- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво мислите за злите гейове,
е стига де, не бъдете толкова нетолерантни, в интерес на истината какво ви пука кой на кого къде го вкарва.. без значение от сексуалната ориентация, някои хора просто им харесва да си изказват предпочитанията публично. В интерес на истината, гейовете биват доста потискани от родители, приятели и тн, които не ги разбират и в един момент почват да се бунтуват, заявавайки "да,аз съм такъв и такъв" , а в интерес на истината те просто се борят за разбиране.
ако не бяха потискани,нямаше да избухнат според мен. Аз съм си фен на хетерото и на добрия хубав мъж, но съм наясно,че всеки може да прави каквото си иска в рамките на закона. И за да си развяват патките,значи са им позволили и нищо не може да се направи. Все пак,постави се ти на тяхно място и си помисли как щеше да ти е,ако някой те беше писал луд или болен,защото харесваш жени и искаха да те лекуват /в някои страни още е така/
е ти верно ли си виждал гейове да се чукат на площади?
не знам дали си бил в Лондон, но там хетеросексуални се чукат в клубове /не някакви секс клубове, просто нормална дискотека/, един път момче и момиче се оправяха направо на средата на дансинга, а за колко още съм чувала.на мен това ми се струва по-зле. както виждаш си го има и в 2-та случая
Дето викат колегите, не съм видял хетеро парад дори и веднъж годишно...
Мнозинството /все още/ сме хетеро, живеем в демократична страна => малцинството трябва да се съобразява с мнозинството, а не обратно... Което ме подсеща за Ницше и неговото виждане за демокрацията, ама да не задълбаваме...
Не съм бил на такъв парад по простата причина, че не ми се лежи в затвора...