- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблема на красивите момичета
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ами още повече, тогава какво ги бълвате тия клишета наляво и надясно?
хем оценката на живота е най- важната (което в общия случай е така, само оценки и за съжаление дори интелeкт не са фактори, които те правят успешен), хем всички (умни и малоумни, пияници, плебеи) се бутат и натискат кой за по- добра оценка, кой за по- елитно учебно заведение и някой изтърси: ама на мен не ми е за тая глупава хартийка и хич не ми дреме за тройката по.. (за която си съдрах задника да уча месец и половина, защото не ми пука, нали), оценката на живота е по- важна
И е факт, има много хора без образование, които са успели и преуспели, та след като толкова мн хора изповядват тази философия, защо аджеба се бутат с адските усилия,а не оставят животът да ги възнагради заедно с тройките и без глупавата хартийка.. В този смисъл намирам в подобни изказвания нотка лицемерие.
П.П. а отговорът ти на изказването ми, което някои видяха като елементарно, а имаше за цел да провокира, беше леко първосигнален а ла трети клас
Последно редактирано от therichbitch : 09-04-2014 на 22:48