- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Випуск 2014/КСК 14
Раздадоха ни дипломите вчера на нас.
Ние сме на 20-ти. Видях я и съм доволна.
ние сме във вторник най-накрая официално ще приключи :3
добре ли е чак сега да осъзная, че няма как да кандидатствам в двата университета, където исках, защото графиците им се разминават и ако евентуално ме приемат в единия, трябва веднага да се запиша преди да съм разбрала дали съм приета в другия![]()
здравее да е :д
Dagichka, масово хората кандидатстват в повече от един ВУЗ. Просто си дръж сроковете под око...
Но имам и въпрос - сега на 23 юли ще подам документи, но има голяма вероятност да замина за Слънчев бряг цялото лято. Мисълта ми е след като съм ги подала дали е възможно родителите ми от мое име да ме записват евентуално за второ или трето класиране, или ако съм приета с това което искам още тогава, да внесат семестриалната такса и да ме запишат за желаната специалност? Таксите също ли са по 30лв като за първо класиране или се преминава автоматично, защото навсякъде ми говорят различно?
Мисля че ти лично трябва да се запишеш, но за всеки случай питай в унито, там ще ти кажат най- точно как стават работите![]()
Мисля, че става със заверено пълномощно при нотариус.
Не искам да бъда лоша, но честито на всички, които са решили, че е добра идея да се явят само на редовния по история
ps толкова се радвам, че съм решила да се родя по-рано ;d
Втората тема 927-1018 всъщност не е толкова лоша, но и аз се радвам,че ми се падна в пъти по-лесна![]()
Успех на всички и дано Ви приемат.
При мен се оказва,че правните дисциплини ми изнасят повече от историята. Странно.
maDamn
Не е лоша темата,но е тегава от гледна точка на обем и фактология;но като знам как предвиждах,че ще има 2 теми от Ново време съм доволна.Имам чувството,че пак ще има много двойки обаче..
Oценки от матурите: по БЕЛ - 5,96, по география - 5,85.
Явих се на предварителен изпит в ИУ Варна /география-тест/ - 5,75.
Ще кандидатствам за специалност Бизнес информационни системи и се двоумя коя от двете оценки да се включи в балообразуването. Вярно ли е, че приемат повече тези кандидат-студенти, които са кандидатствали с оценката от изпита?
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
Общият бал се гледа, официално не се гледа кой с какво е кандидатствал, но в действителност може да правят разни схеми.
Утреще подавам документи за там.
Някой да е подавал документи за СУ онлайн ?
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Промених си малко предпочитанията. Ще влизам в ТУ с 1-во и 2-ро желание - КСИ и Телекомункации. 2 курс се записвам в http://softuni.bg
ох, нали може и на място?? аз като четох там за откриване на профил само бяха дадени опции чрез банков път и се хванах за главата :д мисля другата седмица да отида и да пусна, ей така като резервен вариант *ама ако ме приемат не знам какво ще правя, че ми се ще в уасг, ама сроковете им се разминават да му се невиди :с*
днес официално се дипломирахимам най-високата диплома в класа, една от най-високите оценки от изпитите по професия и съответно от камарата на строителите и ала бала ме наградиха, 50лева в пликче хаха не е зле :3
Кандадатствах, самата процедура е страшно бърза, но докато се ориентираме беше сеир. Вече са ни обновили профилите в системата.
^Да, и аз това забелязах. Вече почти всичко е оправено... и ще се пържим до 15-16 юли като обявят класиранията
Стискам палци на всички :P
ако отида на място някой знае ли документите дали се заплащат също? :д предпочитам да си ги купя и да си ги попълня на спокойствие вкъщи и после да се върна вече да ги подам..
Dagichka, ако решиш да се записва на място плащаш само таксата от 30 лв. и после чакаш пред Информационното бюро. Няма никакви други.
YSFM, нещо не те разбрах - не говорех за резултатите от изпитите, а за самите класирания - когато изкарат, кой с какво е приет :P Ако пак нещо не съм светнала - съжалявам, малко съм руса/да не кажа много/
ясноо, мерсиотказах се да кандидатствам, класирането излиза твърде рано и ако нещо дипломата трябва да я дам, пък ми се ще първо в другия да разбера и ако стане там да си се запиша.. пфф, много е гадно така.
успех на всички ни де, дано ни приемат там, където искаме и тва е :3
Уау само като видях колко желаещи има за психологията и публичната администрация се хванах за главата .. ако не се лъжа там са доста малко местата, пък конкуренцията е убийствена.. успех на всички Ви желая, най-вече на програмистите ;д