.
Затворена тема
Страница 54 от 157 ПървиПърви ... 44450515253545556575864104154 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 3909
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    обяснява че без Русия сме за никъде
    => говори за патриотизъм.

'
    Пусни после и един сърч да видиш като идва турската измет на балканите кой идва да мре, че да ни освобождава - ама не от икономически интерес
    пхахаххахахаааххах Да, от любов идват рицари да ни спасяват аххааххааххахааахха

пхахаххахааха

мале лелеле
    За си правят тук държава и ограбват златото на цял Константиноп хахаха Наивнино си еййй.. Духовната им основа, на която са се държали и идват тук е именно вярата, че ще ходят в рая кат умрат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    В исторически план или в момента?
    в момента говорим

Мега фен
    същото, което написа за западна европа, клизматроник, важи и за русия.

и не помня да съм казвал, че имам намерението да лижа чиято и да било "ку р ви". Т'ва е твоя работа, твой начин на мислене и твои разсъждения. Сипвай ми после, ама ти си този, който обяснява, че трябва да се 'лиже' или едното, или другото. Нз кой е родоотстъпника в този случай, а най-нелепото е, че не се имам ни най-малко за патриот, националисти и тем подобни простотии. И все пак си ми гнусен и ме дразниш на някво фундаментално ниво. Тия глупости ако ги заприказваш на някой адекватен българин ще те строши от бой, помни ми думите.

Ти сериозно си много необразован, климатроник.
    Знаеш ли кога са били средните векове?
    Ленин успява с Октомврийската революция защото преди нея огромната част от руския народ са шибани крепостници, буквално роби, купувани и продавани на цели села от помешеци.
    xD и пак ще успее

същото, което написа за западна европа, клизматроник, важи и за русия.

.
    Мхм И сега сигурно важи за редовна украинска армия, която се бие с цивилното руско население :Д

Мега фен
    аз наистина почвам да си мисля, че климатика и дифендър са платени писачи, колкото и параноично да звучи. Толкова подмолно приканване към подронване суверенитета на държавата и предаването й в чужди ръце не мисля, че би могъл да затвори здравомислещ човек.
    Абсурдно е просто.

edit; затвори = сътвори ;д
    Последно редактирано от Auriss : 07-15-2014 на 21:13

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    xD и пак ще успее
    Нямам търпение да видя как вмирисаната му на формалин мумия ще се дигне от мавзолея да покори света.
    Имбецил.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    в момента говорим
    Южен поток, АЕЦ Белене. Пълна мъгла и по двата проекта.
    Нищо не се приказва, нищо не се знае.
    И Русия и ЕС си дърпат конците както могат и нашите в усилието си да се огъзят на 2 места се вкарават в страшно комични ситуации.

Мега фен
    ОФИЦИАЛНО: САЩ имат договор с извънземна раса от 1954г.!

http://bradva.bg/bg/article/article-15451#.U8WZIUCCgy3

ПП: извънземните са виновни за всичко

Нямам търпение да видя как вмирисаната му на формалин мумия ще се дигне от мавзолея да покори света.
    Имбецил.
    Историята се повтаря. То така вечно не може да продължава. Не след дълго и тук ще започнат партизански войни, които ще предизивкат големи световни промени

Мега фен
    аз наистина почвам да си мисля, че климатика и дифендър са платени писачи, колкото и параноично да звучи. Толкова подмолно приканване към подронване суверенитета на държавата и предаването й в чужди ръце не мисля, че би могъл да затвори здравомислещ човек.
    Абсурдно е просто.

edit; затвори = сътвори ;д
    По-скоро дифендъра, седи си и си пуска няква пропаганда.
    Климатроника, кво да кажем за него, в бедната му глава се мътят някакви тежки мисли за бъдеща революция под егидата на Русия, която обаче не е баш Русия ами е нещо друго. Никой не знае какво точно. Но няма значение, русите ни обичат и ще ни спасят.

Мега фен
    Южен поток, АЕЦ Белене. Пълна мъгла и по двата проекта.
    Нищо не се приказва, нищо не се знае. .
    Това са най-печелившите проекти за България. Тая мъгла да не би Русия да я съдава - бат Байко 5 пъти си сменяше мнението за Белене - ще строим, ням да строим, после хамериканските посланици "демократично" дойдоха и орешака спря Южен поток и хвърли оставка.

Италия също признаха, че Южен поток е много важен за тях и печеливш, но хамериканците пак се намесиха дето никой не ги е канил.

Мега фен
    ^аха а лукойл, а газовата криза преди няколко години , а алексей петров къде ги забравяш ?

цялата българска мафия са руски протеженца.

поне да бяха западни, че дърпат конците някви копрорации и да наливат кинти, а то бедняци и селяндури кръстосват улиците с калашници и гранати по заръка на кремъл. и преди някой да се изцепи да си спомни убийствата около филчев

Мега фен
    а 'бат бойко' е искрящ и лъщящ пример за онова, което Итърнал спомена - хем се дупим на путин, хем се дупим на сащ. смех

Мега фен
    ОФИЦИАЛНО: САЩ имат договор с извънземна раса от 1954г.!

http://bradva.bg/bg/article/article-15451#.U8WZIUCCgy3

ПП: извънземните са виновни за всичко
    ЕТО ТОВА ВКЛЮЧВАНЕ ЧАКАХ!
    знаех си...!

Мега фен
    Историята се повтаря. То така вечно не може да продължава. Не след дълго и тук ще започнат партизански войни, които ще предизивкат големи световни промени

20-ти век се обади, иска си партизанския епос обратно.

Мега фен

20-ти век се обади, иска си партизанския епос обратно.
    той климатика не е стигнал до там с учебника по история. мине се не мине десетилетие може и да прочете последните страници

Мега фен
    той климатика не е стигнал до там с учебника по история. мине се не мине десетилетие може и да прочете последните страници
    Тва беше мн добро!
    Разсмя ме доволно:Д
    Няма да има време за четене, щото ще дойде световната ревоЛЮЗИЯ, няма да има бедни, а наш климатроник ще е бос оф ал босес.
    Цялата вселена ще съществува само заради него.
    Сталин ряпа да яде.

Мега фен
    абсолютно

Долу геометрията, да живее пролетариатът

Мега фен
    ^аха а лукойл,
    Лукойл в България не се държи от руснаци, а от холандци и банкери.

Едноличен собственик на капитала е „Лукойл Юръп Холдингс” ООД, Амстердам, Холандия

ПП: поредната майсторска заблуда на масите

Много ви е смешно, ама АКО така продължава, както е сега с фалита на болниците, банките и ВСКИЧО - няма да има 1, 2 години и все ще се намерят организатори, безредиците ще избухнат с много по-силни мащаби, а София ще е новия Киев.

Иначе сега Киев бомбандират жилищни квартали и убиват невнни жени деца и старци ! Вече убитите са хиляди. Емигриралите също. Ще дойде момента,когато Русия няма да се изтърпи и ще направи нещо Радвайте се ,че Путин е толкова мирно дитенце, сравнение с някои други, ако го заместят. Гадно е ,че САЩ и в двата случая печелят. Щото сега Украйна ще посиска да си върне Крим, ако Русия нищо не направи и си освободят Източна Украйна на цената с геноцид и конц лагери, които САЩ ги съветват да правят за пленниците -могат нацистите да нападнат Крим. Търпението на Русия не е вечно обаче...

Мега фен
    Лукойл в България не се държи от руснаци, а от холандци и банкери.

Едноличен собственик на капитала е „Лукойл Юръп Холдингс” ООД, Амстердам, Холандия

ПП: поредната майсторска заблуда на масите
    А този холдинг кой го държи, холандци ли? Кво се правиш на луд.

Мега фен
    Изясняването на собствеността на компанията-майка ОАО „Лукойл“ показва интересни неща: почти 77 % от акциите принадлежат на гигантската, базирана в Холандия банкова ING Group, притежавани през нейното руско поделение ИНГ банк „Евразия“, което притежава на 100 %.
    и коментарът отдолу, с който съм напълно съгласен ;
    Лукойл е втората по големина нефтодобивна компания в Русия. Нейното седалище е в Москва, по нататък са безсмислени всякакви писания!
    http://noligarh.com/%D0%B8%D0%B7%D0%...9%D0%BD%D0%BE/

пак си сучеш изпод пръстите и да бягаш по тъча.

Мега фен
    Много ви е смешно, ама АКО така продължава, както е сега с фалита на болниците, банките и ВСКИЧО - няма да има 1, 2 години и все ще се намерят организатори, безредиците ще избухнат с много по-силни мащаби, а София ще е новия Киев.

Иначе сега Киев бомбандират жилищни квартали и убиват невнни жени деца и старци ! Вече убитите са хиляди. Емигриралите също. Ще дойде момента,когато Русия няма да се изтърпи и ще направи нещо Радвайте се ,че Путин е толкова мирно дитенце, сравнение с някои други, ако го заместят. Гадно е ,че САЩ и в двата случая печелят. Щото сега Украйна ще посиска да си върне Крим, ако Русия нищо не направи и си освободят Източна Украйна на цената с геноцид и конц лагери, които САЩ ги съветват да правят за пленниците -могат нацистите да нападнат Крим. Търпението на Русия не е вечно обаче...
    И срещу кой ще се бием бе климатроник, ще тръгнем да освобождаваме Македония, или ще протестираме на Софийския майдан против ЕС, както Украинците протестираха за него?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си