.
Отговор в тема
Страница 264 от 436 ПървиПърви ... 164214254260261262263264265266267268274314364 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 576 до 6 600 от общо 10898
    Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Благодаря ви

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    препоръчайте ми хубав овлажняващ лосион за тяло с блестящи частици?
    Пробвала ли си тези на Laura Vandini? Има и едно олио на Garnier - ultimate beauty oil, на което се каня от години :ДД
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на monroe999
    не искам олио, иначе преди на Балеа имаше много хубави такива и май Dove, но сега не знам

Супер фен Аватара на Cloud9
    Тъй като за втори път ми възрастни жени казват на децата си "Пази се да мине /Внимавай да не удариш тая леличка" като под "тая леличка " се разбира 25-годишната ми особа вече се замислих за смяна на гардероба.Нося т.нар. pencil skirts, прави рокли до коляното и едноцветни блузи и дълги поли.Имам само сака и шлифери в гардероба си и не слизам от официални високи токчета.Това си ми е стила,а и работата ми го изисква,но съм решила да се обличам по-младежки.Проблемът е че съм ниска,с тяло тип пясъчен часовник,не си харесвам колената и не мога да нося дънки,защото очертават де що има за очертаване.И абсолютно отказвам да нося тениски с черепи и бамби!Имате ли идея какво по-младежко се вписва в това описание?

anonymous708973
    Guest
    Ах, че това звучи прекрасно!! Би ли зарадвала душицата ми със снимка-две-три? :P

Има огромна разлика между дънки и дънки. Ако скини моделите не ти харесват, 100% правите ще ти стоят добре!
    Иначе... заложи на по-различни десени, по-ярки цветове - примерно - едни прави дънки, бяла изчистена тениска, коралов блейзър и едни платформички и си 6

А какво си завършила?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ах, че това звучи прекрасно!! Би ли зарадвала душицата ми със снимка-две-три? :P

Има огромна разлика между дънки и дънки. Ако скини моделите не ти харесват, 100% правите ще ти стоят добре!
    Иначе... заложи на по-различни десени, по-ярки цветове - примерно - едни прави дънки, бяла изчистена тениска, коралов блейзър и едни платформички и си 6

А какво си завършила?
    Добре звучи!наскоро си купих един черен блейзър и се спуках да го нося с какво ли не.Снимки може на лично,но ако изчакаш до довечера че на този компютър имам само от сватбата хаха.колкото и да ми се иска не мога да я нося тая рокля всеки ден.завършила съм "Връзки с обществеността",но работя в офис не по специалността ми.И все пак маратонки и дънки са ни забранени /освен като ги няма шефовете,когато всичко е позволено/.

anonymous708973
    Guest
    А, че ти ожени ли се вече о.О
    Чакам иначе!

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Тъй като за втори път ми възрастни жени казват на децата си "Пази се да мине /Внимавай да не удариш тая леличка" като под "тая леличка " се разбира 25-годишната ми особа вече се замислих за смяна на гардероба.Нося т.нар. pencil skirts, прави рокли до коляното и едноцветни блузи и дълги поли.Имам само сака и шлифери в гардероба си и не слизам от официални високи токчета.Това си ми е стила,а и работата ми го изисква,но съм решила да се обличам по-младежки.Проблемът е че съм ниска,с тяло тип пясъчен часовник,не си харесвам колената и не мога да нося дънки,защото очертават де що има за очертаване.И абсолютно отказвам да нося тениски с черепи и бамби!Имате ли идея какво по-младежко се вписва в това описание?
    А аз се вбесявам когато някой ми каже "Госпожооооооо" :ДДД
    Можеш ли през свободното си време да сложиш блейзъра с качествени ! дънки и изчистени черни кецове? :Д Можеш да вземеш прекрасните си изчистени бизнес дрехи + някакви по-цветни и щури аксесоари
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на ameli
    Хора как си купувате фдт/коректор/коректор за през лятото, като аз чернея за минути и перфектния нюанс днес ще ми е светъл след седмица

Мега фен Аватара на Dagichka
    да ми препоръчате добър слънцезащитен крем? принципно съм тъмна, така че не изгарям и тн., но все пак имам доста пъпки, петна и бенки и не искам да стане по-зле положението

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Хора как си купувате фдт/коректор/коректор за през лятото, като аз чернея за минути и перфектния нюанс днес ще ми е светъл след седмица
    Ами ако си купиш твърде тъмен или светъл си ги смесваш и постепенно променяш цвета, за да пасне на тена ти.

Супер фен Аватара на Reenata
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    А аз се вбесявам когато някой ми каже "Госпожооооооо" :ДДД
    Можеш ли през свободното си време да сложиш блейзъра с качествени ! дънки и изчистени черни кецове? :Д Можеш да вземеш прекрасните си изчистени бизнес дрехи + някакви по-цветни и щури аксесоари
    oплаквайте се вие аз какво да кажа като съм на 16 и се случва често да ми кажат "Горспожо ... " или "Жената след мен .............." еtc. ....

Супер фен
    Кое изглежда по-естествено? Молив или сенки за вежди? Нямам предвид да си рисувам нови вежди с тях, та да стои естествено, а просто да попълване.

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    ^Много зависи от самите продукти. Аз до сега съм ползвала само моливи и съм доволна.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Повече от фен Аватара на rositzza
    ^^ Лично на мен сенките ми седят по естествено.

Cloud9 умирам си да нося такъв тип рокли и поли, но ще изглеждам странно в университета така облечена Иначе ако вкараш някой друг цвят, както казаха по-горе няма да седи толкова строго и да ти викат "леличка"

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Кое изглежда по-естествено? Молив или сенки за вежди? Нямам предвид да си рисувам нови вежди с тях, та да стои естествено, а просто да попълване.
    Сенките стоят по- естествено. А и щом искаш просто за попълване те са по- добрия вариант.

Сенки. С тях и да си дорисуваш малко контура отстрани стои добре.

А на мен онзи ден в един бар специално ми поискаха личната карта. А съм на 20 и се бях гримирала леко готик в очите...
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен
    Благодаря на всички. :}}

Аз ползвам молив, тъй като единствените ми сенки са есенс и не ми харесват като качество. Използвам молива на Катрис и се каня да пробвам и техните сенки. Цаката му е в избирането на цвета. Трябва да е два тона по-светъл от косата ти, ако си брюнетка или два тона по-тъмен от косата ти, ако си блондинка.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 06-01-2014 на 16:22
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Е аз ако съм с черна коса , с кафяви вежди ли да се разкарвам?

Възможно най-тъмното кестеняво, но никога черни.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мерси за идеите,госпожици!Аз винаги съм била младолика и съм се радвала преди година като ме питаха дали се връщщам от училище /а аз се връах от работа/.Но вече съм се сбабичосала сигурно хаха.Обновявам си гардероба с доста по-цветни неща ,но все не мога да се наканя да си купя кецове.Просто не ги харесвам и никога не съм носила.

И аз се включвам към въпроса за веждите- имам кафява коса и черни вежди.Как да ги подчертавам?Също така съм с много светла кожа и с черния молив седя като като Мортиша Адамс

Мега фен Аватара на Dagichka
    а моите като са черни естествено кво правим някоой слънцезащитен крем да ми препоръча?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    някоой слънцезащитен крем да ми препоръча?
    Използвам само Авен от години и нямат грешка. Говоря за тялото де. За лицето съм използвала техен, НО понеже кожата ми е проблемна и мазна, ми идват тежки. Иначе ако ти е нормална кожата, няма да имаш проблем. Пък и то 30,50-ти фактор няма как да не е мазно, къде ми е бил ума? :Д

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    а моите като са черни естествено кво правим някоой слънцезащитен крем да ми препоръча?
    като са естествено черни, имат ли нужда от подчертаване според теб?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове