.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 272

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    какво са 2000 години на фона на стотиците хиляди години, от които съществува човекът, та да ги наричаш "вечност"?

Как, който и да било атеист би могъл да изпитва злоба към Бог, след като той не вярва в съществуването му?
    всички времена в продължение на 2000 години,

Не е нужно да вярваш в Бог за да влагаш негативност към Него.
    Значи ти ми казваш, че като говориш с нас в думите си не влагаш към религията ирония и негативизъм, ами като не вярваш в Бог защо влагаш в думите си негативизъм към религията. Ти може да не вярваш в Бог, но в същото време иронизираш Библията, а Библията ни е дадена от Бог, ми като не вярваш в Бог защо имаш отношение към Неговото Слово.
    А щом имаш отношение към Неговот Слово, то това автоматично се отнася и до Него.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    всички времена в продължение на 2000 години,

Не е нужно да вярваш в Бог за да влагаш негативност към Него.
    Значи ти ми казваш, че като говориш с нас в думите си не влагаш към религията ирония и негативизъм, ами като не вярваш в Бог защо влагаш в думите си негативизъм към религията. Ти може да не вярваш в Бог, но в същото време иронизираш Библията, а Библията ни е дадена от Бог, ми като не вярваш в Бог защо имаш отношение към Неговото Слово.
    А щом имаш отношение към Неговот Слово, то това автоматично се отнася и до Него.
    +
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си