- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Ще се побъркам от нерви. Айде, да минава тая седмица, да се свършва. Изцедена съм психически вече.
http://www.vbox7.com/play:69893ecd23 Ааааа !!!
Последно редактирано от AnarchyBoy : 06-19-2014 на 19:33
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Английски. Времена. Глаголи. Фрази. Conditional-и. Reading. Listening. Writing. Английски. :/
Не мога да повярвам за няколко дни как ми се преобърна живота.Знам че не правя грешка,искам да се измъкна от тая дупка,в която бях цяла година,но защо така ще ми се пръсне сърцето?Буквално ще се пръсне...страх ме е и не знам защо.май е време наистина да потърся професионалната помощ.
Иначе...добре мина вчера.Е,добре е мнооого оптимистична версия,но все пак.Подадох си оставката на единия шеф,сега остава другия.И в понеделник наново-работа,колеги,шефове...Поне сега перспективата е много по-хубава и си заслужава.Макар че е прекалено хубаво че да се случва на мен..........
Много кофти нещо е това да си заедно с някого всеки ден в продължение на 3 години, а накрая да се разделите, макар и за два месеца. Брр. Като затворя очи усещам ръцете му, усмивката му, топлината му. А като ги отворя....
Мех.
Споко, август е близо.
Бивам. Снощи нещата бяха тръгнали да се сговняват тотално, но после се изясниха. Жалко, че някои хора са такива путки и въпреки всичко нямат смелостта да кажат истината в очите. Но те губят.
Англичаните са жалкари.
Welcome to the Jungle...
Мисля, че е крайно време да го закрия тоя фейсбук веднъж завинаги.
И аз все си го мисля, обаче все не се решавам. Въпреки че почти спрях да го използвам, пак ме дразни от време на време.
Колко е нагъл понякога! Щом така ще си играем - добре. Ама не знам колко пъти да му обясня, че тия игри аз съм ги измислила и, че ще съжалява ако започна да действам без да се съобразявам с неговите чувства. Нямала съм била повод да мрънкам! Тия неща аз ги решавам!
I`m trying to make your dreams come true...
Взети изпити - 1/3. Само останалите изпити и с повече от 3 ако ги взема ще съм най-щастливия ;d
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Някой се оплака, че само за учене говорим, та аз пак да се намеся. Имам около 12 часа и 4 доста неприятни теми за учене и това ме очаква следващите няколко дена. Нека ми, като всичко в последния момент правя така ще е.
Все повече започвам да съжалявам оставането ми в БГ всеки изминал ден ;3
Иначе ми е много хубаво в редките моменти, в които не мисля за история, лекичко, приятно и влюбено, бях забравила какво е чувството. ;3
Супер зле...тъжна, мооже би забравена и много раздразнена че няма на кой да си излея чувствата (знам ,че звучи тъпо и банално но ...така се чувствам.)![]()
И аз с това се утешавам.
Ох, доволна съм. Толкова ми е добре, че се чудя какво да правя и захващам да търся под вола теле вече. Дано да ми отдели време да поговорим довечера и да се убедя, че си въобразявам.
Имам мускулна треска от вчера, което ме прави още по-доволна! Дано днес най-сетне успея да изляза да карам колело, че не ми се ходи пак на фитнес.
И тук да си постна въпроса, който е насочен конкретно към варненлии - споделете каква е ситуацията, наистина ли е толкова зле положението? Имам приятели, които идват от Германия на почивка в Златни, летят в средата на следващата седмица.
Последно редактирано от PinkPan7her : 06-20-2014 на 10:45
Между тъжна и щастлива съм
1- Щаслтлива съм защото отивам на парти.
2-Тъжна защото не мога да изляза с момчето в което съм лудо влюбена и ще трябва да чакам 2-3 дена за да излезем отново.
Но нека бъда позитивна, защото поне ще излизаме на още срещи.
Не съм от варна,но положението е зле.Не се знае как ще е в средата на следващата седмица,но поне това,което дават по телевизията е брутално.Има вече 12 смъртни случая и продължава броенето.
А аз продължавам да съм на ръба на нервна криза!Мразя се!!!!Омръзнало ми е да съм такава,но това с психиката трудно се лекува.Винаги съм била така.Като бях много малка една в детската ми каза че ми е скъсан и грозен чорапогащника и моя милост се съсипа от рев.Още ми се реве като се сетя.И сега вместо да се радвам че се отървавам от тая фирма,дето не получих нито уважение като хората,нито парите бяха навреме и кой знае колко....и аз съм се затръшкала какво ще си помислят,как да им кажа че напускам и т.н.Такова хубаво бъдеще ме чака,а аз съм пред инфаркт,защото съм на прага и не смея да направя последната крачка.Новото е по-хубаво от очакванията ми и може би точно това ме влудява-аз кога съм получавала нещо толкова хубаво на тепсия?Никога!Вече сериозно се замислям да ходя на психолог...
алелелелей
Мех. Поне мина. Не знам какви ги сътворих, нооооо... Абе, докарах го. По-малоумно съчинение не съм писала през живота си, ама айде, ако е граматично правилно, всичко е Ок.
Да си дочета Кери и ме чакат Ад и Роуз Мадър. Най-накрая ще имам време да чета! Какво да направя, като обичам да чета вечер, а през учебната година почти всички вечери съм развалина? Ох, лято, липсваше ми! ^^
Хайде да ми е честита първата заплата официално.
Днес мина идеално иначе, само дето се притеснявах толкова. Ама пак се чувствам претрепана от всякъде.