- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- За или против сватбата?
не бе, просто има хора, които с "парадигмата на гледните точки" са готови да оправдаят всяка постъпка.
Няма да се аргументирам не защото не мога, просто ми писна да повтарям едно и също като развалена грамофонна плоча. Винаги си добре дошла да ми пробваш логиката, ама преди това си напъни мозъка да вникнеш в това което съм написал вголяма част от предните си постове. И аргумента ми не е свързан с това че си жена. Свързан е с факта, че щом до сега не си вдянала надали ще се случи. Приеми, че сме в различна среда и явно ти е трудно да вникнеш за какво иде реч. Хайде бягай със здраве.
Кво си тъпо, направо не знам как си бършеш дупето сама.
Има огромна разлика между това да не те интересуват материалните неща и в същото време да се оставиш няква недоклатена пача да те прави на идиот, защото имаш дупка, от която копаш кинтите.
Това че не ти пука за парите не означава, че ги раздаваш насам натам, трудно ти е да го схванеш, защото си 100% материалист.
Какво значение има нашето мнение, никой не може да забрани или да поощрява сватбите.
Бил съм на обикновена сватба, която помня все пак като много хубаво и полезно събитие.
Също съм бил и на страхотна сватба(и като изпълнение, и като цена), и цял живот ще помня тая вечер.
Така че ако младоженците(и родителите им) имат достатъчно пари, могат да направят уникално събитие.
Ако нямат, никой няма да им се сърди, че не ги е поканил на сватба.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Човек се жени, когато има смисъл, демек лапета, финансови причини... Другото си е шибане по законови норми.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Те ако имат достатъчно пари за яко парти, то може да стане заради всяка друга причина дето не носи негативни последствия послеКеф ти рожден ден, кеф ти развод. Едната сватба не е единственото нетипично и различно нещо... а и на практика не е нито нетипично, нито различно, ами си е събор с торта вместо захарен памук
![]()
и аз се бастисах..
Едно време имах едно мнение, после се промених и поумнях. Ае чао...
За сватба , но против брака !![]()
Аз съм романтичка и бих казала, че е доста хубаво да се ожениш/омъжиш и да знаеш, че наистина имаш човек до себе си, който е готов за семейство. Макар, в днешно време да е по-лесно да живееш без брак... Зависи си от обстоятелствата, но в един момент, когато човек е "пораснал" психически и емоционално, защо да не се ожениш/омъжиш. Все пак, не случайно е създадена тази традиция, години преди нас... Помеждодругото, когато имаш брак, поне знаеш, че каквото и да стане и другия човек трябва да понесе някаква отговорност!
Рано ми е още за такива неща, но въпреки това имам някакъв груб вариант в главата си. Истина е, че подписът не е важен, но съм присъствала на доста подписвания и самата церемония е вълнуваща.Намирам го за излишно да събирам 100 човека да ме гледат как подписвам, представите ми са за макс 20 човека- кумове, семейство и най-близките приятели. Дотук с булчинските рокли и ритуалите, вечерта се събираме повече хора в ресторант, после който издържи преминава към някой бар. Нищо против шумните сватби, всеки има различни виждания, но на мен лично ми се струва излишно да се прави празненство с много хора, сред които непознати роднини и бегло познати хора.
не знам кво обсъждате, но ай се разпиша и аз.
не мисля, че брака/сватбата 'издига' любовта на едно .. по-високо ниво. нямам мераци за бели рокли и безсмислена показност. един подпис няма как да те накара да се почувстваш по-сигурен, винаги може да се разведеш. ако той иска - ок, само за да угодя, ако не - супер.
както вече постнах:
http://prikachi.com/images/183/7429183d.jpg
любовта е усещане и не е нужно да се изричат приказки от сорта 'докато смъртта ви раздели', за да се обвържеш истински с един човек.
данте+беатриче 4ever
^ tru
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Ива, почти с целия пост съм съгласна, само не и с това за подписа. От законова гледна точка са много по-подсигурени нещата, още повече при наличието на дете - не можеш да си кривиш душата. Ако говориш изцяло и само за любов - да, права си, че една сватба или подпис нищо не променят.