- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото си
как си мислиш че изглеждаш
как всъщност изглеждаш
![]()
втората снимка ми напомня на 1-вата ми квартира, беше гадно място
n00bs
беше "мъж" и то под чехъл, веднъж почти направи опит за забележка, но не му се получи![]()
n00bs
От кое по-точно да взема положителното?
Andjyy, ти си трай...
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...84763809_n.jpg аз нали си вървя смело напред, със или без вашите така добри критики, така чеее кой откъде е и така
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
ahahahahahah АХЪ АХЪ АХЪ ХЪЛКОМАНИА
вафалс ти си един мозъчен стерилитет
Не мога да разбера какъв ви е проблема ? Момичето изглежда много добреСупер секси е, има извивки, но не е някоя дунда
Наистина не мога да ви разбера О.о
п.п. тва пък с килограмите е бахти смеха. Колко била гонила, що пък да гони нещо ? Сигурно е по-сила от повечето тук ...
Знаеш ли защо сте ужасно спрели? Защо мислиш, че ти или който и да е в тоя форум, може да ми каже докъде ще вървя аз и кога ми е минало времето за спиране? Налагай си гнусното мнение някъде другаде, както и другите хейтъри. Поне компания да си правите, ограничени същества такива. Повече няма да се обяснявам. Вие сте като малоумни, изобщо защо ''като''. Много си се объркал ти или който и да е друг от тук, че ще слушам точно вас. Критики,мнения и каквото и да било друго, от антиспортисти не приемам.
Moneyweather, аз имам предостатъчно хора, които ме подкрепят и смея да твърдя, че едно 70% от хората, които познавам, ме подкрепят и супер много ми се радват. Да не говорим пък за чужденци. Най-важното е, че аз се харесвам, изобщо не се впечатлявам от някакъв си форум кой колко ме одобрява и какво мисли за килограмите или силовите ми постиженияПоне знам накъде съм тръгнала, тия и след 10 години ще са в тоя форум.
Споделям резултати, собствени постижения. Който се мотивира - евала. Който хейтва, по-добре да се замисли какво прави с живота си и защо е толкова озлобен - детството ли е виновно, де да знам...
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...76014101_n.jpg
Последно редактирано от BaffaLsc : 06-19-2014 на 10:40
Не се и опитвай да ги разбереш - няма да можеш! Прави ли ти впечатление, че от всичките хейтъри до тук, нито един не е казал как се казва, нито един не е качил снимка, нито един не е споделил някакъв опит. Как му се вика на човек, който само отправя някакви измислени критики, с цел заяждане /защото няма какво да прави/, но никога не е качвал своя снимка или нещо от сорта. Аз ти казах, имам подозрения,че съм по-яка от тях и те се комплексират... твърде вероятно за жалост.
Значи се обясняваш 10 страници, как не ти пука за нашето мнение? Иронията е кучка ...
n00bs
Дам, толкова си яка, че чак мозъка ти се е нацепил, като гледам словесните ти шедьоври.
хахахаха, путко заспала, тренирал съм 15 години плуване, съотборничките ми имаха тела, каквито никоя лостова шматка като теб не може да направи, защото тия щанги произвеждат зобещи балони.
Къде си тръгнала, ти си селянка, щом смяташ, че хората извън Перник са чужденци.
Смятай колко си образован и интелигентен. По-тъп, моля те!
#dabudeshgadnozatapen
Пишат се някви работи и нищо .... 15 години бил плувал и съотборниците му били имали хубави тела, но той не...бла бла бла