huffingtonpost.com/2014/0...n_4740248.html
Това е един вид, да разберат мъжете, как се чувстват жените при мъжко насилие, за това ролите са разменени, само че пропускат една малка подробност, ролите не могат да се разменят. Мъжете са силният пол. Не може с естроген и прогестерон да се бориш срещу тестостерон. Все едно срещу 7.62мм. АК-47 да стреляш с воден пистолет. Обаче холивуд го прави възможно. Жените се въоръжават с водни пистолети, заредени с киселина и заплашват неподчинилите се мъже с боен вик "Стой или ще те напръскам".
пантерата си говори глупостите в интернет където и вярват и където може да се прави на мощна
познавам я прекалено добре и всъщност я тресе комплекса за малоценност и за недоказаност
в повечето случаи когато отвърнеш на агресията с агресия нещата ескалират и се стига до ненужни простотии
проблема и е че е доста елементарна и явно е свикнала на скандалите вкъщи и с бившите си гаджета , не знае как е нормалния начин да се държат човешки същества и приятели
аз дори на кучето си не шляпвам и не му крещя , щом тя го иска тва значи е бетер от куче
пантеро на оня пункт където те чакаше една опашка коли отзад да се наканиш и се изнерви и почна да си отваряш устата , може би вместо да ти говоря със спокоен тон и да бъда мил трябваше да ти изшия един или да те хвана за главата , щото аз вина нямах , вината беше твоя че не можеш си сдържаш нервите и търсиш после къде да си ги излееш
бахти съжелявам че не го направих , сигурно щеше да се изпразниш
и по добре недей да лъжеш щото от всичкото което стана тва ме дразни най много , и ще докарам нещата дотам че да се сбием подобаващо , щом толкова те кефело
чувал съм и че жените имат неизживяна мечта да бъдат изнасилени или поне да се имитира такава обстановка тва не съм се сетил също