- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблема на красивите момичета
Ако си имаше за чак толкава красива нямаше да пишеш и да се обясняваш на непознати . Ако си наистина ти на снимката аз те приемам за красива .Едно не разбирам защо въобще се обясняваш на непознати в един форум какво си постигнала и колко можеш толкова ли ти пука че Пантерата която едва ли ще видиш някога в живота те има за тъпа ?! Толкова ли ти пука че друга мацка не те има за красива ?! Желанието да се доказваш сред непознати говори за асоциалност и несигурност .Част от коментарите на момичета бяха неприятни но в тях се крие и доза истина . Това че една бройка хора те имат за красива не значи че за всички ще си красива .За някой ще си божественан а за друг грозна . Не знам за какви списания се снимаш да всеизвестен факт е че повечето такива списания търсят момичета с правилни черти и красиви лица които масово биха се харесали на мъжете.Обаче представи си хора много и различни вкусове не живей с мисълта че всеки ще те хареса . Така че вместо да скачаш и да се оправдаваш пред непознати се стегни и си свали малко самочуствието защото в един форум ходят могат да съдят само по мненията ти .Няма как да им покажеш дипламата си или колко работиш или колко учиш но има как да им представиш адекватни мнения . Колкото и да бяха злобни коментарите на момичетата се постарай да откриеш по нещо за себе си и да извлечеш положителното от тях .
Успех.
Това да се имаш за красив няма почти никаква връзка с това да вярваш, че всички ще те намират за такъв...
плс, т'ва е на вас, 'социалните', запазената марка.Желанието да се доказваш сред непознати говори за асоциалност
Я кажи сега, по каква логика й обясняваш на нея (или на авторката), че нямало всеки да я намира за красива, след като авторката се оплаква, че всички, които я намират за красива, я взимат за 'трофей' (квото и да значи т'ва, така и не ми обясниха) ?
Аз извлякох доста положително от темата, де.
Социална му работа.
Кой са тези всички ?? Това че група хора(да ги наречем такая намират за красива не значи че всеки един мъж ходещ по тая планета ще я има за красива .И да трудно бих я нарекла грозна но за следващият писал може да е просто симпатична .
Колкото до жена трофей обикновенон тези жени са страшно красиви(за повечеto хора ) и мъжете се хвалят с тях и си повдигат собственното самочуствие . Мога и още да написа но мнението ми е базирано на лично мнение само и едвали е определящо за всички .
Какво лошо има във високото самочувствие?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като почнете някои мацки да се имате за супер красивите и умните и да си търсите приятел който "да отговаря на вашия стандарт" - ще ви предложа да си вземете едно магаренце от село
Авторката, вместо да обяснява 10 реда колко е красива, можеше да ни остави една снимчица и ние сами да преценим.
Ти се имай за красива и интелигентна, аз имам мисленето ти за грозно и плоско.
Айде у лево
Често разваля взаимоотношения с хора, които нямат какво повече да предложат. Понякога създава излюзии за възможностите, на лицето, което упражнява високото самочувствие. Високото самочувствие често показва себе си, тогава когато не е нужно - а.к.а. в теми на разговор или събития, в които присъствието му не е логично. А понякога високото самочувствие е това, което те тласка нагоре, амбицирайки/стимулирайки/дори вдъхновявайки те да продължиш.
Ниската самооценка и самочувствие, обаче, е саморазрушителна. И, дори, също толкова отблъскваща колкото високото самочувствие у хора, които просто го носят като красиво бижу, което не им отива.
В тоя ред на мисли, мисля, че самочувствието (като цяло) трябва да се третира с мъдрост.
JullieeK наистина притежава симетрични черти и такива, които биха били описани като 'красиви' от голяма част от обществото (съдейки по аватара и). В допълнение, я поздравявам за годината, която ще прекара в Хопкинс. Поздравявам я и за зрелостта (или по скоро сдържаност и търпение), коя/ито излъчваше в постовете си, докато спореше. Единственото, което искам да и споделя е следното:
being top of your class does not necessarily guarantee that you will be at the top of life
във връзка със споменаването и на Хопкинс.
Интелигентността е съвкупност от качества. А понятието 'красота' се определя също толкова много от физическите черти, колкото и от социални аспекти свързани с характера и живота на този, когото се опитваме да оприличим като 'красив'. Много по-благосклонни сме да наречем някого 'хубав', ако знаем, че е умен, добър, забавен и други положителни качества, отколкото ако знаем, че лежи в затвора. Затова внимавайте и се грижете за 'характера си' също толкова, колкото и за красотата си.
//това от мен.
глупости (пак).
Когато имаш какво да предложиш насреща, високото самочувствие не е лоша черта. Дори напротив, не е зле да прилагаш един такъв филтър на заобикалящите те.
Лошото е, че в последно време "високо самочувствие" като понятие е натоварено с много негативизъм, защото в повечето случаи е без реално покритие. Но не знам, все си мисля, че да имаш високи критерии спрямо останалите не е напълно лошо качество. А високите ти критерии може да са следствие на висока самооценка. Няма лошо да си тежиш на мястото.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Преди да съм прочел мненията ще изкажа това,което мисля аз.Започваме още от заглавието.Проблема на красивите момичета.Пак добре че не си я кръстила Проблема на адски готините мацки.
Както вътрешната така и външната красота са субективни понятия.За някои хора може да си супер готината, а за други супер антипатичната.Въпрос на схващания.Иначе всеки човек си има кусури.Всъщност май е доста важно и къде ще те оценят.Ако считани за много готини пичове решат,че си много готина и бройката на тези,които те желаят ще се увеличи заради тяхното мнение.Един от проблемите на тези дето се смятат за много готини е че не са склонни на компромиси подсъзнателно разчитайки на това,че понеже са много готини или ще им се търчи постоянно по задника или ще се насочат към следващият.Компромисът е много важен в една връзка.Разбира се винаги трябва да се прави разликата между компромис и изгубване на същността на даденият човек.Покажи на човека срещу себе си,че му вярваш.Покажи му и че той може да ти вярва,ама наистина.И не тичай само по най-лъскавите батковци.Често те просто искат да те ебнат и да преминават към следващата считаща се за готина за престиж.Ако търсиш любовта можеш да наблегнеш например на някой не толкова лъскав,с огромно самочувствие и много пари.Наблегни на някой по-скромен дори и да ти се наложи и да направиш някой друг копромис и да бъдеш търпелива.Показвай отвреме навреме,че се интересуваш от него,а не чакай само той да те търси.Опитай се да бъдеш и приятелка с него,а не тип"аз съм много готината мацка и затова ти си длъжен постоянно да ми тичаш по задника и да ми изпълняваш капризите,а своя вътрешен свят си го заври там където слънце не огрява,мразя лигавищини и слабости и бягам бързо ако някой се осмели да ми ги покаже А,да и това което ме интересува мен е истинското,а твоите интереси са тъпня." Ако търсиш лош и много готин пич вероятността да установиш,че отново си се превърнала в поредният му трофей не е хич малка![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 09-03-2014 на 07:23
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Сега попаднах на това.Двете части на мнението ти рязко си противоречат и ако продължаваш така може и задълго да си останеш просто трофей и нищо друго.
Няма как да търсиш момче,което те обича заради самата теб,а не заради външността ти, а на теб да са ти малко по виски критериите,което може и да значи че тичкаш все по готини батковци с високо самочувствие и много пари например,но това вече го споменах и в горният си пост без да бях прочел това ти мнение.
golemiq_korab_minava както споменах в горният си пост не съм чел мненията така че нямам и идея за какво говориш.Но да предпочитам някоя,която не е смятана за чак такава красавица отколкото някоя която е смятана едвали не за неземна богиня,но или да няма какво да си кажем освен да се ебем или всеки път когато вземе та си отвори устата да ми се додрайфа рязко или пък да се ебе на поразия зад гърба ми в момента,в който за малко се обърна,а след това да ме убеждава колко много ме обича и да ме целува с тая уста,с която евентуално преди часове е целувала някое нещо на някой друг.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
щото теб вътрешно те обича :Д
ми3бе се с други, но теб те използва само за любоф :Д
прав си иначе, че критериите на авторката сигурно не съвпадат с очакванията
Ми да си се ебе щом иска.Аз това не го разбирам като любов.
Лошото е че има и като цяло доста печени хора дето не знаят какво искат, а после постват разни неща от рода как всичко се връщало,как на любовта трябвало да се отвръща с любов,как нямало ненаказано добро т.н.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!