- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
не искам олио, иначе преди на Балеа имаше много хубави такива и май Dove, но сега не знам
Тъй като за втори път ми възрастни жени казват на децата си "Пази се да мине /Внимавай да не удариш тая леличка" като под "тая леличка " се разбира 25-годишната ми особа вече се замислих за смяна на гардероба.Нося т.нар. pencil skirts, прави рокли до коляното и едноцветни блузи и дълги поли.Имам само сака и шлифери в гардероба си и не слизам от официални високи токчета.Това си ми е стила,а и работата ми го изисква,но съм решила да се обличам по-младежки.Проблемът е че съм ниска,с тяло тип пясъчен часовник,не си харесвам колената и не мога да нося дънки,защото очертават де що има за очертаване.И абсолютно отказвам да нося тениски с черепи и бамби!Имате ли идея какво по-младежко се вписва в това описание?
Ах, че това звучи прекрасно!! Би ли зарадвала душицата ми със снимка-две-три? :P
Има огромна разлика между дънки и дънки. Ако скини моделите не ти харесват, 100% правите ще ти стоят добре!
Иначе... заложи на по-различни десени, по-ярки цветове - примерно - едни прави дънки, бяла изчистена тениска, коралов блейзър и едни платформички и си 6
А какво си завършила?
Добре звучи!наскоро си купих един черен блейзър и се спуках да го нося с какво ли не.Снимки може на лично,но ако изчакаш до довечера че на този компютър имам само от сватбата хаха.колкото и да ми се иска не мога да я нося тая рокля всеки ден.завършила съм "Връзки с обществеността",но работя в офис не по специалността ми.И все пак маратонки и дънки са ни забранени /освен като ги няма шефовете,когато всичко е позволено/.
А, че ти ожени ли се вече о.О
Чакам иначе!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хора как си купувате фдт/коректор/коректор за през лятото, като аз чернея за минути и перфектния нюанс днес ще ми е светъл след седмица![]()
да ми препоръчате добър слънцезащитен крем? принципно съм тъмна, така че не изгарям и тн., но все пак имам доста пъпки, петна и бенки и не искам да стане по-зле положението
Кое изглежда по-естествено? Молив или сенки за вежди? Нямам предвид да си рисувам нови вежди с тях, та да стои естествено, а просто да попълване.![]()
^Много зависи от самите продукти. Аз до сега съм ползвала само моливи и съм доволна.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
^^ Лично на мен сенките ми седят по естествено.
Cloud9 умирам си да нося такъв тип рокли и поли, но ще изглеждам странно в университета така облеченаИначе ако вкараш някой друг цвят, както казаха по-горе няма да седи толкова строго и да ти викат "леличка"
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Благодаря на всички. :}}
Аз ползвам молив, тъй като единствените ми сенки са есенс и не ми харесват като качество. Използвам молива на Катрис и се каня да пробвам и техните сенки. Цаката му е в избирането на цвета. Трябва да е два тона по-светъл от косата ти, ако си брюнетка или два тона по-тъмен от косата ти, ако си блондинка.![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 06-01-2014 на 16:22
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Възможно най-тъмното кестеняво, но никога черни.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мерси за идеите,госпожици!Аз винаги съм била младолика и съм се радвала преди година като ме питаха дали се връщщам от училище /а аз се връах от работа/.Но вече съм се сбабичосала сигурно хаха.Обновявам си гардероба с доста по-цветни неща ,но все не мога да се наканя да си купя кецове.Просто не ги харесвам и никога не съм носила.
И аз се включвам към въпроса за веждите- имам кафява коса и черни вежди.Как да ги подчертавам?Също така съм с много светла кожа и с черния молив седя като като Мортиша Адамс
а моите като са черни естествено кво правимнякоой слънцезащитен крем да ми препоръча?
Използвам само Авен от години и нямат грешка.Говоря за тялото де. За лицето съм използвала техен, НО понеже кожата ми е проблемна и мазна, ми идват тежки. Иначе ако ти е нормална кожата, няма да имаш проблем. Пък и то 30,50-ти фактор няма как да не е мазно, къде ми е бил ума? :Д