.
Отговор в тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 260

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ние сме на 20-ти. Видях я и съм доволна.

Мега фен Аватара на Dagichka
    ние сме във вторник най-накрая официално ще приключи :3
    добре ли е чак сега да осъзная, че няма как да кандидатствам в двата университета, където исках, защото графиците им се разминават и ако евентуално ме приемат в единия, трябва веднага да се запиша преди да съм разбрала дали съм приета в другия здравее да е :д

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Dagichka, масово хората кандидатстват в повече от един ВУЗ. Просто си дръж сроковете под око...

Но имам и въпрос - сега на 23 юли ще подам документи, но има голяма вероятност да замина за Слънчев бряг цялото лято. Мисълта ми е след като съм ги подала дали е възможно родителите ми от мое име да ме записват евентуално за второ или трето класиране, или ако съм приета с това което искам още тогава, да внесат семестриалната такса и да ме запишат за желаната специалност? Таксите също ли са по 30лв като за първо класиране или се преминава автоматично, защото навсякъде ми говорят различно?

Мисля че ти лично трябва да се запишеш, но за всеки случай питай в унито, там ще ти кажат най- точно как стават работите

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мисля, че става със заверено пълномощно при нотариус.

Цитирай Първоначално написано от ByK Виж мнението
    Dagichka, масово хората кандидатстват в повече от един ВУЗ. Просто си дръж сроковете под око...
    е да, но нещата ще станат, ако на първо класиране в СУ не ме приемат в никоя искана специалност и автоматично ще продължа на второ, без да ми искат диплома оригинал (доколкото разбрах от сайта им :д) виж и ти за университета, който те интересува, там си пише кое как

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Не искам да бъда лоша, но честито на всички, които са решили, че е добра идея да се явят само на редовния по история
    ps толкова се радвам, че съм решила да се родя по-рано ;d

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Втората тема 927-1018 всъщност не е толкова лоша, но и аз се радвам,че ми се падна в пъти по-лесна
    Успех на всички и дано Ви приемат.
    При мен се оказва,че правните дисциплини ми изнасят повече от историята. Странно.
    maDamn

Не е лоша темата,но е тегава от гледна точка на обем и фактология;но като знам как предвиждах,че ще има 2 теми от Ново време съм доволна. Имам чувството,че пак ще има много двойки обаче..

Голям фен Аватара на nadetyYy
    Oценки от матурите: по БЕЛ - 5,96, по география - 5,85.
    Явих се на предварителен изпит в ИУ Варна /география-тест/ - 5,75.
    Ще кандидатствам за специалност Бизнес информационни системи и се двоумя коя от двете оценки да се включи в балообразуването. Вярно ли е, че приемат повече тези кандидат-студенти, които са кандидатствали с оценката от изпита?
    Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!

15.08.2011г.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от nadetyYy Виж мнението
    Oценки от матурите: по БЕЛ - 5,96, по география - 5,85.
    Явих се на предварителен изпит в ИУ Варна /география-тест/ - 5,75.
    Ще кандидатствам за специалност Бизнес информационни системи и се двоумя коя от двете оценки да се включи в балообразуването. Вярно ли е, че приемат повече тези кандидат-студенти, които са кандидатствали с оценката от изпита?
    не се ли гледа общият бал?
    Последно редактирано от OoVasKoO : 06-24-2014 на 12:40

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Общият бал се гледа, официално не се гледа кой с какво е кандидатствал, но в действителност може да правят разни схеми.
    Утреще подавам документи за там.

Супер фен Аватара на psych0
    Някой да е подавал документи за СУ онлайн ?
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Промених си малко предпочитанията. Ще влизам в ТУ с 1-во и 2-ро желание - КСИ и Телекомункации. 2 курс се записвам в http://softuni.bg

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Цитирай Първоначално написано от psych0 Виж мнението
    Някой да е подавал документи за СУ онлайн ?
    Не, аз бях на място. И те съветвам ти също да пробваш, много хора се бъркат като цяло с попълването на платформата онлайн..... наистина чаках около час и половина на опашката, но по-добре така, отколкото да ти анулират молбата, лично за мен. Успех..

ох, нали може и на място?? аз като четох там за откриване на профил само бяха дадени опции чрез банков път и се хванах за главата :д мисля другата седмица да отида и да пусна, ей така като резервен вариант *ама ако ме приемат не знам какво ще правя, че ми се ще в уасг, ама сроковете им се разминават да му се невиди :с*
    днес официално се дипломирах имам най-високата диплома в класа, една от най-високите оценки от изпитите по професия и съответно от камарата на строителите и ала бала ме наградиха, 50лева в пликче хаха не е зле :3

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Кандадатствах, самата процедура е страшно бърза, но докато се ориентираме беше сеир. Вече са ни обновили профилите в системата.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    ^Да, и аз това забелязах. Вече почти всичко е оправено... и ще се пържим до 15-16 юли като обявят класиранията
    Стискам палци на всички :P

ако отида на място някой знае ли документите дали се заплащат също? :д предпочитам да си ги купя и да си ги попълня на спокойствие вкъщи и после да се върна вече да ги подам..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    ^Да, и аз това забелязах. Вече почти всичко е оправено... и ще се пържим до 15-16 юли като обявят класиранията
    Стискам палци на всички :P
    Казали са на 11-ти и вярвам, че тогава ще ги изкарат след като за изпита им трябваха по - малко от 24 часа.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Dagichka, ако решиш да се записва на място плащаш само таксата от 30 лв. и после чакаш пред Информационното бюро. Няма никакви други.
    YSFM, нещо не те разбрах - не говорех за резултатите от изпитите, а за самите класирания - когато изкарат, кой с какво е приет :P Ако пак нещо не съм светнала - съжалявам, малко съм руса /да не кажа много/

ясноо, мерси отказах се да кандидатствам, класирането излиза твърде рано и ако нещо дипломата трябва да я дам, пък ми се ще първо в другия да разбера и ако стане там да си се запиша.. пфф, много е гадно така.
    успех на всички ни де, дано ни приемат там, където искаме и тва е :3

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Dagichka, ако решиш да се записва на място плащаш само таксата от 30 лв. и после чакаш пред Информационното бюро. Няма никакви други.
    YSFM, нещо не те разбрах - не говорех за резултатите от изпитите, а за самите класирания - когато изкарат, кой с какво е приет :P Ако пак нещо не съм светнала - съжалявам, малко съм руса /да не кажа много/
    На 11 излизат класиранията Сега майтап не говорим за ВИНС-а

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Уау само като видях колко желаещи има за психологията и публичната администрация се хванах за главата .. ако не се лъжа там са доста малко местата, пък конкуренцията е убийствена.. успех на всички Ви желая, най-вече на програмистите ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си