.
Отговор в тема
Страница 13 от 18 ПървиПърви ... 391011121314151617 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 431
    Мега фен
    ми тогава и нас всички в тоя форум трябва да ни затворят за дето взаимно сме се обиждали................... хайде де, не виждаш ли че това е концлагерно поведение, ....................... а отделно по тази логика, това че тази жена я уволняват не е ли също един вид обида и към нея.

кои двете са прибрали в Русия.
    Последно редактирано от defender : 06-23-2014 на 15:30

Мега фен
    ако мислиш, че им помня имената ;/ Някви дрисли квичаха в една църква и има лепнаха на 2 от тях неадекватни присъди.

а аз обиждам теб и климатроника - не че е правилно, но не сипя лайна по адрес на цели групи хора, които с нищо не са го заслужили. Плюс това никой тук не е публична личност => квото и да си пишем не носим кой-знае каква отговорност пред обществото.

Вашите изказвания (твоите и на климатика) са си за затвор ако бяхте журналисти или политици. Или най-малкото преждевременно прекратена кариера. Което се е случило и с оная грузинска свиня, която си е въобразила, че може да дава акъл на хората с кого да си лягат. Не стига, че е дебела, грозна и тъпа, ами злобна и лъжлива за капак. лол.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ако мислиш, че им помня имената ;/ Някви дрисли квичаха в една църква и има лепнаха на 2 от тях неадекватни присъди.
    да, сетих се, ами че те нарушиха обществения ред, тва си беше хулиганство и вандалство, нормално, да ги затворят.

ми щом за такива неща уволняват хората, добре, те ако решат тогава могат да си намерят всякакви причини да затварят хората по затворите .........

при комунизма ги затваряха в затворите, а сега репресират с уволнения.
    Последно редактирано от defender : 06-23-2014 на 15:52

Никъде няма пълна свобода на словото, има медийна цензура и винаги се използва в ползата на този, който държи закона и правилата. Трагедията е там, че зад тази демокрация, която уж се разграничава от комунизма с нейната ,,свобода'' - се крие същия диктат и е още по-зле, защото в единия случай знаеш, че ти е забранено, а в другия - само те подмятат и лъжат с това.

А иначе да бяха за затвора всички наши репортери, журналисти, депутати...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    влез играй няколко Доти, като видиш славянски никове питай ги откъде са и ако са украинци ги питай кво им е мнението по въпроса

бас хващам, че ще останеш учуден.
    хахаххаха, не знам кой би се заинтересувал от мнението на геймърите, наистина.
    Малко групи хора успяват да се доближат до почти 100% показател в нещо, при геймърите 50% са полуидиоти, 49% са пълни, а под 1% са нормални и здравомислещи хора.

Мега фен
    ^изобщо не опира до това образовани ли са или не са. Че има много олигофрени и капути съм съгласен, но в крайна сметка нали за на хората мнението идеше реч.

Мега фен Аватара на an7raks
    Защо питате какво мислим за шибаните педали, като не ви интересува и си баете своето?

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Защо питате какво мислим за шибаните педали, като не ви интересува и си баете своето?
    kude se gubish, da ne si na lqvo ot Asparuhoviq most.?

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    kude se gubish, da ne si na lqvo ot Asparuhoviq most.?
    Поплувах макло ас...
    Не, в майнатаун бях събота и неделя.

правили кални бани уе : ? гледай, хората от Перника идват с лодки, въдици и харпуни. армията се засрами и избяга в плач (че едно военно поледение добровоците сигурно го изчистиха) ..
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-23-2014 на 16:46

Правих аз... Колата, ако можеше да ме псува, щеше такива майни да ми тегли...
    Мани майтапа и конспиративните теории, в Аспарухово положението е много зле... Не знам дали им пуснаха тока и водата даже...

еми 30 жертви от ромската махала, не официално..
    абе и на мен ми се ходише да помагам, ама сам не ми се ходи пък и съм в сесия, нали се сещаш :@

еми 30 жертви от ромската махала, не официално..
    абе и на мен ми се ходише да помагам, ам сам не ми се ходи пък и съм в сесия, нали се сещаш :@
    Дано да е поотмило повечко мангалоиди... Те не са проблем, кофтито е, че 10-тина човека са си отишли и едно дете още се издирва... :/

11 + 2 деца, ако не са го намерили едното.. Фъв фацебоок групата давата, как циганите ограбвали квото видят и се редяли за опашка главно те за помощи.. пък по ТВ даваха, как те били най-работливи ..
    Между другото циганите в такива ситуации си помагат много по-задружно от нас..
    ама мен сега ще ми тежи на съвеста, че не отивам да помагам, макар че има хиляди доброволци и организации...

11 + 2 деца, ако не са го намерили едното.. Фъв фацебоок групата давата, как циганите ограбвали квото видят и се редяли за опашка главно те за помощи.. пък по ТВ даваха, как те били най-работливи ..
    Между другото циганите в такива ситуации си помагат много по-задружно от нас..
    ама мен сега ще ми тежи на съвеста, че не отивам да помагам, макар че има хиляди доброволци и организации...
    Те чак от максуда мангалите са мигрирали натам за помощи...
    Аз пуснах няколко СМС-а, ама до толкова... Не виждам с какво мога да съм им полезен...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Те чак от максуда мангалите са мигрирали натам за помощи...
    Аз пуснах няколко СМС-а, ама до толкова... Не виждам с какво мога да съм им полезен...
    отводняване и чистена на кал с кофи и лопати..
    иначе и аз 2 СМС пуснах. Поне парите да отидат там където трябва..

Мега фен
    1) Най-масовите самоубийства са в скандинавски страни.
    2)За икономика на Русия можем само да мечтаем.
    3) Сам си отговори защо 94 година футболния ни отбор стига до финалите на световното и после как държавата изчезва и всички се озоваме на последно място в класацията. Сам си отговарям и потвърждавам, че през социализма сме били Швейцария на Балканите.
    4) Ако си мислиш, че някъде по света хората в пармалента се избират пряко, значи си за лудницата. Повече от половината европейци не си познават лидерите. Ако ще и мажуритарна система да направим - няма да има съществена промяна. Купуването и продаването на гласове и използването на циганите няма да спре. Когато новия ГЕРБ дойде на власт и всички гласувха за него и имаха надежда - видя ли кво стана? Или за СДС-то? Щото ако щеш вярвай, ама който и да се добара до власт - нищо не прави, а и вече квото и да направи- България е погребана.
    5) Искам да кажа, че никой не се е възползвал от тези малки държави, защото целта им е била системата да победи. А една малка държава лесно се управлява.

На ясно съм, че през комунизма също е имало гафове и мръсотии, но сме имали държава и сме прогресирали, хората не са били бедни.

Ако твърдиш, че всичко е заради манталитета и самите нас, отново потвържаваш, че сме по-близо до славянска Русия и трябва да дружим с нея.
    1. Да, и сигурно хората се самоубиват от бедност там....
    2. Искаш да кажеш, че за природните и блага можем да мечтаем, щото те НЯМАТ индустрия.
    3. Футбол - ти сериозен ли си? Били сме Швейцария на балканите щото футболистите ни достигат до четвъртфинал на световно 5 години след падането на комунизма? Ти повече неща да си изсмучеш от пръстите не можа ли? И въпросче: Що по времето на комунизма(50 години) не сме стигнали до четвърт финал, а стигаме след като пада?

4. Демокрацията, щеш или нещеш работи за много страни по света. И те просперират и нямат нужда от терор за да си държат гражданите в държавата. И какво, имало купуване и продаване на гласове, проблем който в нормалните държави е разрешен повече или по-малко, но не е съществен.

А твоето разрешение е изцяло да забраним гласуването и диктатора на България да се назначава пряко от Москва.
    Това как е по-добро? Значи ти по същество твърдиш, че българите не сме способни да се управляваме сами, а същевременно бучиш, че запада ни са мешал в работите?

Смешното е, че ако беше прочел Оруел, е точно ти нямаше да забележиш, но си жив продукт на тоталитарна система, горното беше блестящ пример за двумисъл, мразиш външен враг който са ти казали да мразиш, не ти трябва свобода, не търсиш вината на тези на с властта.
    Щеше да е много забавно, ако не беше тъжно. Дори плашещо.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    @Aeternal
    Понеже нямаш коментар, в който да не плюеш по комунистите и Русия да ми отговориш на един въпрос.
    Къде щеше да е България след 45-та без тях, какво щеше да е България след 45-та без тях ?
    Да те видя, колко ти е продухан мозъка и дали имаш обща представа от историята, щом само за нея говориш.

1) Не всичко е пари.
    2) Русия се срива със смяната на строя, но след това бързо се възтановява, заразлика от Запада - https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...69411363,d.bGQ

3) Да, ФУТБОЛ. Всички богати държави иневестират за жалст в него. И не само, още в колко спорта сме били на върха? 94-та година все още сме запазили част от миналата система и държавата ни се крепи. След това всичко изчезва.
    4) Демокрацията работи само за империализма и мене ме интересува нашата държава, която изчезна тотално, а ти продължаваш да ревеш, че политиците на другите държави били някакви кристални деца, интересуващи се за хората. Ужас, каква прокуба.. хаха заблуда.
    Моята идея е да се отървем от досегащните ни политици, да променим системата и да водим близки отношения с Русия. Най-добре е да се обединим с други държави за допълнителна сила.
    Не съм продукт на тоталитаризма, не съм живял в такава държава, само знам, че ти си роб на капитализма.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    @Aeternal
    Понеже нямаш коментар, в който да не плюеш по комунистите и Русия да ми отговориш на един въпрос.
    Къде щеше да е България след 45-та без тях, какво щеше да е България след 45-та без тях ?
    Да те видя, колко ти е продухан мозъка и дали имаш обща представа от историята, щом само за нея говориш.
    Какво ще видиш ти,бе? Сам си каза че си пълна нула по история
    Да, вярно е, че Сталин се застъпва за намаляване на санкциите след WW2 за България като съвоюваща страна.
    Но, не знам защо цари тази заблуда, че ако го е нямало СССР, тук е нямало да има едва ли не нищо.
    Да, вярно е също, че болните амбиции на оня педераст Фердинант, който в желанието си да се изяви като ориенталска принцеса и да седне на трона в Инстанбул (Цариград) ни набиват в две национални катастрофи, всъщност още един пример защо едновластието е лошо нещо. Ако някой беше сложил педала на мястото му, сега можеше да е друго положението.
    Да, вярно е също, че 50-те години започва една тежка индустриализация на страната, което обаче откъдето и да го погледнеш е тотална глупост. Защото на държава, която има отчайваща нужда от лека промишленост, хората не са имали дрехи, вилици, изобщо стоки от първа необходимост, а Червенков решава, че ние ще развиваме тежка металургия и машиностроене. Без ресурси.
    Аз съм много зле с икономиката като цяло и избягвам да говоря по тази тема, но от обща култура съм наясно, че за да съществува един завод трябва да има достъп до 3 неща:
    1.Транспорт
    2.Енергия
    3.Суровина
    Транспорта как да е, не сме чак толкова планинска държава, пък и немците са построили бая жп линии, строят се и нови.
    Енергията е малко по-сложна, АЕЦ-а почва да работи доста по-късно, но се строят доста ТЕЦ-ове така че, положението горе-долу адекватно.
    Със суровината обаче удряме голямата греда. Руда нямаме и я внасяме от СССР. Обаче тая желязна руда докато дойде от Урал до Кремиковци става златна. И като се преработи, понеже нямаме развито машиностроене желязото и чугуна го продаваме пак на СССР.
    Изобщо какъв е големия принос на комунизма, че построиха едни огромни, монументални заводи и комбинати които няма как да бъдат натоварени до такава степен, че да станат рентабилни.
    А това, че ни обрекоха на изолация? Това, че след срива на затворената им система тези предприятия загинаха, те бяха и ограбени де, но и загинаха защото не могат да се съревновават със западните им конкуренти.
    Писателя Георги Марков, който е и инженер пише, че през края на 60-те години цената на синия камък произведен в Девня е два пъти по-висока от тази на Белградските химически заводи.

Мега фен Аватара на RagioL
    Какво си се разревал като путка?

България преди комунизма е била в такава бедност и е царяло глад на всякъде, че и Русия да я нямаше, пак шеше да дойде Комунизъм. Сега е същото. И заводите затвярят не заради комунизма, ами заради демокрацията.

Мега фен
    1) Н
    Не съм продукт на тоталитаризма, не съм живял в такава държава, само знам, че ти си роб на капитализма.
    Cъживяването на износа на полезни изкопаеми, в частност нефт и газ, в краят на 90-те години е основна предпоставка за съживяването на икономиката, която в последните години отбелязва значителен растеж. Проблем пред по-нататъшното развитие остава неефективната съдебна система, като и мафията, която все още продължава да оказва значително влияние. Оборотът само на бизнесът с наркотици е около 8-9 млрд. долара, при държавен бюджет от 20 млрд. [1]. Географската разлика в икономическото развитие е значителна. Москва, в която живеят 7% от населението допринася с 27% от бюджетните постъпления.[2]

С тях искаш да се обвържем близко? Ти четеш ли като пишеш? Или като го плесна тоя линк, поне прочете ли го? Щото
    "Cъживяването на износа на полезни изкопаеми, в частност нефт и газ, в краят на 90-те години е основна предпоставка за съживяването на икономиката" потвърждава много ясно това което аз казах, че те нищо не произвеждат, а само изнасят суровини.
    Последно редактирано от Aeternal : 06-23-2014 на 19:16

Мега фен
    България преди комунизма е била в такава бедност и е царяло глад на всякъде, че и Русия да я нямаше, пак шеше да дойде Комунизъм. Сега е същото. И заводите затвярят не заради комунизма, ами заради демокрацията.
    "Никога нямаше да има комунизъм в България ако не беше червената армия, както и никога не е имало пролетариат."
    Стефан Цанев

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Cъживяването на износа на полезни изкопаеми, в частност нефт и газ, в краят на 90-те години е основна предпоставка за съживяването на икономиката, която в последните години отбелязва значителен растеж. Проблем пред по-нататъшното развитие остава неефективната съдебна система, като и мафията, която все още продължава да оказва значително влияние. Оборотът само на бизнесът с наркотици е около 8-9 млрд. долара, при държавен бюджет от 20 млрд. [1]. Географската разлика в икономическото развитие е значителна. Москва, в която живеят 7% от населението допринася с 27% от бюджетните постъпления.[2]

Със тях искаш да се обвържем близко? Ти четеш ли като пишеш? Или като го плесна тоя линк, поне прочете ли го? Щото
    "Cъживяването на износа на полезни изкопаеми, в частност нефт и газ, в краят на 90-те години е основна предпоставка за съживяването на икономиката" потвърждава много ясно това което аз казах, че те нищо не произвеждат, а само изнасят суровини.
    абе бунаК, вземи прочети цялата статия. Като губи пазарите си, защото са изместени от Запада, кво искаш да продава, - москвичи ли? Разпада на СССР я срива много ясно и сега отново се възтановява. Най-голямата трагедия на 20-ти век е края на СССР. Я сравни Русия преди 89 каква е била, както и всички соц страни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си