- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвременните 30 годишни младежи
Не съм прочел още всички коментари в статията,защото са много.Не съм прочел още и коментарите в тази тема,но ще си изкажа мнението.
Малко твърде наставнически го е подкарала въпросната авторка с някакъв върло укорителен тон като че ли всеки е длъжен да живее в "калъпа" на обществото.Даже не и на обществото.В "калъпа" на нейните разбирания за развитие на обществото. Малко ми прилича на оная пикла, на която постнах преди време една статия тук дето от стринката на баба си на дядо си на чичо си чула че казармата създавала мъже и започнала с наставнически тон и вдъхновено да обяснява как нямало мъже в България,защото нямало казарма и какви кавалери разбираш ли били миналите през казармата.Нищо че и грам не се е допряла до това даже.
Та и тази въпросна девойка. Ставаш на 30 и превключваш копчето забодено на гърба ти към числото 30. Да, има много недорасляци и над 30 години,които наистина е нужно да пораснат.Е, все пак изборът си е техен.Има и такива дето като минат една възраст и решават,че са много зрели,което също леко ме понадразва.Като например да речем една съученичка дето един път не ми се изкара толкова зряла,че едвали не вече за пред пенсия станала.Алооооу. Абе ти довчера се чудеше как да ходиш с по двама наведнъж и никой от тях да не разбере, а днес си ми вече най-принципната дето има огромен опит зад гърба си,по купони не ходи,стари познанства е загърбила и се радва на домашната вечеря и филмите.Айде стига бе...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!