.
Отговор в тема
Страница 21 от 29 ПървиПърви ... 11171819202122232425 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 716
    Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    сега си представи гледната точка на жертва и изнасилвач.
    Това че престъпника има друга гледна точка оправдава ли го и прави ли я истина?

ае, с гледните точки дотук.
    Facepalm, честно.
    Ситуацията, която ти представяш е съвсем различна.
    Но пък ако ти виждаш един семеен и един несемеен човек като жертва и насилник, си е твой проблем.

Мега фен
    не бе, просто има хора, които с "парадигмата на гледните точки" са готови да оправдаят всяка постъпка.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    При положение, че на жените хич не ви е сила логиката не очаквам и да ме разбереш. Не ме е страх да не попадна на еди каква си жена, както и преди няколко поста казах аз не държа на парите като пари.
    Мдаааа, очаквах го това. Кефи ме силата на аргумента "няма да разбереш, щото си жена". Видяхме на кого не му е сила логиката, благодарим

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хората, които наистина не държат на материалното, имат съвсем различна представа
    включително човек със 7-8-цифрен доход
    По-съгласна няма как да бъда! Нагласата спрямо материалното е многоаспектна и не се изразява само в това, да (не) се интересуваме от размера на доходите на половинката.

Мега фен Аватара на draid
    Мдаааа, очаквах го това. Кефи ме силата на аргумента "няма да разбереш, щото си жена". Видяхме на кого не му е сила логиката, благодарим
    Няма да се аргументирам не защото не мога, просто ми писна да повтарям едно и също като развалена грамофонна плоча. Винаги си добре дошла да ми пробваш логиката, ама преди това си напъни мозъка да вникнеш в това което съм написал вголяма част от предните си постове. И аргумента ми не е свързан с това че си жена. Свързан е с факта, че щом до сега не си вдянала надали ще се случи. Приеми, че сме в различна среда и явно ти е трудно да вникнеш за какво иде реч. Хайде бягай със здраве.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Начи хем умееш да преценяваш хората, хем те е страх да не попаднеш на скрита материалистка и "подобна жена" (а.к.а да не си успял да я прецениш). Хем "материалното не е важно", хем ревностно държим на договор.
    Е, как да те разбере човек. Ти си безумно нелогичен.
    Хората, които наистина не държат на материалното, имат съвсем различна представа
    включително човек със 7-8-цифрен доход
    Кво си тъпо, направо не знам как си бършеш дупето сама.
    Има огромна разлика между това да не те интересуват материалните неща и в същото време да се оставиш няква недоклатена пача да те прави на идиот, защото имаш дупка, от която копаш кинтите.
    Това че не ти пука за парите не означава, че ги раздаваш насам натам, трудно ти е да го схванеш, защото си 100% материалист.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Тези спорове
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Какво значение има нашето мнение, никой не може да забрани или да поощрява сватбите.

Бил съм на обикновена сватба, която помня все пак като много хубаво и полезно събитие.

Също съм бил и на страхотна сватба(и като изпълнение, и като цена), и цял живот ще помня тая вечер.

Така че ако младоженците(и родителите им) имат достатъчно пари, могат да направят уникално събитие.

Ако нямат, никой няма да им се сърди, че не ги е поканил на сватба.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

И както казва Уди Алън

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Човек се жени, когато има смисъл, демек лапета, финансови причини... Другото си е шибане по законови норми.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на draid
    Лапета ? Хахахах

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Какво значение има нашето мнение, никой не може да забрани или да поощрява сватбите.

Бил съм на обикновена сватба, която помня все пак като много хубаво и полезно събитие.

Също съм бил и на страхотна сватба(и като изпълнение, и като цена), и цял живот ще помня тая вечер.

Така че ако младоженците(и родителите им) имат достатъчно пари, могат да направят уникално събитие.

Ако нямат, никой няма да им се сърди, че не ги е поканил на сватба.
    Те ако имат достатъчно пари за яко парти, то може да стане заради всяка друга причина дето не носи негативни последствия после Кеф ти рожден ден, кеф ти развод. Едната сватба не е единственото нетипично и различно нещо... а и на практика не е нито нетипично, нито различно, ами си е събор с торта вместо захарен памук

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Те ако имат достатъчно пари за яко парти, то може да стане заради всяка друга причина дето не носи негативни последствия после Кеф ти рожден ден, кеф ти развод. Едната сватба не е единственото нетипично и различно нещо... а и на практика не е нито нетипично, нито различно, ами си е събор с торта вместо захарен памук
    Бил ли си на сватба(или поне на силна такава)? Нищо общо няма с което и да е друго събитие и е на по-високо ниво.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Всички гости много се забавляваха. Страхотна декорация на морска тема, прекрасна морска торта и професионализъм от фотографа, видео оператора и DJ-я. Горещо ги препоръчвам, ако някой търси подобни хора.
    ЕЕЕЕ браво! Честито! Не знаех!

Пожелавам ви от всичко по малко, но от сърце!

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    И както казва Уди Алън

И продължението, което е от документален филм за женските фетиши

Супер фен Аватара на Oldschool
    и аз се бастисах..

Едно време имах едно мнение, после се промених и поумнях. Ае чао...

За сватба , но против брака !

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    и аз се бастисах..

Едно време имах едно мнение, после се промених и поумнях. Ае чао...
    Честито да ти е. Като цяло доволен ли си и от събитието, и от избора си на женско, и от всичко?

Аз съм романтичка и бих казала, че е доста хубаво да се ожениш/омъжиш и да знаеш, че наистина имаш човек до себе си, който е готов за семейство. Макар, в днешно време да е по-лесно да живееш без брак... Зависи си от обстоятелствата, но в един момент, когато човек е "пораснал" психически и емоционално, защо да не се ожениш/омъжиш. Все пак, не случайно е създадена тази традиция, години преди нас... Помеждодругото, когато имаш брак, поне знаеш, че каквото и да стане и другия човек трябва да понесе някаква отговорност!

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Рано ми е още за такива неща, но въпреки това имам някакъв груб вариант в главата си. Истина е, че подписът не е важен, но съм присъствала на доста подписвания и самата церемония е вълнуваща. Намирам го за излишно да събирам 100 човека да ме гледат как подписвам, представите ми са за макс 20 човека- кумове, семейство и най-близките приятели. Дотук с булчинските рокли и ритуалите, вечерта се събираме повече хора в ресторант, после който издържи преминава към някой бар. Нищо против шумните сватби, всеки има различни виждания, но на мен лично ми се струва излишно да се прави празненство с много хора, сред които непознати роднини и бегло познати хора.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    не знам кво обсъждате, но ай се разпиша и аз.
    не мисля, че брака/сватбата 'издига' любовта на едно .. по-високо ниво. нямам мераци за бели рокли и безсмислена показност. един подпис няма как да те накара да се почувстваш по-сигурен, винаги може да се разведеш. ако той иска - ок, само за да угодя, ако не - супер.
    както вече постнах:
    http://prikachi.com/images/183/7429183d.jpg
    любовта е усещане и не е нужно да се изричат приказки от сорта 'докато смъртта ви раздели', за да се обвържеш истински с един човек.

данте+беатриче 4ever

Мега фен Аватара на skatew
    ^ tru
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на tori
    Ива, почти с целия пост съм съгласна, само не и с това за подписа. От законова гледна точка са много по-подсигурени нещата, още повече при наличието на дете - не можеш да си кривиш душата. Ако говориш изцяло и само за любов - да, права си, че една сватба или подпис нищо не променят.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ива, почти с целия пост съм съгласна, само не и с това за подписа. От законова гледна точка са много по-подсигурени нещата, още повече при наличието на дете - не можеш да си кривиш душата. .
    Как? Голямата сигурност, ще можеш да съдиш за неплащане на издръжка.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    както вече постнах:
    http://prikachi.com/images/183/7429183d.jpg
    Хубав лак, останалите си слагат някви идиотски цветове и са много грозни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си