- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблема на красивите момичета
Пхахахха, добро, добро!
Бтв, аз съм забелязвала обратното явление (това във връзка с поста на НякойТам) - откровено обикновена, дори леко грозновата мацка, дето носи поне 4 номера по-големи дънки от "нормалното" (да, да, знам, злобна съм и завиждам), че на всичко отгоре и цапната в устата (ама не по хубавия начин) и откровено простичка e събрала една камара мъже около нея, които й се възхищават и я искат. Че някои от тях дори са симпатяги.
Е, как става тоя номер, братче, тия мъже слепи ли са?
Е не така срамежливо сега де.Задай ми директно въпроса си.
От какво се получавала ли? Според мен от подсъзнателното стадно желание да надцакаш готиният/готините пич/ове дето са казали,че тази мацка е супер готината.Оттам или поради други причини се появява дори усещането ако не за извънредна красота,то поне за някаква особена симпатичност,която страшно привлича.Та в тоя ред на мисли даже и не е наложително да са божествени красавици тези дето са ги обявили и/или са се самообявили за богини.Ако щеш дори самочувствието им е способно да ги направи в очите ти красавици.Или пък обратното.Имало е жени,които на снимки са ми изглеждали доста симпатични,но като ги видя да не е баш така,такива дето на снимките не ми са ми изглеждали чак толкова симпатични,но наживо да са ми изглеждали страшно готини заради характера им, или пък такива дето започват да ми харесват или пък да не ми харесват като преди след време. Дори и аз подсъзнателно съм се подвеждал под всеобщото мнение на тълпата.Имало е жени,които като видя пеперудки едвали не да усещам,но след време да се чудя какво точно съм намирал в тях преди.Иначе изпитвам някаква готина тръпка,когато взема та започна да се храня с устати и/или отворени мацки.Те винаги са били способни да ме превърнат от срамежливото момченце дето го е срам да ги погледне в очите през рамо в простака дето е способен да ги наебе насред дансинга на някое заведение
Та като си говорим за субективната преценка за красота само да спомена,че докато учех в период на 2-3 години,в които не се бях променил кой знае колко особено пък външно имаше период,в който мацките в училището не знаеха че съществувам и ме подминаваха като пътен знак и след това период от около година и нещо,в който бях заобиколен с мацки и даже ме бъзикаха,че едвали не съм станал егати плейбоя от моя клас.Разликата знаеш ли каква беше? Постепенното приобщаване към новият ми клас и забелязването на мое величество от някоя и друга мацка в училището със статут готина и отракана.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!