- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
http://thebloggingandthebeautiful.wo...d-by-bioderma/
най-добрия, който аз съм ползвала + матирането за мазна кожа си е идеално.
Моите вежди са тъмнички, но косата ми е доста по-тъмно (най-тъмното кафяво преди черното) и периодично боядисвана в синьо-черно. Веждите си оформям с много тъмно кафяви сенки със силно изразен сив подтон. тук мисля, че добре се виждат.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Хубав и не много скъп ексфолиант за тяло?
Добре изглеждат. То ти си такъв сладур, че каквото и да сложиш, пак ще ти стои. :Д
Ако имате черни гъсти вежди, защо за Бога бихте ги подчертавали с молив или сенки? Виждала съм подобно нещо, изглежда като мацнато с боя за обувки.
kaRamella тази мацка е много сладка! Но обувките са ....... ;хДори кецовете изглеждат евтино, а тея 16см с каишката слагам 20 лв, че са от кокетна. :Д Какъв е смисълът да си купиш обувки изкопиран модел на Лубутен, когато изпълнението е толкова под всякаква критика, че им личи цената от километри.
DragonLady Домашенкафе, зехтин, мед или замени кафето със захар, вилней :Д Аз досега не съм намирала купен ексфолиант, който да ми харесва.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
На кралско синя рокля злато или сребро да нося?
И откъде мога да си взема няк\'во тъничко коланче с метални златни/сребристи орнаменти за същата рокля?
На кралско синя рокля злато или сребро да нося?
И откъде мога да си взема няк\'во тъничко коланче с метални златни/сребристи орнаменти за същата рокля?
Какви са ти обувките?![]()
Още не знам какви са ми обувките. Ако не ми остане време да отида да си купя платформи, оставам с черни със ниско токченце и отворени пръсти.
оф, с тез снимки така ми заби страницата, как можа ;/
иначе има и хубави тоалети
Мини на по-добър интернет доставчик (или преинсталирай pc си) , много съжалявам...
да не е спам
някой ползвал ли е нещо на тая марка : http://www.enzo.bg/brische/multicolo...mpaktna-pudra/
Мацки,имате ли наблюдения над марката Cien? Виждала съм я само в Lidl.
Попаднах на един блог и там момичето беше писала само хубави неща. А преди известно време докато пазарувах погледът ми попадна на продуктите им.
Това е хубавото на това синьо, може и злато и сребро.
Аз напоследък съм на някаква златна вълна, така че казвам злато.![]()
Марката Cien е на LIDL и затова я продават само там. Използвала съм техен шампоан - не беше лош, миришеше много приятно. Използвала съм също и техни душ-гели - харесваха ми. Използвам техен лак за коса от доста време - доволна съм. Чела съм много положителни мнения за интимния им сапун. Също и за крема концентрат за ръце.
Последно редактирано от girl91 : 06-02-2014 на 21:17
аз пък за интимните знам, че е хубаво да се взимат такива, които се продават само в аптеките