- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Аз не искам просто по-мека коса. Искам подредени кичурчета, живинка и блясъкк <33
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Някакъв продукт за лице, който да изравнява тена или пък да заличава бледи петънца?
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
ББ крема на Гарниер ми върши работа за това.
http://3.bp.blogspot.com/-s7ImRygjCj...KU/s1600/1.jpg
-Извиването на мигли вреди ли по някакъв начин?
Някой да е ползвал студена кола маска? И как точно се действа с нея?
Друго питане - последно се къносвах с уж натурална къна (само веднъж), но реших, че си искам естествения цвят и си купих боя с цвят, близък до моя.. Въпроса е.. дали ще стане нещо, защото съм чувала, че боя след къна не хваща..
Да ама преди също съм се къносвала и след това боядисвала и е ставало.. вярно че къната беше някаква измислена, ама все пак..
4XCOKИ
Някой да предложи коректна агенция за промоутъри/раздавачи на флаери по морето, ако има опит. И мнения за длъжността
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ А за какви петънца говориш, като белечетата, които остават от пъпки или нещо друго?
Точно такива. Малко са и са мънички. Току що си взех този ББ крем, който ми препоръча.![]()
Последно редактирано от Bukuuu : 07-02-2014 на 10:17
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Ами и аз ги имам понякога тези, появяват ми се под крайчетата на очите отвън и ми се получават, когато спя с котката и е имала допир до лицето ми.Като си измия лицето след малко изчезват сами, но се прикриват с това кремче.
После кажи дали си останала доволна?
искам да са направя хидратираща маска на лицето, че след тоя плаж направо я състарих. Някакви идеи?
Смеси по 1 супена лъжица портокалов и лимонов сок с купичка пълномаслено кисело мляко. Разбий до получаване на еднородна смес. Нанеси за 20 минути, после измий с хладка вода.
Според мен ще е добра, и аз и се каня.
Някой знае ли в кои магазини мога да намеря дънкови поли? http://www.misssugarlondon.com/image...3-29441700.jpg (например)
20-тият рожден ден на приятеля ми е другата седмица и нямам НИКАКВА идея какво да му взема.. вие какво подарявате на вашите? Малко помощ,моля ;д
Моля препоръчайте ми хидратиращ лосион за тяло,защото кожата на краката ми е много суха.Пробвала съм какви ли не (AVON,Oriflame,johnson baby oil,Bettina Barty..)и пак никакъв ефект.
И аз имам такъв проблем, какви ли не кремове използвам, никакъв крем не помага. Опитай с кокосово масло, аз това използвам в момента и е прекрасно, наистина! Ако харесваш миризмата на кокос особено... но пък ако не я харесваш има и такова, на което му е премахната миризмата.
Здравейте! Купих си този епилатор: http://www.technomarket.bg/products/09122376/neo-le-359 , но не мога да разбера защо не ми захваща косъмчетата .... по принцип колко дълги трябва да са .. :/
Не ме игнорирайте, инаК ще пусна цяла тема!
Как да се отърва от сланинките отстрани на талията?И как бедрата ми да са по-тънки?
Каквото и да правя (скачане, тичане, клякане), най-много натоварени са ми прасците, а не искам.
И какво да правя, за да имам мега тънки ъъ ръце/мишници, така че да не са мускулести и здрави
И мамка му, как се намалява бюст?Не че ми е кой знае колко голям, но съм по-скоро фен на малките тситси.
![]()
4XCOKИ
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...