Значи по твоята логика само шефовете трябва да имат деца? Нали осъзнаваш, че най-вероятно никога няма да се изкачиш толкова в йерархията, че позицията да ти е подсигурена?
Не, тенденцията е всяко поколение да става все по-утрепано откъм мислене, сръчност и връзка с реалността. И то точно от престараване от страна на родителите... Днес децата са толкова затиснати от "възпитатели" и учене, че нямат време да излязат и да видят, че калта не те убива, че котките не ти издират очите, че кучетата не ти късат ръцете и че падането се преживява... Родителите постоянно ги осакатяват с идеята, че така ги правили по-добри хора и ги предпазвали от опасности. Аз като бях малък/преди 1-ви клас/, прекарвах 90% от времето си на село, където баба ми и дядо ми ме оставяха да правя идиотщини на свобода/за някои от които си ядох тупаника, де

/. Е, това ми бяха едни от най-добрите години в живота... Смея да твърдя, че те имаха по-голяма роля във възпитанието ми от нашите. Определено не са чели книги за възпитанието на деца, а мога да кажа, че са се справили добре с майка ми, а в последствие и с мен.