.
Затворена тема
Страница 182 от 195 ПървиПърви ... 82132172178179180181182183184185186192 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 526 до 4 550 от общо 4861
    Живота си тече.
    Поздрави от Обзор (на море съм).
    Някои друг из Обзор?

Супер фен Аватара на nexttt
    Ахх,всичко си се нарежда..
    море,рожден ден,море и събиранкиии
    малко остана от лятото,очертава се да е доста добре прекарано
    обичам си ги всички <3

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от nexttt Виж мнението
    Ахх,всичко си се нарежда..
    море,рожден ден,море и събиранкиии
    малко остана от лятото,очертава се да е доста добре прекарано
    обичам си ги всички <3
    Милено, ще те убия! Само не ми казвай, че си в Бургас!

ПТ: Иде ми да отида до Грамада и да го смачкам от бой. Не за първи път го хващам в лъжа, но това вече беше прекалено. След 10 минути разговор, че е в Симитли и ще се върне чак утре, да го видя на центъра на Слънчев бряг и най-нагло да ми каже "На всички бях казал така, шефът нямаше да ме пусне иначе". Колкото мразя да ме лъжат...15 минути ми обяснява после как искал да ме види, оставали му още 2 дни освен днес тук и това бил последният ни шанс да си изясним нещата. Пропиля си шансовете не само за това лято, а за години напред. Искал утре като дойде на работа, да говори с мен на 4-ри очи. Ще видим какво ще ми каже, но не ми се вярва да е нещо съществено. Сигурна съм, че след като разкажа на милото, ще ми каже "Казах ли ти?", но какво да направя. Поне ми върна парите, ако не друго, че като знам колко хора е завлякъл..Утре и други ден ще са кофти дни явно, но какво да се прави..

Купих си нова рокля, даже и снимки си направих с нея. Чудесничко. ;3 Извън проблемите /доколкото могат да се нарекат проблеми/ с И., всичко е просто чудесно. ;3 Днес с моето слънчице ще си вземем билети, а утре или други ден сме на представление. ;3 Нямам търпение да започне и поп-рок феста. ;3

Стрaхотен ден беше ,много ползотворен и продуктивен
    Сегa ме чaкaт фитнес,китaйско и скaйп рaзговор с него.Отличен зaвършек нa деня ще е хубaвa книжкa и нежнa музикa.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Милено, ще те убия! Само не ми казвай, че си в Бургас!

ПТ: Иде ми да отида до Грамада и да го смачкам от бой. Не за първи път го хващам в лъжа, но това вече беше прекалено. След 10 минути разговор, че е в Симитли и ще се върне чак утре, да го видя на центъра на Слънчев бряг и най-нагло да ми каже "На всички бях казал така, шефът нямаше да ме пусне иначе". Колкото мразя да ме лъжат...15 минути ми обяснява после как искал да ме види, оставали му още 2 дни освен днес тук и това бил последният ни шанс да си изясним нещата. Пропиля си шансовете не само за това лято, а за години напред. Искал утре като дойде на работа, да говори с мен на 4-ри очи. Ще видим какво ще ми каже, но не ми се вярва да е нещо съществено. Сигурна съм, че след като разкажа на милото, ще ми каже "Казах ли ти?", но какво да направя. Поне ми върна парите, ако не друго, че като знам колко хора е завлякъл..Утре и други ден ще са кофти дни явно, но какво да се прави..

Купих си нова рокля, даже и снимки си направих с нея. Чудесничко. ;3 Извън проблемите /доколкото могат да се нарекат проблеми/ с И., всичко е просто чудесно. ;3 Днес с моето слънчице ще си вземем билети, а утре или други ден сме на представление. ;3 Нямам търпение да започне и поп-рок феста. ;3
    Да не си в Благоевград

супер съм, видях си ги и двете бебенца, радвам се като я виждам толкова силна, сингъл и още по-страхотна, а пък другата ми е обвързана с човек, който толкова се е променил и е толкова готииин :3, сега ще го видя и него, ако не ме примързи естествено
    но първо да видим какъв ще е новият ми цвят..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Blab

:Д:Д:Д
    сталквам любими мои персони:Д:Д:Д

//и съм седнала да отговарям на всеки тук, така че - имайте търпение;

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Както обикновено, майка ми се оказа права. А аз продължавам да върша същите грешки, сякаш те са ми станали навик.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Ей , той е може би единственият човек , който уважавам и харесвам едновременно толкова много. Няма друг пич , с който да се счупим от физическа работа няколко часа , да му преебем скъпата кола , после да я оправим и накрая да си лафим за курви, математика и изкуство. Жалко , че и този път се видяхме за много малко , но и двамата заминаваме. Усещам как ще се гъбаркаме по скайп пак.

Изключително неприятна седмица се заформя , точно като последната. Мразя ги тея довършителни работи - все повече и повече изникват. Не ми се заминава, мамка му ,а е за хубаво. Така е , когато нямам перфектната емоционална стабилност в момента, не си изгарям всички мостове зад гърба и разчитам на баща ми толкова много. Утре трябва да се видя за последно с нея и да и обясня някои неща и да се подстрижа. Усещам , че на руски няма перфектно да ме разберат

Супер фен Аватара на Jaune
    Спирам, щом си казал краааааай, зад маската на самураааай
    Весело ми е. Всичко ще е наред.

Мега фен Аватара на tori
    Уморено ми е. След всичките тия социални контакти и панди, започва да ми се повръща. Някак... не знам, когато лигавщината си отиде, започва да ми става криво. Ама я обичам. Много. Тоест и двете им обичам. И пак се замислям за третата - не разбирам защо прави така... Тя... наранява ме, не ми харесва да ме отбягват. Не ми харесва да минава покрай мен и да не ме вижда. Де да знам, сдухах се. Настроението ми умря.

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Да не си в Благоевград
    Далеч не. Макар че точно в момента ми се иска да съм където и да е, но не и в Слънчев бряг. Особено идните два дни!

ПТ: След словоизлиянията очаквах поне да ми пише. Пфф не мога да повярвам, че ми липсва..

едит: Мамка му, толкова добре ме познава. Нямам търпение да стане 18 часа утре, за да си го видя. <3
    Последно редактирано от Lilanda : 08-04-2014 на 21:07

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Е
    ех, че си несериозен

//чакам , пак
    а пък той е сладък
    и секси
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на leadyflame
    Нещо се е случило, не знам какво е.... упорита съм до болестно състояние за отношенията си с хора които искам близост...
    Последно редактирано от leadyflame : 08-04-2014 на 22:08

Беше хубав ден, вечерта се очертава да е още по-хубава

Мега фен Аватара на xoxi
    Малко съм разочарована от нейното поведение. Не ми влияе това, че се държи като патка, а това, че се опитва да пресъздаде моето отношение към нея в момент, в който тя нямаше никаква представа защо се държа по този начин и дори не й мина през главата, че мога да имам сериозни и основателни причини. Нека.
    Понеже нито ми се занимава с детски игрички, нито пък тя е толкова важна и незаменима, вдигам си нослето нагоре и забравям за нея.

Много неща ми се насъбраха в главата и се чудя как да ги избия навън. Снимах, рисувах, писах, опитах дори да си избягам от мислите (буквално - 10км)... Нищо не помогна. Ще взема накрая да я направя тая глупост, която ми се върти в главата в последно време. След това или ще се кротна като овчица или ще забушуват още толкова урагани в мислите ми.

Объркана съм. След около 3 часа ще разбера окончателно какво ще става. Само да не стане така, че да му купя една бира от магазина, да му я тупна на масата и да му тегля една майна. Пфф..е*ати тъпите 3 дена.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Мда, ужасно се чувствам. Не спя, не се храня... И ако сваля още няколко килограма, съвсем ще заприличам на анорексичка. Искам си енергията, силата, доброто настроение и щастието. Но просто не съм готова да давам повече - нито компромиси, нито емоции, нито чувства. Знам, че всичко се преживява, просто за някои неща не съм подготвена... Ето за това не биваше да допускам никого толкова близо до себе си. Толкова години си изграждах стената безпроблемно и сега я сринах без да се замисля. Хах...толкова е иронично, че не може да бъде повече. От себе си най-малко съм очаквала да съм такова мрънкало и да говоря за чувства. Явно наистина всички се променяме с времето. Опитвам се да измисля план, с който да си запълня времето и мислите... Лошото е, че не мога да се съсредоточа в книгата, а тренировката по Гребната ми е почти непосилна, предвид липсата на енергия. Днес обаче ще се насиля и ще отида. Мисля, че ще ми се отрази добре да постоя сама и да се изморя добре, а след това да си взема душ и да си легна. Дано поне тая вечер се наспя, защото вече усещам, че ще припадна някъде.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ету
    олеле, тва наистина ме стопли :3

странно е как като говоря за някого и след има няма няколко часа той ми пише о.о телепатия голяма, учудих се, ама пък той е пич, направо му се възхищавам как обикаля на стопец цяла българия с тоя гипс и пирони дето има в ръката :д
    а пък тоя идиот май се е върнал от морето, знам ли.. "Заболя ме, че не ме потърси толкова време. Не съм искала да ми казваш, че ти липсвам, а просто да покажеш, че ме помниш." - ей това бих му казала.. но въпреки всичко, което стори (или по-скоро НЕ направи) не искам да съм филмарка и да му говоря глупости, не знам как ще правя..

Супер фен Аватара на Jaune
    Отказвам да приема, ебаси, дори и майка ми го мисли :д

anonymous708973
    Guest
    Станах с гъза нагоре днес, а в момента съм и безумно гладна, та ако майка не дойде скоро да ядем, мисля, че ще се гръмна.
    Крив ми е светът днес, поне ученето уж върви, да видим докога. Дано операцията на котанка да е минала добре и да е жизнена, та да ми се оправи малко настроението. Пратката ми е дошла, мисля да пусна още една.
    Имам чувството, че не искам дори да говоря с него, щото ще съм пасивно-агресивна. Не съм сигурна дали усмивката му ще подейства, бая ще трябва да се напъне. А аз няма да си проверявам телефона на 20 минути, не.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    Мда, ужасно се чувствам. Не спя, не се храня... И ако сваля още няколко килограма, съвсем ще заприличам на анорексичка.
    ехей, ще те плесна
    не си падам по анорексички, искам те пищна и оформена

Дагичка, радвам се

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Отказвам да приема, ебаси, дори и майка ми го мисли :д
    кое

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ДАНОДАНОДАНОДАНО!
    Обичам.
    maDamn

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Нямах представа, че ще го приеме толкова добре.
    Идеше ми да му зашия шамар и да го целуна едновременно.

Снощи си прекарах чудесно с него.
    Заведе ме на покрива на най-високия блок и гледахме звездите.
    *сън*

Мега фен Аватара на pandabear

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си